kvety pekné ale výdrž 0 bodov. v stredu doručené a v sobotu skončili v koši nakoľko zvädli a to sme ich podstrihovali. za tú cenu by som očakával dlhšiu výdrž.

Dobrý den prajem .

Bez pripojenej fotografie nevieme posúdiť dôvod výdrže len 3-4 dni . K predlženiu životnosti je potrebná aj následna starostlivosť výmena vody a nevystavenie kytice priamemu zdroju tepla.

Kvety doručuju naši kuriery ktorý s nimi pracuju denne a vedia ako kvety ochraniť pri preprave aj teraz ked je niektore dni ako aj 8.12 vonku okolo mrazu. to by sa prejanilo samozrejme hneď v prvý deň .

V prípade akejkolvek nedostatočnosti doručeniej kytice alebo aranžmánu je potrebne nás obratom informovať aj s fotografiou a my obratom prípadnú reklamáciu riešime.

Ku každej kytici sa pridáva aj návod na ošetrenie a udržbu kytice plus výživa do vody aby bolo pre zákazníka a obdarovanu osobu potešenie čo najdlhšie z krásnej kytičky.

S uctou KvetypreVas team

• Prezentuje dodanie na vopred urceny cas
    • Vopred onjednany cas 18:30, dodanie 21:00. Nie su schopni ani zavolat, sorry budeme meskat. Po 19:00 nie je dostupny ziaden zvereneny telefon

Neobjednavat ak chcete dorucenie na presny cas

Reakcia obchodu Kvety pre Vás

Ospravedlňujeme sa za meškanie kuriera z technických príčin. Dostal defekt a v strese a pokúšaní sa ho opraviť nezavolal za seba náhradu ihneď a ani nekontaktoval adresáta.

Áno po 19:00 sa nikto nenachádza na pracovisku a preto nie je na telefóne. Objednávky spracúvane už od 4:30 ráno, aby sme ich vedeli naaranžovať a doručiť na želaný čas v priebehu dňa.

Ospravedlňujeme za omeškanie a že okamžitú náhradu za kuriéra sme po pracovnej dobe vedeli zabezpečiť s oneskorením. Doručenie prebehlo 20:48 podľa telefonu kuriera .

S úctou Kvety pre Vás team

• Produkt nezodpovedá fotografii..

Reakcia obchodu Kvety pre Vás

Kytica srdce z ruží sa viaže v štýle "hlavy do tvaru srdca " len viazaním bez konštrukcie. Môže sa stať pri "roztrasení " kytice sa ruže uvolnia a tvar nevynikne.

kurier aby opatrne s kyticu narábal je poučený . Ak nastane akýkolvek problem . kyticu vždy doručíme novú . Treba hned kontaktovať predajnu a dohodnúť prípadný postup , zaslanie fotografie a podobne.

S uctou kvetyprevas team

Vsetko fajn len samotne kvety prisli dost polootrhane a polomrtve :/

Dobrý deň prajem.

Aranžujeme z čerstvých kvetov a slnečnica, keď nie je dostatočne otvorená vyzerá trochu zubato. Čiže nie otrhane, ale asi nie úplne vykvitnuté... Kvety máme priamo z Holandska dovažané 2 - 3 x týždenne, aby boli čo najčerstvejšie.

V aktuálnom období je kytica Slnečný deň najpredávanejšia a nezaznamenali sme na ňu žiadnu reklamáciu.

Ak by nastalo nejaké poškodenie pri doručení, okamžite na prípadnu reklamáciu reagujeme, ale treba nám zaslať fotografiu emailom.

Záleží nám na spokojnosti každého zákazníka a snažíme sa venovať každej kytičke.

S úctou Kvetyprevás team

• moznost dorucenia na poslednu chvilu
    • dorucena bola ina kytica nez ta, ktoru som objednala

Veľmi nízka kvalita doručených kvetov

Dobrý deň prajem .

Dodávame kvety len z vlastného importu z NL a tamojších dodávateľov. Snažíme sa o maximálnu kvalitu tovaru a služieb . V termíne doodania vašej objednávky /cca pred mesiacom/ neevidujeme žiadnu reklamáciu kvetov ani prípadne dodania .

S úctou Kvetyprevas team

• Mala som objednane biele ruze, dali mi už úplne rozkvitnuté, lupene vyzerali poobchytano...asi sa potrebovali zbaviť starších. S čerstvými kvetami to nemalo nič spoločné...

