Velmi kvalitne kvety, rychle dorucenie a hlavne dlha trvanlivost kvetov.

Velmi dobré, vždy podľa želaniá a krásne

Rychle bezproblemove dorucenie, ustretovi dorucovatelia, krasne cesrstve kvety

Kvety boli objednané expres kuriérom. Dodanie včas, kvety aj celkovo kytica krásne. Kvety veľmi potešili. Určite službu využijeme opäť.

• Spolahlivosť a ochota.

Maximálna spokojnosť, ochota, výborná komunikácia

• Servis je vynikajuci a kvety su prenadherne

Kvety som objednavala online. Bola to kytica k narodeninam, ktorú som na základe fotiek vybrala. Komunikácia a servis boli bezchybné. Spolahlivé doručenie počas sviatkov a výborna kvalita kvetov ma presvedčili. Objednala som už aj minulý rok a donáška veľmi potesila mojich blizkych. Ešte raz ďakujem.

• Tutto perfetto

Všetko super

Maximalne ochotny kurier. Neuveritelne prijemna a ochotna komunikacia. Urcite tuto firmu vyuzijeme aj v buducnosti.

• zodpovedný prístup, spoľahlivosť

• Rýchle vybavenie

• kytica dodaná presne na čas

• skvely servis
    • vzdy cerstve kvety
    • bohaty vyber
    • rychle dorucenie

Dakujem krasne za vzdy skvele objednavky:) Zijem v zahranici a kvety objednavam cez Vas uz roky a nikdy nesklamali - krasne kytice z cerstvych kvetov, rychle dorucenie, vyborny servis. Maximalna spokojnost, odporucam Vas vsade, kde sa da!:)

• krásná kytica od floristky
    • presne dodržaný čas dodania
    • jasná komunikácia cez emaily

• vence su v skutocnosti presne ako na obrazku
    • perfektna komunikacia
    • vzdy vcas dodane v top stave

Vyborny pristup k zakaznikovi, dokonca mi spätne volali, ci som sa nepomylil v datume dorucenia...ocenujem ten pristup...kytica dorucena na minutu presne v cas, ktory som zadal

Fantastická sluzba, krásne cestve kvety, ochotný nápomocný personál, aj na telefóne. maximálna spokojnosť.

• Kráaaasna kytica dorazila perfektne včas , prekvapila a očarila nielen manžela...ale všetkých prítomných. Oceňujem pomoc pri výbere kytice k 70tke.

Kvety boli dodané načas, kurier je profik, volal pred príchodom. Možno by som vytkol jednu maličkosť, ktorá síce neznepríjemnila vysledok, ale objednávka bola na 17 ruží a došlo ich 18 a teda párny počet. Ešte sme to niekoľkokrát na živo počítali. Našťastie to slečne, ktorá ich obdržala nevadilo. Za mňa spokojnosť.