• Rýchle doručenie.

Po zaplatení objednávky chvíľu trvalo kým sa ku mne objednávka dostala ale problém stačilo vyriešiť jedným telefonátom na podporu kde mi hneď zdvihli a objednávku zaslali v ten deň čo ma veľmi potešilo. Ako zákazník si veľmi cením dobrú podporu.

Kolobežku som ešte nemal čas vyskúšať keďže sú jedny z najupršanejších dní. Má ale pekný dizajn, veľkú batériu, dobré osvetlenie, bezdušové pneumatiky a pre mňa veľmi podstatný tempomat. Je vhodná aj pre vyšších keďže riaditka sú vyššie ako u iných kolobežiek. Je ťažšia ale je to kompromis jej veľkosti /odpruženia a veľkosti batérie.

• Modul som kúpila pre nefunkčnosť starého. Nový je bezproblémový. Dobre drží na skle. Vhodný pre môj typ kamery.

• Tovar mi bol doručený do 2 dní a to som bola fakt prekvapená ako expresne rýchlo.Komunikacia s obchodom perfektná.

• Rýchle dodanie

• rýchle dodanie

+++++++++++++++++++++

jednoznacne prijemna ochota s cimkolvek pomoct
    kvalitne produkty ( pouzivam aj LAMAX Tones 1 a aj LAMAX NoiseComfort ANC )

• Rýchle doručenie

• Rýchle dodanie tovaru.

• Kvalitný český obchod
    • Dostupnosť
    • Nejde priamo o lamax
    • Na eshope by ku kolobežka mali byť viaceré komponenty

Všeobecná spokojnosť. K ponúkam príslušenstva by na internete mala byť väčšia ponuka ku kolobežkam. Brzdovy snímač, návody na skladanie, a pod.

• Veľmi rýchle dodanie tovaru
    • Jasna komunikácia.
    • Rýchla odpoveď.

Výborný eshop, jasna a rýchla komunikácia, rýchle dodanie tovaru, prehľad o príprave zásielky a termíne doručenia.

• Neuveriteľná ústretovosť v poskytovaní odbornej pomoci. S takou som sa ešte nestretol, a to ani pri objednávke rádovo vyššej ako v tomto prípade. Tímu patrí moje poďakovanie.

Moje jednoznačné odporúčanie.

• Rýchlosť aj napriek tomu,že sa jednalo o lacný náhradný diel

• žiadne

rýchle doručenie,velký výber doplnkov,odporúčam.

• Rýchlosť

• Dobrá ponuka
    • Neúplný balíček

Dobrý deň ! Kamera je v poriadku. V popise výrobku Lamax x7.2 bolo uvedené príslušenstvo ktoré okrem upínacích elementov malo obsahovať aj diaľkové ovládanie.
    Toto však v krabici nebolo, takže neviem či bol zlý popis,alebo mi diaľkové ovládanie dodatočne pošlete ? Ďakujem za odpoveď.
    Ján Dacho

Reakcia obchodu LAMAX-Electronics.com

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.

Balení kamery LAMAX X7.2 neobsahuje dálkové ovládání. Dálkové ovládání je doplňkové příslušenství, které je možné zakoupit zvlášť. Pokud by na některé z webových stránek byla informace o dálkovém ovládání v balení u kamery LAMAX X7.2, zkontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na emailové adrese [email protected].

S pozdravem a přáním hezkého dne
    Tým LAMAX Electronics

Veľmi spokojná.Rychle dodanie.