Legíny absolútne nesedia podla velkosti akú máte vo velkostných tabulkách.a na zateplených leginach nebol žiadny štítok s velkosťou a sú o dve čísla menšie.ďakujem ale neodporúčam.

• Tovar mi prišiel poškodený

leginy vyzeraju uplne inak ako na obrazku...zavádzanie zákaznika

• pekný eshop
    • mega rýchle doručenie (2 dni)
    • tvar, veľkosť a dĺžka legín
    • dobrá komunikácia obchodu
    • bezšvové
    • nepresvitajú
    • žiadny cameltoe

pre mna osobne velmi neprijemny material na pokozku – nylon. mna dost skriabe, takze v nich neviem uplne fungovat ako by som chcela. keby su z ineho materialu tak by boli skvelee

Reakcia obchodu Legínovo

dakujeme za recneziu. Sme veľmi radi že ste s našími službami boli spokojná. Zároveň nás mrzí že Vám material nevyhovuje.
    Legíny máme aj z iného zloženia a materialu. Ak máte záujem kludne nás kontaktujte e-mailom. Zodpovieme Vám všetky otázky.

Ďakujeme

Legínovo

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Komplikovaná reklamácia

Legíny sú nekvalitné od šitia, po samotný materiál.

Reakcia obchodu Legínovo

veľmi nás mrzí že s tovarom nie ste spokojná. Avšak čo sa týka reklamácie, prípadne vrátenia produktu tak sme bohužial neobdržali od Vás ani len jeden e-mail či reklamáciu ktorú by sme mohli začať riešiť. Snažili sme sa s Vami spojiť viac krát na základe tejto recenzie ale bohužial ked chceme s Vami situáciu vyriešiť, neodpovedáte nám.

Nerozumieme prečo ste si dali potom tú námahu a zavádzate o komplikovanej reklamácii ked ste nám doteraz neposlali ani len e-mail o tom že by ste chceli tovar vrátiť. Naše reklamácie prebiehaju hned ako obdržíme e-mail alebo tovar a platba či výmena tovaru je zaslaná ihned späť. Preto ak by ste mali chuť vyriešiť tento problém sme Vám plne k dispozícii počas celého pracovného týždňa a radi s Vami preberieme všetky Vaše nezrovnalosti a taktiež Vám tovar kedykoľvek vymeníme či vrátime platbu.

Prajeme pekný deň,

S pozdravom Ester

• Legíny jedekrát oblečene a roztrhnuté velmi som sklamaná nekvalitny materiál

Reakcia obchodu Legínovo

veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť a zároveň aj recenzia. Snažili sme sa Vás kontaktovať no bohužiaľ z Vašej strany neprišla žiadna reakcia. Taktiež sme ani od Vás žiadny podnet neobdržali že by ste mali akýkoľvek problém s tovarom. Samozrejme budeme radi ak sa nám ozvete a legíny Vám veľmi radi vymeníme a spoločne vyriešime celú situáciu. Záleží nám na tom aby boli naši zákazníci spokojní.
    Sme Vám k dispozícii každý deň.

Prajeme pekný zvyšok dňa

S pozdravom Ester