- Rýchle doručenie.
Po zaplatení objednávky chvíľu trvalo kým sa ku mne objednávka dostala ale problém stačilo vyriešiť jedným telefonátom na podporu kde mi hneď zdvihli a objednávku zaslali v ten deň čo ma veľmi potešilo. Ako zákazník si veľmi cením dobrú podporu.
Kolobežku som ešte nemal čas vyskúšať keďže sú jedny z najupršanejších dní. Má ale pekný dizajn, veľkú batériu, dobré osvetlenie, bezdušové pneumatiky a pre mňa veľmi podstatný tempomat. Je vhodná aj pre vyšších keďže riaditka sú vyššie ako u iných kolobežiek. Je ťažšia ale je to kompromis jej veľkosti /odpruženia a veľkosti batérie. -
- Modul som kúpila pre nefunkčnosť starého. Nový je bezproblémový. Dobre drží na skle. Vhodný pre môj typ kamery.
- Tovar mi bol doručený do 2 dní a to som bola fakt prekvapená ako expresne rýchlo.Komunikacia s obchodom perfektná.
- rýchle dodanie
+++++++++++++++++++++
jednoznacne prijemna ochota s cimkolvek pomoct
kvalitne produkty ( pouzivam aj LAMAX Tones 1 a aj LAMAX NoiseComfort ANC ) -
- Rýchle dodanie tovaru.
- Kvalitný český obchod
- Dostupnosť
- Nejde priamo o lamax
- Na eshope by ku kolobežka mali byť viaceré komponenty
Všeobecná spokojnosť. K ponúkam príslušenstva by na internete mala byť väčšia ponuka ku kolobežkam. Brzdovy snímač, návody na skladanie, a pod.
- Veľmi rýchle dodanie tovaru
- Jasna komunikácia.
- Rýchla odpoveď.
Výborný eshop, jasna a rýchla komunikácia, rýchle dodanie tovaru, prehľad o príprave zásielky a termíne doručenia.
- Neuveriteľná ústretovosť v poskytovaní odbornej pomoci. S takou som sa ešte nestretol, a to ani pri objednávke rádovo vyššej ako v tomto prípade. Tímu patrí moje poďakovanie.
Moje jednoznačné odporúčanie.
- Rýchlosť aj napriek tomu,že sa jednalo o lacný náhradný diel
- žiadne
rýchle doručenie,velký výber doplnkov,odporúčam.
- Rýchlosť
- Dobrá ponuka
- Neúplný balíček
Dobrý deň ! Kamera je v poriadku. V popise výrobku Lamax x7.2 bolo uvedené príslušenstvo ktoré okrem upínacích elementov malo obsahovať aj diaľkové ovládanie.
Toto však v krabici nebolo, takže neviem či bol zlý popis,alebo mi diaľkové ovládanie dodatočne pošlete ? Ďakujem za odpoveď.
Ján DachoReakcia obchodu LAMAX-Electronics.com
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
Balení kamery LAMAX X7.2 neobsahuje dálkové ovládání. Dálkové ovládání je doplňkové příslušenství, které je možné zakoupit zvlášť. Pokud by na některé z webových stránek byla informace o dálkovém ovládání v balení u kamery LAMAX X7.2, zkontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na emailové adrese [email protected].
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým LAMAX Electronics -
Veľmi spokojná.Rychle dodanie.