Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Dodanie tovaru dlho trvá.
Dobrý deň Ladislave,
ďakujeme za hodnotenie, avšak mrzí nás, že náš obchod neodporúčate. Pre Vašu objednávku sme urobili maximum. Vašu objednávku sme prijali v stredu 5.6.2024 a ten istý deň sme ju expedovali, ako Vám bolo oznámené informačným emailom. Potom bola objednávka v preprave pri Slovenskej pošte, pri ktorej bohužiaľ došlo k zdržaniu, ktoré už nedokážeme ovplyvniť.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie a dúfame, že Vám zakúpený tovar bude dobre slúžiť.
Jakub Brávek - Liahneme.sk -
Recenzia bola odstránená - nejedná sa o hodnotenie nákupu, ale produktu.
- Podľa ponuky bola dodávka garantovaná v termíne do 27.3.24. Doposiaľ po objednaní tovare ani stopy. Ako to vidím, tak asi po sviatkoch? V lepšiom prípade až 2.4.24 ?
Dobrý deň Štefan,
Ďakujeme za hodnotenie, ale mrzí nás, že náš obchod neodporúčate. Pre Vašu objednávku sme urobili maximum. Objednávku sme prijali v nedeľu 24.3.24 a hneď v pondelok 25.3.24 sme ju expedovali, ako sme avizovali a bol ste o tom informovaný aj emailom. Následne už bola objednávka v rukách Slovenskej pošty, u ktorej bohužiaľ došlo k oneskoreniu s doručením, ktoré bohužiaľ už nedokážeme ako obchod ovplyvniť. Ospravedlňujeme sa za komplikácie a veríme, že Vám odchovňa bude dobre slúžiť.
Jakub Brávek - Liahneme.sk -
- Domček pre kačky ( husi ) som kuriérom vrátil späť z dôvodu malých rozmerov vnútorných priestorov načo mi bolo oznámené že boli poškodené dve dosky za čo mi strhli 68 € ktoré si mám žiadať od prepr.spolocnosti.
Dobrý deň Jaroslav,
Mrzí nás, že náš obchod neodporúčate, pretože sme sa snažili urobiť maximum z našej strany, aby ste boli s produktmi aj službami spokojný.
U produktov sa vždy snažíme poskytovať maximum informácií priamo v popise a samozrejme ponúkame aj doplňujúce informácie cez našu zákaznícku podporu v prípade potreby. Aj keď pri produkte máme uvedené rozmery, tak rozumieme, že zákazník môže doma usúdiť, že je produktu pre jeho potreby napríklad malý a rozhodne sa ho vrátiť, a preto je samozrejmosťou možnosť odstúpenia od kúpnej zmluvy do 14 dní, čo ste využil vo Vašom prípade.
Bohužiaľ produkt, ktorý ste nám zaslali nebol zabalený rovnakým spôsobom, ako Vám bol zaslaný a zrejme došlo k poškodeniu pri preprave viď fotky, ktoré sme Vám poslali po obdržaní balíka. Z tohto dôvodu bola čiastka na vrátenie znížená o poškodené diely. Veríme, že vzniknuté poškodenie tovaru podarí vyriešiť s prepravnou spoločnosťou a za LIAHNEME.SK sme Vám v prípade potreby stále k dispozícii.
Jakub Brávek - Liahneme.sk -
Recenze byla smazána, neboť se nejednalo o hodnocení obchodu.
- Dodaný iný tovar, ineho pouzitia ako deklarovali odmietli dodať certifikaciu vyrobcu na dany výrobok
Dobrý deň Zdeněk,
Mrzí nás, že náš obchod neodporúčate, aj napriek tomu, že sme pre Vašu objednávku urobili maximum.
Dodali sme Vám správny produkt "Odpudzovač krtkov, hadov a hrabošov MOTOR VIBRASONIC M6", ktorý ste si u nás objednal. Tento produkt na sebe nenesie priamo označenie, že je vhodný na odpudzovanie hadov. Po telefonickom rozhovore sme vám však náležitý certifikát od výrobcu dodali, aby ste sa mohli presvedčiť, aké využitie výrobca deklaruje.
Už pri našom telefonickom rozhovore sme vám ponúkli, že samozrejme môžete odstúpiť od kúpnej zmluvy, pokiaľ produktu z nejakého dôvodu neveríte. Veľa zákazníkov však je s týmto produktom na odpudzovanie hadov veľmi spokojných.
