- dobrý vyber tovaru
- cas dodania
- Rýchlosť dodania, odborné poradenstvo
- Ceny nižšie ako u konkurencie
- Férový prístup pri reklamáciách alebo aj vrátení tovaru
- Ochotný personál
- Dobrá dostupnosť pri osobnom odbere
- Dobrá komunikácia so zákazníkom
Nič nemám, vždy pri každom nákupe som bol max. spokojný
rychle dodanie, super
- trvalo to tri týždne....
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Nie celkom však rozumieme Vášmu sklamaniu z dodacej doby 3 týždne, ked priamo pod cenou uvádzame na daný tovar dodaciu dobu 2-4 týždne. Pri našej obrovskej ponuke sanitárneho sortimentu sú niektoré produkty skladové, iné sú skladom u našich dodávateľov a iné idú priamo z výroby. Preto dodacie doby komunikujeme vždy transparentne najlepšie, ako dokážeme -
- Neviem ešte som tovar neobdrzala
- rýchlosť dodania tovaru
- výhodné ceny
- perfektní online servis,primárně vpodání pana Mateje Bittnera
- Kupelnasnov.sk
Tovar nam bol dodany s meskanim ale v poriadku. Asi chyba na stranke prepravcu sposobila ze po zmene kontaktnej osoby mal sofer stale povodnu osobu aj cislo ale vyriesili sme to ranov den dodania so soferom. Pri zmenach si treba skontrolovat email ktory zasielaju v den dopravy.
- Nemali nic s toho co mali v ponuke. Tyzden ma nechali v tom ze tovar maju, potom mi mailom oznamili ze tovar nemaju.
Ponukaju tovar co nemaju.
Reakcia obchodu Kupelnasnov.sk
ďakujeme za cennú reakciu. Mrzí nás Vaša oprávnená nespokojnosť, kde 2 zo 4 produktov výrobca vyradil bez predošlého informovania sojich partnerov. Chápeme Vaše rozhorčenie a ešte raz sa aj touto cestou za chybu v našom dodávateľskom reťazci ospravedlňujeme. -
Široký výber,dobré ceny,informovanosť o tovare na 1,určite odporúčam!
- Veľmi promptne vybavenie
Skvela komunikacia, rychle dodanie.
- Dobre ceny, rychle dodanie tovaru.
Bol to sice iba moj druhy nakup v tomto obchode, ale zatial vzdy 100% spokojnost.
- Som s Vašou službou veľmi spokojná.
- po uplynutí 14 dní od objednávky a nedodaní tovaru žiadna komunikácia ,po kontakte z mojej strany neistý termín a kvalita tovaru
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa za nedostatočnú komunikáciu z našej strany, pre kvalitu a zamedzenie Vašej nespokojnosti s tovarom sme však spravili maximum. Pri prebratí tovaru od dodávateľa sme zistili, že nespĺňa, tak ako uvádzate, štandardnú kvalitu a takýto produkt sme Vám nemohli poslať. Pri dodaní nového kusu sa situácia opakovala a vtedi nastal čas na zodpovedné odkomunikovanie smerom k Vám - teda oznámenie o kvalitatívnych problémoch s výrobkom, za ktorý sa nevieme postaviť a preto sme Vás kontaktovali s návrhom na storno objednávky a výberom iného produktu. Predpokladám, že je to stále lepší postup, ako poslať nekvalitný výrobok, ktorý čas od času príde aj od najrenomovanejších výrobcov na európskom trhu. -
Veľmi dlho to trvá... Ešte stále mi WC doska neprišla, už som aj zabudla, že som ju objednala, keby som vedela že toľko budem čakať, určite by som ju od vás neobjednala
Vážený zákazník,
veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť z dôvodu neskorého dodania. Aj napriek maximálnej snahe v tejto komplikovanej dobe sa stane, že nám výrobca oznámi výpadok určitej skupiny produktov či kompletnej výroby z dôvodu nákazy či potrebných karanténnych opatrení. A najčastejšie až na základe nášho preverovania situácie po naplnení deklarovanej dodacej doby, nie proaktívne. Veríme, že i napriek tejto menej príjemnej skúsenosti na nás nezanevriete a dáte nám v budúcnosti šancu dokázať, že išlo len o výnimočnú situáciu. -
- Rychlost dodavky
- Cena tovaru
Kvalitný výber,odporúčam!
- bleskove zaslanie
- oceňujem komunikáciu (upozornenie že batéria je na prietokový ohrievač)