- Rýchle dodanie,dobré ceny
Polovička lampiónov nepoužiteĺných.
S dodaním som spokojná a teším sa keď ich použijem.
Dobrý deň,,, balóny prišli v čas a tešil som sa z toho že budeme mať pekný program,, vypúšťať ich... Pri otvorení 15tich balónov boli dobré 3,,ostatné deravé , môžem povedať hrozné a veľké sklamanie za tie peniaze !!!!!
Lampiony prolis tenke a prisli roztrhane.
Použil som prvé dva zo zaslaných lampiónov - žlté, boli poškodené, odlepené na spodnej obrube. Prvý zhorel, druhý som musel podlepiť a nakoniec odletel . Neviem ako sa budú správať ostatné, ešte som ich nepoužil.
- rýchle dodanie
- prehľadné
S doručením tovaru som bola spokojná, ale s kvalitou nie. Objednala som 10 lampiónov z toho sa nedal použiť ani jeden, nakoľko sú také tenké , že pri rozkladaní sa automaticky roztrhnú
- Rýchle dodanie,presnosť,tovat v e-shope sa zhoduje s reálnym tovarom,spokojnosť
Všetky lampiony boli zlé a všetky zhoreli hneď na zaciatku
- Každý jeden lampion bol deravý
Z 9 lampionov vzlietol len 1 a ostatné aj dohoreli kocky a stále nevzlietli. Takže nulová kvalita srdcovych lampionov, neodporúčam nakupovať lampióny v tomto obchode.
- Rychle dodanie
- Nebola som spokojna s dodavkou .. nakolko som uviedla svoje meno ako prve /vasa spolocnost mi ho dala uplne nakoniec/,ale tovar mi nedorucili osobne do ruk ale nechali na sklade vo firme .. ked uvediem meno kurier mi ma tovar odovzdat priamo do ruk a nie kdekolvek nechat :-(
ok nakupovanie .. odporucam
- rychlost dodania
Tovar bol doručený rýchlo a v dobrej cene.
- Rychle dorucenie
- Vseto dorucene nacas, ziadne komplikacie.
- +