Pokiaľ s produktom nie ste spokojný, neváhajte nás kontaktovať emailom alebo telefonicky a túto situáciu spolu vyriešime.
Jakub Brávek - Liahneme.sk -
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené. Nejedná sa o hodnotenie obchodu.
Objednavka vybavena nepoznaju asi kurierov alebo slovenska posta si nesplnila svoju sluzbu cakame na tovar ani sms ani nic
Reakcia obchodu Liahneme.sk
děkujeme za Vaši recenzi.
Velmi nás mrzí, že nedoporučujete náš obchod z důvodu nespokojenosti s délkou dodací lhůty u Vaší zásilky a komunikací ze strany Vámi zvoleného dopravce.
V našem internetovém obchodě Liahneme.sk jsme přijali Vaši objednávku v pondělí dopoledne, a ještě ten stejný den jsme ji přes Vámi zvoleného dopravce (Slovenská pošta) odeslali. Od nás jste dostal potvrzující email o vytvoření objednávky, dále informaci o tom, že Vaše zásilka byla zabalena a čeká na vyzvednutí dopravcem a následně jsme Vás informovali, že zboží bylo vyzvednuto dopravcem a je na cestě k Vám.
Zboží se pokoušel dopravce (Slovenská pošta) doručit na Vaši adresu již ve středu, ale bohužel se mu nepodařilo Vás zastihnout doma, a proto uložil Vaši zásilku na nejbližší poště k Vašemu domovu. Standardně pošta informuje zákazníka emailem před doručením zásilky a v případě nedoručení balíku zasílá informaci emailem o uložení balíku na dané poště.
Mrzí nás, pokud Vás pošta opravdu nekontaktovala, ale za nás jako obchod jsme udělali maximum k Vaší spokojenosti.
Věříme tedy , že došlo pouze k nedorozumění na straně dopravce, ale s námi jako obchodem jste byl snad spokojený.
V případě potřeby nás samozřejmě neváhejte kontaktovat, jsme Vám stále k dispozici.
S pozdravem, tým Liahneme.sk. -
Sliepky mi tam nechcú chodiť. Nespĺňa to moje očakávanie, ako som chcela.
Zbytočne som vyhodila peniaze.
To je môj názor.Reakcia obchodu Liahneme.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, ale viz náš telefonní rozhovor nás mrzí, že náš obchod nedoporučujete, i když jste byla spokojena s našimi službami, protože jste hodnocení napsala na produkt a nikoliv na náš obchod... K našim zákazníkům přistupujeme s péčí a snažíme se vždy pomoci, poradit nebo najít vhodné řešení dle jejich potřeb a to jak při výběru produktů, tak i po jejich nákupu a při následném užívání. Pokud ovšem nejsme se zákazníkem v kontaktu, je pro nás obtížné pomoci, aby mohl být maximálně spokojen s produkty i službami, které poskytujeme. Ve Vašem případě jsme Vás hned po recenzi kontaktovali, abychom Vám mohli poskytnou rady a tipy s produktem, který jste u nás zakoupila. Pro nás jako prodejce je obtížné garantovat nebo nějak zajistit, aby všechny produkty, které nabízíme byly v oblibě u 100% zvířat, pro které jsou určena, ale bedlivě si hlídáme kvalitu nabízených produktů a jejich zpětné recenze od zákazníků, abychom poskytovali jenom osvědčené výrobky a u Vámi zakoupeného produktu neevidujeme negativní zpětnou vazbu od našich zákazníků, kteří tento produkt zakoupili. Pokud Vám můžeme tedy ještě nějak pomoci, abyste byla s naším produktem nebo celkově obchodem spokojená, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme za pochopení, s pozdravem, za tým Liahneme.sk - Ludvík Brávek
Predražený tovar .Bežná cena tovaru 12 € (čo som zistil dodatočne) V spomínanom obchde 21€
Reakcia obchodu Liahneme.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás, že jste nebyl spokojen s naším obchodem a cenou produktu, který jste si u nás objednal. Snažíme se, aby naši zákaznici byli spokojeni s našimi produkty i službami, které poskytujeme. V případě, že zákazník není z nějakého důvodu spokojen, většinou nás kontaktuje a společně se snažíme najít adekvátní řešení. Ve Vašem případě jsme do teď neměli informaci, že by byl důvod k Vaší nespokojenosti. Pokud Vám můžeme nějak pomoci, abyste byl s našimi produkty nebo celkově obchodem spokojený, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem, tým Liahneme.sk