• Žiadna komunikácia totálna ignorancia nedodržanie toho čo bolo napísané ohľadne dodania

Objednala som si 2 sady skrutkovacov, prišla mi jedna sada. Telefón majú stále vypnutý, pisala som mail na ktorý do dnešného dňa nikto neodpovedal. Pisala som aj na ich stránku, ale nikto nereaguje. Už to budú 2 týždne. Ani tovar, ani peniaze. Nikdy viac odtiaľ neobjednám.

• Nereaguju

• Nekomunikuju, tovar mi neprisiel a bol zaplateny

Nesplnaju dodaciu domu ktoru maju uvedenu pri produkte, slubuju ze uz tovar poslu a nakoniec aj tak neposlu..

• Nedodanie tovaru v lehote ktorú sľubujú.

Už vise 2 týždne držia moju objednávku riadne som to zaplatil a tovar stále neprišiel už si tam viac neobjednam

• Neviem v akom stave je objednávka
    • Nikto neinformuje kedy tovar pride
    • Netušim v akom stave je objednávka
    • Dlhy dodací termín
    • Nikdy viac

• Tovar nebol stále doručený. Obchod nekomunikuje ani po opakovaných žiadostiach o info o stave objednávky.

• tovar ešte nedorazil !!!!!!!

Už dvakrát som robila objednávku a nič mi neprišlo vašu stránku už nevyužijem

Bez doručenia a bez vyrozumenia

Obchod a doručenie bez problémov...

• Dodacia doba.

Tovar bol objednaný, ale vôbec neprisiel

objednal som si z vašej stránke Interaktívne pero s kartičkami, avšak, na niektorých kartičkách ukazuje pero nesprávnu odpoveď - konkrétne na týchto 9 kartičkách pod perom. Niekedy sa to zmení, keď pero vypneme a zapneme, ale niekedy to aj opätovne ukáže nesprávnu odpoveď. Boli by sme radi, ak by ste nám pero vymenili, keďže nespĺňa účel a zrejme ide o chybný kus.
    Vopred ďakujem za vybavenie mojej žiadosti.

• Dlho sa čaka na objednavku

• Pekné logo, slogan, balenie tovaru, aj milá pozornosť.
    • Maskot, trápny čert, čo u mňa znižuje dôveru.

Tovar je zaplatený,ale tovar mi neposlali a to sú už dva týždne od prijatia platby!!!

Nič neprišlo,žiadna komunikácia.