• Rychle dodanie-hned na druhy den od objednania

Výhoda obchodu - objednaš a za dva dni doma maš.

• vsetko super

Nakupujem tu vyse 10 rokov, zatial maximalna spokojnost.

• Kvalitný tovar
    • Rýchle dodanie

Som spokojná s dorucenim

Chcela by som, aby v objednávke bola možnosť vyzdvihnúť si tovar na dobierku na pošte svojho bydliska, ako to bolo kedysi, kuriéri chodia
    ako chcú .

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu. Obe si od Vás vážime a tešíme sa, že patríte medzi našich zákazníkov. Veríme, že bolo s Vašim nákupom u nás aj tentoraz všetko v poriadku.

Spôsob doručenia objednávok na pobočky pošty však ponúkame aj naďalej, pričom sme našu ponuku rozšírili aj o rôzne výdajné miesta či boxy, ktoré jednotliví dopravcovia poskytujú. Tiež, v nákupnom košíku je aj naďalej možné zvoliť si spôsob platby pri prevzatí-na dobierku a uhradiť tak objednávku pri jej prevzatí či už na pošte alebo vo vybranom výdajnom mieste/boxe.

Ak by ste potrebovali poradiť, ako si takýto spôsob doručenia vo Vašej objednávke zvoliť, sme Vám radi k dispozícii na kontaktoch nášho zákazníckeho servisu.

• rychlost vybavenia

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Spätnú väzbu od našich zákazníkov si veľmi vážime. V Lentiamo sme radi, že rýchlosť vybavenia a doručenia objednávky splnila Vaše očakávania. Veríme, že bude s Vašim nákupom u nás aj naďalej všetko v poriadku, budeme sa o to z našej strany snažiť aj do budúcna.

Prajeme Vám krásny deň.

Všetko v poriadku ako vzdy

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu. Vážime si ich a máme radosť z toho, že aj tentoraz bolo s Vašim nákupom u nás na Lentiamo všetko v poriadku, ako vždy. Veríme, že budete patriť medzi našich spokojných zákazníkov aj naďalej, budeme sa o to z našej strany snažiť.

Prajeme Vám krásny deň.

Rýchle a presné dodanie, vždy bez chybičky .

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že máte na Lentiamo vždy skúsenosť s nákupom a doručením objednávky "bez chybičky". Veríme, že bude s nákupom aj naďalej všetko v poriadku, z našej strany sa o to vynasnažíme.

• Dlhoročná spokojnosť

Dobrý deň, Tatiana,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu. Obe si od Vás vážime. V Lentiamo máme radosť z toho, že patríte medzi našich zákazníkov a že ste u nás dlhodobo spokojná. Veríme, že Vaša spokojnosť s nákupom u nás bude pretrvávať aj do budúcna, budeme sa o to z našej strany snažiť.

• Dlhé dodanie tovaru

Dobrý deň, Michaela,

ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a spätnú väzbu. V každom prípade nás mrzí, že dodacia lehota Vašej objednávky nesplnila Vaše očakávania. Stav a lehotu doručenia sme v snahe o zlepšenie vo Vašej objednávke kontrolovali a prípad sa neminul štandardu, teda, informácii ohľadom predpokladaného doručenia objednávky, ktorú sme Vám vopred poskytli emailom. Vaša objednávka bola doručená presne vo vopred emailom avizovaný deň a zároveň, v štandardnej lehote pre Vami zvoleného dopravcu (do 3 pracovných dní od expedície objednávky, nakoľko v štátny sviatok daný dopravca balíky nedoručuje).

V každom prípade nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť s touto lehotou. Ak by ste najbližšie mali záujem o rýchlejšie doručenie objednávky, navrhujeme Vám výber iného dopravcu, ktorý uvádza nižšiu doručovaciu lehotu balíkov.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám krásny deň.

• удобная локация в оживленном районе, отличная транспортная развязка

Удобная локация, внимательный персонал, широкий выбор и ассортимент Всем рекомендую.

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za spätnú väzbu a pozitívne hodnotenie. Sme v Lentiamo radi, že bolo s Vašim nákupom u nás všetko v poriadku a že naše služby splnili Vaše očakávania. Veríme, že budete patriť medzi našich spokojných zákazníkov aj naďalej.

