Odporucam vsetkymi desiatimi. Profesionalna komunikacia, dodanie domov v zelanom case vecer. Veniec krasny . Objednali sme uz druhy krat.
Výborná komunikácia, rýchly priebeh celej objednávky (vrátene doručenia), kytica mala u obdarovanej veľký úspech.
- velky vyber
- rychle spracovanie
- prijemny pristup
Urcite by som odporucal a rad urobim aj dalsi nakup. Spracovanie objednavky bolo rychle a bezproblemove, presne ako dorucenie na presne dohodnuty cas.
Dakujem -
Vždy spoľahlivo doručené, krásne naaranžované
- dorucenie v ramci Bratislavy zdarma
- presny cas dorucenia
- ceny
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Kvalita-krásna kytica z čerstvých kvetov
- Doručené presne v dohodnutom čase
- Ústretový prístup kuriéra
- Možnosť objednať cez internet a doručenie domov
- rýchla objednávka
- doručenie na adresu bez problémov
- príjemný kuriér
Objednávka bez problémov, rýchle dodanie . Krásne a nápadité kytice.
ochota v komunikácii, dobrá kvalita tovaru
- vsetko OK
XXX
Dlhorocny spokojny zakaznik, komunikacia a dorucenie bez problemov. Tento krat vybrany freestyle aranzerky v tvare srdca a velmi milo prekvapil :)
Uzasne, absolutna spokojnost
- Ochota pri riešení zmien
Krásny výber kvetov. Vždy doručené v dohodnutý termín. Excelentný zákaznícky servis.
- Jednoduchá, zrozumiteľná a ústretová komunikacia, dodanie presne podľa dohody, tovar na 99 % zhodný s obrázkom v ponuke.
- Veľký výber kytíc a vencov
- Prijateľné ceny
- Spoľahlivé doručenie
Tovar je vždy spoľahlivo doručený
- Objednávka aj dodanie bez problémov a podľa objednavky
- Žiadna
Obchod OK,dodavka včas
Som klientom už dlhší čas, vždy krásna čerstvá kytica, vždy dodržaný čas doručenia. Som spokojná s kvalitou vašich služieb a určite vám ostanem verná.
Skvely servis, siroky vyber
- Extremne draha donaska 80 Eur !
Pekny veniec, ale diakritika skolkara! Ja som v zahranici, nemam Slovensku klavesnicu, ale teda dufala som, ze tam pracuju ludia so vzdelanim a do pisu mi tam dlzne a makcene, kde patria. Uplne znehodnoteny 200+ eurovy veniec na pohreb. Som sa Akurat hanbila, ked som to videla na fotografiach. Skoda, lebo kvety su pekne, uz som si s Vami par krat objednala, ale toto bola hroza !!