Prihlásiť sa a pridať recenziu

• rýchle dodanie

zvýšili ceny oproti minulosti a mam pocit, ze dost rapidne

Veľmi príjemné sa mi nakupovalo a bola som spokojná veľmi s prístupom a informovanosťou.

Na stranke mi chybaju porovnania tovaru? Fotky kde by bolo vidiet skutocnu velkost. Darcek potesil, dakujem. Peťa

Skvelá komunikácia,rýchle dodanie.

Na foto tulipány vyzerajú veľmi dobre, v skutočnosti som sklamaná, sú gumové, čo nebolo uvedené v popise.

• Rýchle dodanie

• S obchodom som veľmi spokojná, profesionalne a rýchle jednanie

Spokojná rýchle dodanie tovaru

Všetko ok

Pekné a praktické veci, dobré ceny. Som spokojná. Rýchle doručenie objednávky.

objednávam pomerne pravidelne, pretože som spokojná ako s tovarom, tak s vybavením objednávky

• Prvú platbu za tovar mi nejak nechcelo zobrať, napísalo mi, že tovar nie je zaplatený. Skúsila som z iného účtu,a nakoniec mi bolo za ten istý tovar zaúčtované dvakrát a vôbec mi nevrátili peniaze späť. Objednávka mala prísť včera, tak písalo DPD a nič neprišlo a teraz sa pýtate ako som spokojná.

• Tovar je pekný
    • Niektoré kusy boli slabšie zabalené, čiastočne sa zdeformovali. Inak v poriadku, ale dodacia doba je veľmi dlhá skoro dva týždne.

rýchlosť dodania tovaru

• krásny tovar, reálny dizajn, výborne zabalené

Opakovane objednávam v tomto obchode, pretože som nadmieru spokojná s cenou, ako aj kvalitou zasielaného tovaru.

„Komunikácia s e-shopom bola veľmi profesionálna a ústretová. Kontaktovali ma, aby ma informovali o nedostupnosti jedného z objednaných produktov, a zároveň mi ochotne ponúkli vhodné alternatívne riešenia. Oceňujem ich promptnosť a snahu vyriešiť situáciu k mojej spokojnosti. Tovar je pekný. Určite odporúčam.“

Spoľahlivý obchod, široký výber kvalitného tovaru, dobré ceny, rýchle dodanie a profesionálny prístup

Objednávka mi bola doručená a je mi ľúto, ale musím vyjadriť nespokojnosť .Tovar,ktorý som si objednala - vianočné vetvičky veľkosťou síce niektoré spĺňajú parametre uvedené v ponuke , ale dekorácna čast je úplne mala a zvyšok do uvedenej dĺžky je hoľa vetvicka . Vôbec nesplnili moje očakávania a už vôbec ich nemôžem použiť na účel na ktorý som si ich objednala . Balenie plávajúcich sviečok ako aj dekoracnych domčekov bolo otvorené. Na sviečkach je ošúchaný lesklý povrch a na niektorých domčekoch je porušená časť na prilepenie . Celkovo som s objednanym tovarom nespokojná , keby som tovar videla v kamennej predajni určite si ho ani nevsimnem a už vôbec by som si ho nekúpila . Kvalita tovaru nie je podľa mojich predstáv .

Aj keď tovar nieje okamžite k dispozícií, nič mi nesuri. Rada si počkám na balík.
    A zároveň sa teším.
    Veď predsa treba rešpektovať obchod a nikam sa neoplatí ponáhľať.