• Prehľadná web stránka
    • Bodovací systém zliav
    • Plnohodnotné informácie o produktoch na web stránke
    • Skvelé ceny
    • Promptné a obsiahle odpovede na e-mailové dotazy
    • Vysoko profesionálny a proklientsky prístup

Veľmi milá, ochotná profesionálna a promptná komunikácia so zamestnancami. Konkrétne som komunikovala s p. Radkou. V dnešnej dobe je to výnimočné. Ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu.

Dobrý deň, Anett,

ďakujeme Vám za hodnotenie a milú spätnú väzbu. Máme radosť, že Vám vyhovuje skladba nášho webu, bonusový systém či naše ceny a tiež, že ste sa stretli u nás s ľudským prístupom k zákazníkom, na ktorom si zakladáme. V Lentiamo sa tešíme z toho, že patríte medzi našich zákazníkov, budeme sa z našej strany snažiť, aby ste boli u nás spokojná aj do budúcna.

Prajeme Vám krásny deň.

• Vždy nájdem vyhovujúci tovar.

Pre mňa žiadnu.

Dobrý deň, Hana,

ďakujeme Vám za hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu, obe si od Vás vážime. V Lentiamo sa tešíme z toho, že si u nás vždy nájdete ten vyhovujúci tovar pre Vás. Veríme, že tomu tak bude aj do budúcna a že budete s nákupom u nás spokojná aj naďalej. Z našej strany sa o to budeme snažiť.

Maximálna spokojnosť

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu. Obe si od našich zákazníkov veľmi ceníme. Robí nám radosť, že je na Vašej strane spokojnosť s nákupom u nás. V Lentiamo veríme, že budete patriť medzi našich spokojných zákazníkov aj naďalej, o čo sa z našej strany vynasnažíme.

Prajeme Vám krásny deň.

Všetko super, rýchla reakcia aj rýchle doručenie. Ďakujem za priložené kupóny na zľavu :)

Dobrý deň, Janica,

ďakujeme Vám za hodnotenie a poskytnutú spätnú väzbu. Máme radosť z toho, že bolo s Vašim nákupom na Lentiamo všetko super a to od spôsobu komunikácie až po rýchlosť doručenia. Veríme, že budete aj naďalej patriť medzi našich spokojných zákazníkov, budeme sa o to z našej strany snažiť aj do budúcna.

• Kvalita
    • Rýchle dodanie

Odporúčam.

Dobrý deň, Peter,

ďakujeme Vám za spätnú väzbu a kladné hodnotenie. Obe si od Vás vážime. Máme radosť z toho, že kvalita produktov z našej ponuky či rýchlosť doručenia Vašej objednávky splnili Vaše očakávania. Sme tiež veľmi radi, že by ste Lentiamo odporučili aj iným zákazníkom. Budeme sa z našej strany snažiť o Vašu spokojnosť s nákupom u nás aj do budúcna.

• Rýchle doručenie
    • Super ceny

Dobrý deň, Tatiana,

ďakujeme Vám za spätnú väzbu a kladné hodnotenie. Sme veľmi radi, že Vám ceny produktov, ktoré sa snažíme udržať pre našich zákazníkov čo najnižšie, vyhovujú a tiež, že rýchlosť doručenia Vašej objednávky splnila Vaše očakávania. Budeme sa v Lentiamo snažiť, aby bolo s Vašim nákupom u nás aj naďalej všetko v poriadku.

• Super rýchle doručenie

Reakcia obchodu Lentiamo.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že rýchlosť doručenia Vašej objednávky splnila Vaše očakávania. Veríme, že bude s Vašim nákupom na Lentiamo všetko v poriadku aj naďalej a budete tak patriť medzi našich spokojných zákazníkov.

Prajeme krásny deň.

• Veľký výber produktov, a odbroná pomoc

Dobrý deň, Tajana,

ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a spätnú väzbu. V Lentiamo sa tešíme z toho, že Vám naša ponuka produktov vyhovuje a vybrali ste si tak u nás. Tiež sa tešíme, že ste využili aj naše služby a dostalo sa Vám rady od našich odborníkov. Budeme sa snažiť z našej strany aj naďalej o Vašu spokojnosť s nákupom u nás.

Prajeme Vám krásny deň.

• Rychle vybavenie a na dobrom mieste

Dobrý deň, Ada,

ďakujeme Vám za hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu. Obe si od Vás vážime. Sme veľmi radi, že rýchlosť vybavenia Vašej objednávky splnila Vaše očakávania a že Vám poloha nášho výdajného miesta vyhovuje. Veríme, že budete v Lentiamo spokojná aj do budúcna o čo sa z našej strany budeme snažiť.

Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň.