Velmi kvalitne kvety, rychle dorucenie a hlavne dlha trvanlivost kvetov.
Velmi dobré, vždy podľa želaniá a krásne
Rychle bezproblemove dorucenie, ustretovi dorucovatelia, krasne cesrstve kvety
Kvety boli objednané expres kuriérom. Dodanie včas, kvety aj celkovo kytica krásne. Kvety veľmi potešili. Určite službu využijeme opäť.
- Spolahlivosť a ochota.
Maximálna spokojnosť, ochota, výborná komunikácia
- Servis je vynikajuci a kvety su prenadherne
Kvety som objednavala online. Bola to kytica k narodeninam, ktorú som na základe fotiek vybrala. Komunikácia a servis boli bezchybné. Spolahlivé doručenie počas sviatkov a výborna kvalita kvetov ma presvedčili. Objednala som už aj minulý rok a donáška veľmi potesila mojich blizkych. Ešte raz ďakujem.
- Tutto perfetto
Všetko super
Maximalne ochotny kurier. Neuveritelne prijemna a ochotna komunikacia. Urcite tuto firmu vyuzijeme aj v buducnosti.
- zodpovedný prístup, spoľahlivosť
- Rýchle vybavenie
- kytica dodaná presne na čas
- skvely servis
- vzdy cerstve kvety
- bohaty vyber
- rychle dorucenie
Dakujem krasne za vzdy skvele objednavky:) Zijem v zahranici a kvety objednavam cez Vas uz roky a nikdy nesklamali - krasne kytice z cerstvych kvetov, rychle dorucenie, vyborny servis. Maximalna spokojnost, odporucam Vas vsade, kde sa da!:)
- krásná kytica od floristky
- presne dodržaný čas dodania
- jasná komunikácia cez emaily
- vence su v skutocnosti presne ako na obrazku
- perfektna komunikacia
- vzdy vcas dodane v top stave
Vyborny pristup k zakaznikovi, dokonca mi spätne volali, ci som sa nepomylil v datume dorucenia...ocenujem ten pristup...kytica dorucena na minutu presne v cas, ktory som zadal
Fantastická sluzba, krásne cestve kvety, ochotný nápomocný personál, aj na telefóne. maximálna spokojnosť.
- Kráaaasna kytica dorazila perfektne včas , prekvapila a očarila nielen manžela...ale všetkých prítomných. Oceňujem pomoc pri výbere kytice k 70tke.
Kvety boli dodané načas, kurier je profik, volal pred príchodom. Možno by som vytkol jednu maličkosť, ktorá síce neznepríjemnila vysledok, ale objednávka bola na 17 ruží a došlo ich 18 a teda párny počet. Ešte sme to niekoľkokrát na živo počítali. Našťastie to slečne, ktorá ich obdržala nevadilo. Za mňa spokojnosť.