zaplatena zasielka, nikto nekomunikuje, neodpovedaju, ZAPLATENY tovar zatial nemam!

• Uvedené zlé rozmery detskej žehliacej dosky,v popise väčšie rozmery,než skutočné

• Dlhá dodacia lehota tovaru (po 8 dňoch som tovar zatiaľ neobdržal)
    • Žiadna komunikácia (neupovedomia zákazníka, prečo tovar mešká)

Na eshope majú uvedené, že tovar je skladom a po 8 dňoch som tovar stále neobrdžal !

• Nemal na sklade ponúkaný tovar

Reakcia obchodu KyDshop.sk

veľmi nás to mrzí, ale pri jednom produkte sme mali uvedené, že máme posledný kus na sklade ktorý však už na sklade nebol a náš dodávateľ tento produkt aktuálne nevedel dodať nakoľko ho má vypredaný.
    Vzniknutá situácia nás mrzí a veríme, že do budúcna budete s nami spokojná.
    Tešíme sa opäť na vašu návštevu.

• Žiadna
    • Zlá komunikácia

Objednala som tovar ktorý mal prísť do par dni neprišiel, ale mi už prišlo hodnotenie na tovar, ktorý ešte nemám

Reakcia obchodu KyDshop.sk

mrzí nás, že sa váš tovar pár dní zdržal. Tesne pred Vianocami a začiatkom roka sa občas stalo, že dodávky tovarov sa na veľký nápor o pár dní oneskorili. Pri tovare u nás môžete vidieť dve metriky a to skladovú dostupnosť a predpokladaná doba doručenia.
    Pri 90% objednávkach sme pri spodnej hranici dobe doručenia ktorú máme uvedenú pri produkte.
    Email s hodnotením od heureky chodí cca 6 dní od vytvorenia objednávky.
    Veríme, že do budúcna budete s našimi službami spokojná.
    Tešíme sa na vás opäť

pišu všetko dostupné a skladom do 2 dni doručenie, ale skutek utek

Reakcia obchodu KyDshop.sk

ospravedlňujeme sa za omeškanie. Vo vašej objednávke boli produkty ktorých dostupnosť bola uvedená od 9.1.2022. Nakoľko už je po tomto dátume a produkty máme znova skladom tak aj na stránke sú uvedené ako skladom a samozrejme platí doručenie ako je pri jednotlivých produktoch zväčša 2-4 dni.
    Vaša objednávka je aktuálne zabalená a zajtra bude odovzdaná prepravnej spoločnosti.
    Ďakujeme za nákup a veríme, že do budúcna budete s našimi službami spokojný

Peniaze ešte stále (po 6 dňoch) nevrátené.

Reakcia obchodu KyDshop.sk

mrzí nás komplikácia. Situáciu sme riešili so správcom platobnej brány a peniaze sú v plnej výške uhradené.
    Veríme, že do budúcna budete s našimi službami spokojný

Obchod nemal tovar čo ponúkal!!!

Reakcia obchodu KyDshop.sk

pri každom produkte je označená dostupnosť tovaru. Ak je uvedené Skladom tak minimálne 1ks daného produktu máme na sklade.
    Ak je uvedená dostupnosť napríklad 2-3 dni produkt je na sklade u dodávateľa a do 2-3 dní produkt vieme doskladniť. Ojedinele sa stane, že medzi aktualizáciou skladových zásob sa dodávateľovi produkt vypredá a v tom prípade nám nezostáva nič iné iba informovať zákazníka o aktuálnej nedostupnosti produktu.
    Ak je produkt vypredaný tak nieje možné ho vložiť do košíka.

Veríme že pri ďalšom nákupe budete s nami spokojný

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.