• Nekomunikuju, tovar mi neprisiel a bol zaplateny

Nesplnaju dodaciu domu ktoru maju uvedenu pri produkte, slubuju ze uz tovar poslu a nakoniec aj tak neposlu..

• Nedodanie tovaru v lehote ktorú sľubujú.

Už vise 2 týždne držia moju objednávku riadne som to zaplatil a tovar stále neprišiel už si tam viac neobjednam

• Neviem v akom stave je objednávka
    • Nikto neinformuje kedy tovar pride
    • Netušim v akom stave je objednávka
    • Dlhy dodací termín
    • Nikdy viac

• Tovar nebol stále doručený. Obchod nekomunikuje ani po opakovaných žiadostiach o info o stave objednávky.

• tovar ešte nedorazil !!!!!!!

Už dvakrát som robila objednávku a nič mi neprišlo vašu stránku už nevyužijem

Bez doručenia a bez vyrozumenia

Obchod a doručenie bez problémov...

• Dodacia doba.

Tovar bol objednaný, ale vôbec neprisiel

objednal som si z vašej stránke Interaktívne pero s kartičkami, avšak, na niektorých kartičkách ukazuje pero nesprávnu odpoveď - konkrétne na týchto 9 kartičkách pod perom. Niekedy sa to zmení, keď pero vypneme a zapneme, ale niekedy to aj opätovne ukáže nesprávnu odpoveď. Boli by sme radi, ak by ste nám pero vymenili, keďže nespĺňa účel a zrejme ide o chybný kus.
    Vopred ďakujem za vybavenie mojej žiadosti.

• Dlho sa čaka na objednavku

• Pekné logo, slogan, balenie tovaru, aj milá pozornosť.
    • Maskot, trápny čert, čo u mňa znižuje dôveru.

Tovar je zaplatený,ale tovar mi neposlali a to sú už dva týždne od prijatia platby!!!

Nič neprišlo,žiadna komunikácia.

Objednavka 9 dni preslo a este nedorazila je aj zaplatena a stale nic. Pusala som mail kde a co je s objednavkou a nik sa neozve

Dobrý deň p. Klara
    Moc sa ospravedlňujeme za oneskorenie objednávky pri ktorej nebola spárovaná platba za objednávku.
    Hneď dnes vám tovar zabalíme a odošleme.
    Pekný deň praje tím KyDshop.sk

V popise pri produkte majú napísané doručenie do 3 dní, mne tovar prišiel po troch mesiacoch.
    tak zvážte sami či máte trpezlivosť.
    S pozdravom Jaro K.

Dobrý deň p. Jaro,
    áno aktuálne máme v popise uvedené doručenie 3 dni nakoľko tovar aktuálne máme skladom.
    Mrzí nás, že sa vaša objednávka zdržala avšak jednalo sa o elektrocentrálu a s príchodom chladného počasia bol taký dopyt, že vo výrobe nestíhali vyrábať a robil sa pre predajcov poradovník. V období keď ste si produkt objednával bolo možné produkt objednať avšak bol tam uvedený dátum kedy bude najskôr produkt dostupný. Bola to informácia z výroby avšak ani mi sme nevedeli kde sa v poradovníku nachádzame a preto sme vás vždy pri novej informácii informovali o novom predpokladanom naskladnení.
    V prípade ak sa dodacia doba predĺži tak sa snažíme vždy o tom zákazníka informovať.

• Zlá komunikácia

Doposiaľ mi nebol doručený tovar

Reakcia obchodu KyDshop.sk

mrzí nás vaša nespokojnosť. Objednávku ste vytvoril 30.12.2022 a to je práve obdobie keď má väčšina dodávateľov inventúru takže tovar ktorý nebol na sklade dol uvedený s dostupnosťou od 9.1.2023.
    Pri každom tovare je uvedená skladová dostupnosť a taktiež tomu bolo aj v tomto období.
    Vo vašej objednávke boli 2 produkty z čoho 1 bol skladom a druhý s dostupnosťou od 9.1.