• ku kytici nemáme výhradu
    • kytica bola objednaná do mesta Pezinok ... kuriér ju však doručoval na rovnakú adresu v Bratislave a tak pokazil prekvapenie

Dobrý deň prajem ...

V objednávke sa nachádzakla adresa : Doručenie na adresu Fraňa Kráľa 9/A na deň 10.05.2021 v čase 16:45

Čiže bola objednávateľom zle vypísaná ... A Aj keď je doručenie do PK za poplatok .. Poplatok sme od objednávateľa pre krátkosť času nevyžadovali ..

Všetky doručenia riešia naši zamestnanci osobne a dôsledne .. ALE čítať myšlienky zákazníka nevieme ... 1 krok vypísanie adresy nepresne a Následne pri odsúhlasovaní objednávky zase adresu nedoplniť je určite pochybenie pri objednávaní a nie pri doručovaní ...

S úctou Kiss zsolt

Kytica obsahovala zvädnuté vetvičky. Obchod ponúkol náhradu. V prípade, že by som posielal kyticu tretej strane, zrejme by som sa o zvädnutých vetvičkách nedozvedel.

• Kvety mi dosli v inom case - nezastihli prijemcu
    • Dosli mi ine kvety

Reakcia obchodu Kvety pre Vás

uvedený box je zložený zo sezónnych kvetov podľa dostupnosti v odtienoch ružovej a bielej farby. Bohužiaľ, objednávka bola na Deň matiek, kedy sme mali vyše 500 objednávok. Podľa našich informácií sme nemali v rámci Bratislavy vyššie oneskorenie ako hodinu. Príjmite ako ospravedlnenie kyticu alebo box v uvedenej hodnote, v akej bola objednávka vystavená. Poprosím Vás kontaktovať nás v mailu, z ktorého bola poslaná objednávka pre overenie totožnosti .

Ďakujeme a prajeme pekný deň

Kvety pre Vás Team

The flowers were almost dead..... looks very very bad.

• kvalita kvetov

Objednával som kyticu jedenástich slnečníc pre manželku, jedna bola "zošúverená" už pri rozbalení (pričom ani tie ostatné neboli nejaké oslnivé), ďalšie odišli veľmi rýchlo (3-4 dni). Za tie peniaze veľké sklamanie. (Plus kuriér došiel na úplne inú adresu - stane sa, ale tiež nepoteší).

Nebolo možné vykonat platbu online kartou. Moznost v ponuke je, ale stále to vyhlásilo error, skusala som asi 4x

Reakcia obchodu Kvety pre Vás

bohužiaľ, mrzí nás Vaša nepríjemná skúsenosť s platbou kartou online, avšak v objednávke, ktorú zákazník dostane na svoj email máme upozornenie, že sú problémy s týmto typom platby kartou (tieto problémy sú na strane banky a platobnej brány, kvôli novým zabezpečeniam). V prípade, že máte problém zaplatiť Vašu objednávku, vždy sme tu pre Vás či už na telefónnom čísle alebo na emaile, kde si ochotne zo zákazníkom dohodneme nasledovný postup a navrhneme iné možnosti zaplatenia ich objednávky.

Na základe Vášho podnetu sme objednávku zrušili, teda nebola ani doručená a preto túto recenziu považujeme za neadekvátnu.

Kika

zaplatena objednavka nikdy nedorazila, ziadna komunikacia zo strany obchodu

ráno mi bolo povedané,že môžu doručiť až o 14.00, pre mňa to bolo síce neskoro,ale O.K. ..... po dvoch urgenciách mi kvety prišli o 19.00 !!!!!! to už je úplne po limite. ...... A kvety boli už pomerne staré a rýchlo zdochli. No čo už dobrá skúsenosť.....

• Súčasťou bola aj Merci, ktorá nebola doručená..pocas MDŽ pri objednávke som bol upozornený že dodanie je od 12:00 avšak doručenie bolo až 18:00

Kurier meskal 2h oproti objednanemu casu. Kvety prisli zvadnute.

• Nedodržaný čas doručenia

Box ruží mi bol doručený o 3,5 hodiny neskôr. V boxe chýbala ruža, počet nesedel a nedostal som ani žiadnu výživu. Po polievaní obyčajnou vodou nevydržal box ani týždeň čerstvý. Viac od vás určite nenakupujem.

kvety nezodpovedali objednávke

cca 1/3 kvetov bola uz pri dodani uvadnuta, skoda lebo obchod ako taky (stranka, dodanie...) je ok