- Oveľa lacnejší ako v lekárni, viac ako o 10€
- Žiadna
- rýchle dodanie, výber, ceny, darček k nákupu
žiadna
- Cena v porovnaní je nižšia ako u nás.
Kvalitný prístup k zákazníkovi. Rýchlo vybavená objednávka a odoslanie zásielky aj s malým darčekom bez zbytočného zdržania. Ďakujem a doporučujem túto lekáreň. Už som si tu objednala druhý krát.
Dobrý deň Lida54,
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu recenziu a za opätovnú dôveru v našu online lekáreň Lekáreň v KOCKE. Sme radi, že ste spokojná s našimi cenami, rýchlosťou vybavenia objednávky a kvalitným prístupom k zákazníkom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a vždy sa snažíme, aby bol nákup čo najpríjemnejší, vrátane malých prekvapení, ktoré potešia.
Teší nás, že ste si u nás objednali už druhýkrát, a veríme, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali poradiť s výberom produktov, neváhajte nás kontaktovať.
Prajem Vám krásny deň a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Rado -
rýchle dodanie- hneď nasledujúci deň po objednaní, dobrá komunikácia s obchodom, kvalitný tovar
Dobrý deň Adriana,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste spokojná s rýchlosťou doručenia, komunikáciou aj kvalitou tovaru. Robíme maximum pre to, aby bol každý nákup pre našich zákazníkov pohodlný, spoľahlivý a rýchly.
Ak by ste v budúcnosti potrebovali akékoľvek informácie alebo poradenstvo pri výbere produktov, neváhajte nás kontaktovať. Budeme radi, ak sa na nás opäť obrátite.
- Nemá chybu.
Reakcia obchodu Lekáreň v KOCKE
ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojný a hodnotíte ich ako bezchybné. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motiváciou neustále sa zlepšovať.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a prajeme Vám krásny deň!
Rado -
- rýchle doručenie, tovar v poriadku
spokojnosť
Reakcia obchodu Lekáreň v KOCKE
veľmi nás teší, že ste spokojný/-á s rýchlosťou doručenia aj kvalitou tovaru. Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie a dôveru v Lekáreň v KOCKE.
Radi vás obslúžime aj nabudúce!
Rado – tím Lekáreň v KOCKE -
Spokojnosť, tovar dodaný načas a v poriadku
Dobrý deň, Marta,
ďakujeme za vašu skvelú recenziu a 100 % hodnotenie! Sme radi, že ste spokojná a že tovar dorazil načas a v poriadku. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Rado – tím Lekáreň v KOCKE -
Vsetko ok, na vybrane produkty vyhodna cena, rychle dorucenie.
Dobrý deň, Peter,
ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu a 100 % hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s cenami aj rýchlosťou doručenia. Ak by ste niečo potrebovali, sme tu pre vás.
Rado – tím Lekáreň v KOCKE -
Obchod prebehol v poriadku a tovar mi bol dodaný dobre zabalený v deklarovanom termíne. Môžem len odporúčať!
Dobrý deň, Jano,
ďakujeme za vašu skvelú recenziu a 100 % hodnotenie! Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a že ste spokojný s balením aj dodaním v deklarovanom termíne. Veľmi si vážime vaše odporúčanie.
tovar prišiel veľmi rýchlo
Reakcia obchodu Lekáreň v KOCKE
ďakujeme za vaše výborné hodnotenie a odporúčanie! Sme radi, že vám tovar dorazil rýchlo a boli ste spokojný/-á s našimi službami. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.
Rado – tím Lekáreň v KOCKE -
- - niektoré výrobky majú dosť lacnejšie oproti iným e-shopom
- - nič
Reakcia obchodu Lekáreň v KOCKE
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Sme radi, že ste ocenili naše výhodné ceny v porovnaní s inými e-shopmi. Neustále sa snažíme prinášať kvalitné produkty za čo najlepšie ceny a zároveň poskytovať spoľahlivé služby.
Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo návrhy na zlepšenie, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
Rado -
- Super ceny, rýchle dodanie. Odporúčam všetkými 10!!!!
Dobrý deň Zuzana1990,
ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste spokojná so super cenami aj rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a takéto nadšené odporúčania nás motivujú neustále zlepšovať naše služby.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a prajeme Vám krásny deň!
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu Lekáreň v KOCKE
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Neustále sa snažíme poskytovať čo najlepšie služby, aby boli naši zákazníci maximálne spokojní.
Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo podnety na zlepšenie, neváhajte nás kontaktovať. Budeme radi, ak sa na nás opäť obrátite pri ďalšom nákupe.
Rado -
- Som veľmi spokojná, jeden deň okolo obeda som objednala tovar (Sudokrém), na druhý deň tiež okolo obeda mi už bol doručený a musím povedať, za veľmi dobrú cenu. Kuriér tovar priniesol nepoškodený, jeho správanie veľmi slušné, profesionálne. Celkovo som veľmi spokojná a lekáreň odporúčam každému. Ďakujem
Už som sa rozpísala v predchádzajúcej otázke. Ale v skratke, som veľmi spokojná a odporúčam každému
Dobrý deň Smolová,
ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za dôveru v našu online lekáreň Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste spokojná s rýchlosťou doručenia, cenou aj celkovým priebehom objednávky. Robíme maximum pre to, aby boli naši zákazníci spokojní, a Vaša pozitívna skúsenosť nás veľmi potešila.
Zároveň nás teší, že aj kuriérska služba splnila Vaše očakávania a doručenie prebehlo bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a preto budeme radi, ak sa na nás opäť obrátite pri ďalšom nákupe.
Ďakujeme za Vaše odporúčanie a prajeme Vám krásny deň!
som veľmi spokojná
Dobrý deň Ingrid,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za dôveru v našu online lekáreň Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste spokojná s Vaším nákupom. Našim cieľom je poskytovať kvalitné služby, široký výber produktov a rýchle doručenie, aby bol každý nákup pre našich zákazníkov čo najpríjemnejší.
Ak by ste v budúcnosti čokoľvek potrebovali, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a vždy radi pomôžeme.
- Spokojnost
Dobrý deň Dagmar,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za dôveru v našu online lekáreň Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste spokojná s Vašou objednávkou aj rýchlosťou doručenia. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou, a preto sa vždy snažíme poskytovať kvalitné služby a bezproblémový nákup.
všetko ok.
Dobrý deň Dodo,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Veľmi nás teší, že ste spokojný s celkovým priebehom objednávky aj doručením tovaru. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, aby bol nákup pre našich zákazníkov čo najpohodlnejší, rýchly a bezproblémový.
Ak by ste v budúcnosti potrebovali akékoľvek informácie o produktoch, ich dostupnosti alebo poradenstvo, neváhajte sa na nás obrátiť. Vždy Vám radi pomôžeme a poradíme. Veríme, že sa na nás opäť obrátite aj pri ďalšom nákupe a budete rovnako spokojný.
- Rychle dodanie
- Velky výber
- Super cena
Dobrý deň Karin,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Sme radi, že ste spokojná s rýchlym dodaním, širokým výberom a výhodnými cenami. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
- Majú všetko čo potrebujem
Rýchle vybavenie obj. , spoľahlivé balenie, výborná komunikácia.
Dobrý deň Ján,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Sme radi, že u nás vždy nájdete všetko, čo potrebujete, a že oceňujete rýchle vybavenie objednávky, spoľahlivé balenie a výbornú komunikáciu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Dobrý deň Elenka,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za odporúčanie našej online lekárne Lekáreň v KOCKE. Sme radi, že ste spokojná s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Rado