- Lampióny boli skladované v nevhodných podmienkach. Napriek extrémnej opatrnosti a úsiliu sa mi nepodarilo ani jeden rozbaliť bez poškodenia. Sú polepené alebo poprepichované.
- Doručenie katastrofa, absolútna neochota sa dohodnúť na čase dodania.
- Lampióny nás napriek uvedenej PREMIUM KVALITY hlboko sklamali a pokazili narodeniny.
- Tovar prišiel vo veľmi zlom stave. Boli v ňom veľké diery.
- Lampiony sú všetky roztrhané a to ma mrzi
Reakcia obchodu lampiony.eu
veľmi nás mrzí Vaša zlá skúsenosť.
Pri lampiónoch II. triedy je uvedené v popise, že môžu obsahovať trhliny, aj preto je ich cena taká nízka.
Tím Lampiony.eu -
- Objednal som si 10 lampionov a asi po 10tich dnoch mi poslali email ze objednavka sa im vratila naspet, TO NENI PRAVDA, ani to neodoslali.. potreboval som to na novy rok- tak som to cakal kazdy den, a oni napisali hento, nevadi, aspom mam skusenost. Davam tuto odpoved len preto lebo sa ma pytaju ako som bol spokojny s objednavkou
Reakcia obchodu lampiony.eu
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu.
Každú prijatú objednávku spracujeme do maximálne dvoch pracovných dní.
Z nášho reklamačného oddelenia sme Váš už kontaktovali emailom ohľadom objasnenia situácie.
Veríme, že Váš prípad vyriešime k Vašej spokojnosti.
Tím Lampiony.eu -
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Kvalita tovaru nieje adekvatna
Lampióny sú z veľmi tenkého papiera, ktorý je v poskladanom stave zlepený, veľmi zle sa rozprestiera, prepúšťa teplo a lampión nevyletí vysoko a ešte horiaci padá, nebezpečenstvo požiaru.
- Všetki lampiony sú deravé
- Lampiony boli polepené už nikdy viac . Každému kto si bude chcieť niečo objednať s vášho internetového obchodu poviem že nech si nič neobjednáva hrôza!
Dobrý deň
Tovar mi bol doručený hned asi 1 deň velmi ma to potesilo ale keď som rozbalila na štedrý večer lampiony a chceli sme ich zapalit nastal šok 10 lampionou všetky pepa roztopene na celych lampionoch ani 1 nebol taky aby sa dal pustit dospelych to šoklo a deti sklamalo
Je to aj moj chyba mala som to hned pozriet a reklamovat -
- lampiony sice dorazili vcas, ale boli to prelezaniny a pri manipulácii (otváraní) boli na zaklade prelezanim poškodene (roztrhané), je mi luto ale viac si u vas neobjedname a ani vas nebudeme odporucat Pekny den Pošvancová
Polovička lampiónov nepoužiteĺných.
Dobrý deň,,, balóny prišli v čas a tešil som sa z toho že budeme mať pekný program,, vypúšťať ich... Pri otvorení 15tich balónov boli dobré 3,,ostatné deravé , môžem povedať hrozné a veľké sklamanie za tie peniaze !!!!!
Lampiony prolis tenke a prisli roztrhane.
Použil som prvé dva zo zaslaných lampiónov - žlté, boli poškodené, odlepené na spodnej obrube. Prvý zhorel, druhý som musel podlepiť a nakoniec odletel . Neviem ako sa budú správať ostatné, ešte som ich nepoužil.
S doručením tovaru som bola spokojná, ale s kvalitou nie. Objednala som 10 lampiónov z toho sa nedal použiť ani jeden, nakoľko sú také tenké , že pri rozkladaní sa automaticky roztrhnú
Všetky lampiony boli zlé a všetky zhoreli hneď na zaciatku
- Každý jeden lampion bol deravý
Z 9 lampionov vzlietol len 1 a ostatné aj dohoreli kocky a stále nevzlietli. Takže nulová kvalita srdcovych lampionov, neodporúčam nakupovať lampióny v tomto obchode.
Som nespokojná s kvalitou tovaru, nakolko v návode bolo pisane, ze doletia až do 1000m, no tieto takmer okamžite padli, skoro sme podpalili susedom baraky, na dalsie pokusy sme nenabrali odvahu.