Obchod objednávku prijal , termín doručenie bol do 18.12. Nakoniec 17.12 poslali email že tovar je vypredaný
Knihy nakupujem JEDINE v Littere. Výborné ceny,ktoré sú spravidla lepšie ako výpredajové v iných kníhkupectvách. Veľmi rýchle dodanie -neporovnatelne s inými a perfektne balenie- takisto neporovnateľne.
Tovar bol na stránke dostupný, po zaplatení obchod objednávku zrušil pre nedostupnosť tovaru.
- tovar uvedený ako dostupný, avšak nakoniec zrušený obchodom pre nedostupnosť
- dlhé čakanie na vrátenie platby
Dobrý deň p. Matej
áno knihu sme Vám nedokázali zabezpečiť, nakoľko nám nebola už dodaná z vydavateľstva a nemali ju už ani v distribučnej sieti. Hneď ako sme Vašu objednávku stornovali a Vy ste nám zaslali podklady pre vrátenie platby, bola suma odoslaná na Váš účet.
Richard Šrobár -
Zatiaľ som tovar nedostala.
Obchod ponúkal tovar, ktorý nemá na sklade. Objednávka bola následne zrušená.
Dobrý deň p. Andrea
Knihu, ktorú ste si objednali bola označená ako kniha, ktorá nie je na sklade s tým že ju preobjednávame u dodávateľa. Po odoslaní objednávky nám bola zaslaná správa, že daný titul už nie je v ponuke a tak sme Vašu objednávku stornovali.
Richard Šrobvár -
Podľa správy od predajcu na tovar musím čakať cca 2 mesiace - neuveriteľné
Dobrý deň p. Eva
Objednali ste si knihu, ktorá je v predpredaji a dátum vydania je pri danej knihe jasne uvedený. To že je to o tie 2 mesiace ako píšete je dané dátumom vydania a nie tým že knihu nevieme zabezpečiť.
Richard Šrobár -
Už som si pár krát objednala knihy cez Litteru ale tentokrát som bola veľmi nespokojná. Po tom čo som si objednala knizky, ktoré sú mimochodom bežne dostupné v kníhkupectvách, došiel mi mail, že prídu o vyše 3tyzdne. Najviac ma prekvapil mail, ktorý mi došiel po 12dnoch od objednania, aby som dala svoju recenziu. Veľmi rada, zatiaľ nemám načo!
Dobrý deň p. Adriana
áno dodanie Vašej objednávky trvá dlhšie nakoľko máte objednané anglické knihy, ktoré sme nemali skladom a neboli ani na žiadnom Slovenskom sklade . Mail ohľadom spokojnosti je odosielaný službou heureka.sk bez ohľadu na stanovený dátum vybavenia objednávky vždy po 12 dni od objednania. Je to automatická správa, ktorú neodosielame z nášho obchodu. Tieto správy sa dajú vypnúť ak si to zatrhnete na konci objednávkového procesu.
- Termín dodámní
Dobrý deň p. Ľuboš
dodanie Vašich kníh trvá dlhšiu dobu nakoľko sa jedná o učebnice a vydavateľstvá, ktoré vydávajú knihy pre školy majú momentálne zatvorené. My sa to dozvieme až keď odošleme objednávku, na ktorú nám odpovedajú, že ju budú expedovať až po dovolenke. Pracujeme na tom aby sa tento stav objavoval ako informácia pri učebniciach.
Richard Šrobár -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Tovar mi zatiaľ nebol doručený, nakoľko Littera zaslala moju objednávku úplne inde - 50 km vzdialené doručovacie miesto od mnou požadovaným. Takže stále čakám, čakám, čakám, ako sa s daným problém Littera vysporiada a či vôbec mi bude zásielka doručená, jednoducho, či to Littera vôbec zvládne zrealizovať.. Škoda!!!
DObrý deň pani Alica
máte pravdu našou chybou Vám bol balík odoslaný na iné výdajné miesto ako ste mali zadané. Kolegynka to už rieši a v priebehu tohto alebo zajtrajšieho dňa Vám bude zásielka odoslaná na správne výdajné miesto.
Za spôsobené komplikácie sa Vám ospravedlňujeme.
- Dobré ceny
Jedna knižka prišla špinavá, ďalšie mali znaky používania,zrejme z regálu v kníhkupectve.
- dlhá doba
Vysoké náklady na poštovné
Nemôžem sa k balíku dostať -
Objednavka mi bola zrušená, dôvod neviem keďže mail od obchodu bol len v znení objednavka stornovaná.
Ponúkajú knihy, ktoré nemajú.
Dobrý deň
áno knihu ktorú ste si u nás objednali sme nemali skladom ale bola vedená u dodávateľa ako dostupná knihy. Po spracovaní objednávky sme knihu objednali u distribučnej firmy. kniha nám nebola dodaná a z tohto dôvodu sme Vašu objednávku stornovali, nakoľko sme ju nezohnali ani u iných distribúciách a ani v žiadnom kníhkupectve.
Termín dodania nezodpovedá ponuke
- Objednala som tovar, ktorý podľa obchodu mal byť na sklade, ale po zaplatení mi napísali, že ho na sklade nemajú. (Peniaze mi vrátili.)
Dobrý deň pani Jela
knihu ktorú ste si objednali sme skladom nemali, ale v ponuke bola s príznakom "nie je skladom dodanie do 7dní". Knihu sme preobjednali u vydavateľa, ktorý nám oznámil že nám ju už nedodá nakoľko je vypredaná. Kniha sa nám nepodarila zohnať ani cez iné distribučné firmy a tak sme Vašu objednávku strornovali a vrátili peniaze na účet
Richard Šrobár -
- Ponúkajú, čo nemajú. Hlavne, že to stornovali po týždni. Človek čakal márne.
Nespoľahlivý obchod. A nie je to prvá zlá skúsenosť. Už tu nakupovať nebudem.
DObrý deň p. Rastislav
áno knihu sme Vám už nevedeli zabezpečiť. Pri zadaní Vašej objednávky sme knihu nemali skladom ale bola vedená u dodávateľa. Bohužiaľ nám ju nedodal a skúšali sme ju zabezpečiť cez iné distribúcie a spriaznené kníhkupectvá. Kniha sa nám nepodarila zabezpečiť a z tohto dôvodu sme Vám Vašu objednávku stornovali. Toto bola Vaša prvá a jediná objednávka v našom obchode.
- Znicene knihy
- Na odpoved obchodu cakate aj dva dni ak vobec
Prisli mi od nich dve uplne znicene knizky, odpoved na mail chodi po dvoch troch dnoch aj to musim napisat dva tri krat