Prihlásiť sa a pridať recenziu

TAK TOTO JE PRECEDENS NEUVERITELNE......

Reakcia obchodu LAMAX-Electronics.com

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Vaši objednávku evidujeme jako neuhrazenou, proto nebyla expedována. Již Vás kontaktoval náš zákaznický servis s dotazem, zda máte o objednávku zájem. V případě, že budete mít o objednávku zájem, zašleme Vám platební údaje.
    Tým LAMAX

Tovar mi bol doruceny na druhy krat cize som platil dva krat za jeden tovar

• Sľúbená kompenzácia za oneskorené reakcie a dodanie -stále nič nedošlo takže ani kompenzácia ...
    • extrémne dlhá doba doručenia
    • slabá komunikácia a informovanie o stave objednávky

Reakcia obchodu LAMAX-Electronics.com

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Velmi se Vám omlouváme za zpoždění expedice Vaší objednávky. Bohužel se u nás vyskytly technické potíže, které nám objednávku neumožnily expedovat obratem. Dle sledovacího čísla byla Vaše objednávka již doručena. Chtěli bychom Vás ujistit, že se nejedná o standardní situaci a děláme vše proto, aby se již neopakovala.
    Tým LAMAX

• 9 dní od objednávky, tovar stále nemám, peniaze dostali, nekomunikujú...

Reakcia obchodu LAMAX-Electronics.com

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění expedice Vaší objednávky způsobené technickými komplikacemi při přechodu mezi účetními systémy. Intenzivně pracujeme na tom, aby Vaše objednávka byla odeslána v nejbližších dnech.

Chtěli bychom Vás ujistit, že se nejedná o standardní situaci.

O zdržení Vás již informoval náš zákaznický servis, který Vás rovněž brzy kontaktuje s nabídkou kompenzace za vzniklé nepříjemnosti.

• Super rýchlosť doručenia odporucam
    • Tento produkt odporúčam kúpili sme ho nášmu 5 ročnému chlapcovi využíva ho maximalne funguje bez problémov teší sa veľmi a my tiež :-)

• Rýchlosť dodania
    • Komunikácia
    • Informovanie o stave objednávky
    • Kvalitné produkty
    • Nič

Odporúčam. Rýchlosť vybavenia objednávky, spokojnosť s produktom.

• Neprebehla platba kartou.Takze nedávam mínus aj keď tvar nemám.Urcite šlo o technicky problém a potom bola už objednávka neaktuálna lebo boli sviatky.Takze budem objednávať po sviatkoch,obchod napriek nezrealizované objednávke hodnotím vysoko pozitívne-spoľahlivo.
    • Niet nevyhod

On line bez starosti, ale s prekvapenim, kupovanie na zaklade videnia obrazku

Profesionálny prístup zamestnancov

• Top zvuk
    • Dobrá výdrž
    • Spokojnosť

• Rýchlosť vybavenia a doručenia

Žiaľ objednaná batéria nie je vhodná pre moju kameru. V ponuke na internete to nebolo jasne uvedené.

• Neviem kde sa tovar nachádza

Tovar mi nebol doručený, neviem kde sa nachádza

Reakcia obchodu LAMAX-Electronics.com

rádi bychom se Vám omluvili za zdržení Vaší objednávky. Velice nás mrzí vzniklá situace a chceme Vás ujistit, že to rozhodně není standardem našich služeb.
    Náš zákaznický servis momentálně celou záležitost intenzivně prověřuje. Jakmile budeme mít nové informace, budeme Vás neprodleně informovat.
    Děkujeme Vám za pochopení a trpělivost.

• Rýchle doručenie.

veľmi dlhá doba dodania

Reakcia obchodu LAMAX-Electronics.com

děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za zdržení při odeslání. Naše zákaznická podpora čekala na potvrzení ohledně změny dodacího místa. Jakmile jsme obdrželi odpověď 18.9., hned následující den, 19.9., byla objednávka předána přepravci.
    Tým LAMAX

Po zaplatení objednávky chvíľu trvalo kým sa ku mne objednávka dostala ale problém stačilo vyriešiť jedným telefonátom na podporu kde mi hneď zdvihli a objednávku zaslali v ten deň čo ma veľmi potešilo. Ako zákazník si veľmi cením dobrú podporu.

Kolobežku som ešte nemal čas vyskúšať keďže sú jedny z najupršanejších dní. Má ale pekný dizajn, veľkú batériu, dobré osvetlenie, bezdušové pneumatiky a pre mňa veľmi podstatný tempomat. Je vhodná aj pre vyšších keďže riaditka sú vyššie ako u iných kolobežiek. Je ťažšia ale je to kompromis jej veľkosti /odpruženia a veľkosti batérie.

• Modul som kúpila pre nefunkčnosť starého. Nový je bezproblémový. Dobre drží na skle. Vhodný pre môj typ kamery.

• Tovar mi bol doručený do 2 dní a to som bola fakt prekvapená ako expresne rýchlo.Komunikacia s obchodom perfektná.

• Rýchle dodanie

• rýchle dodanie