- spoplatnená dobierka
Lampióny sú z veľmi tenkého papiera, ktorý je v poskladanom stave zlepený, veľmi zle sa rozprestiera, prepúšťa teplo a lampión nevyletí vysoko a ešte horiaci padá, nebezpečenstvo požiaru.
Rýchle a spoľahlivé.
Spokojnost
- Expresné dodanie. Spokojnosť s dodaním.
- Rýchle a Spoľahlivé doručenie
- Vedia vám vyjsť v ústrety s poznámkou pri nákupe
- Všetki lampiony sú deravé
- Lampiony boli polepené už nikdy viac . Každému kto si bude chcieť niečo objednať s vášho internetového obchodu poviem že nech si nič neobjednáva hrôza!
- dobré ceny
- rýchle dodanie
Vybavenosť objednávky veľmi rýchla, žiaľ s produktom nie som veľmi spokojná. Z 10tich lampiónov sa nám 5 roztrhlo aj keď sme s nimi manipulovali veľmi opatrne. Veľmi tenký papier.
Dobrý deň
Tovar mi bol doručený hned asi 1 deň velmi ma to potesilo ale keď som rozbalila na štedrý večer lampiony a chceli sme ich zapalit nastal šok 10 lampionou všetky pepa roztopene na celych lampionoch ani 1 nebol taky aby sa dal pustit dospelych to šoklo a deti sklamalo
Je to aj moj chyba mala som to hned pozriet a reklamovat -
- lampiony sice dorazili vcas, ale boli to prelezaniny a pri manipulácii (otváraní) boli na zaklade prelezanim poškodene (roztrhané), je mi luto ale viac si u vas neobjedname a ani vas nebudeme odporucat Pekny den Pošvancová
- rýchly, spoľahlivý - super :-)
- Komunikácia
- Rýchlosť dodania
- Žiadne sa nevyskytli
Rýchly a bezproblémový nákup
- Tovar prisiel na poziadanie na dalsi den, skvela komunikacia!!!
- Super rýchle dodanie a skvely tovar :-) ODPORUCAM
Spokojná
rýchle dodanie, bez problémový nákup, tovar v poriadku
OK
- Prehľad v obchode ,skvele ceny.Super dodacia doba,na druhý deň som mala doma zásielku.Môžem len odporúčať.