- Zásielka došla krabica bola polo -otvorená a chýbali tam detské rukavičky
Reakcia obchodu Kráľovstvo-Hračiek
Mrzí nás vaša nespokojnosť, ale chyba nie je v našej spoločnosti, my sme poslali balík kompletný. Dnes posielame chýbajúce rukavičky.
Tak nedôkladne zabalený balík som ešte nevidela. Krabica bola poškodená a produkt v nej nebol žiadnou ochrannou fóliou zabezpečený. Ostáva mi len dúfať, že vianočný darček pre krstňa bude fungovať.
- Měli doručit do 5 dnů,dnes je to 6 den a ani nepřišlo žádné info.
- Žiadna komunikácia.
Trvalo ti dosť dlho kým to vôbec prišlo .
Reakcia obchodu Kráľovstvo-Hračiek
Dobrý deň, objednávka bola vytvorená 14.07. doručená bola 17.07. a pri tovare je dodacia doba do 5dní. Mrzí nás Vaša nespokojnosť, ale myslíme si, že sme lehotu dodržali.
- Objednaný tovar deklarovaný , ako dostupný zrazu dostupný nebol , bola mi ponúknutá zľava na iný tovar "5"% ....To akože mysleli vážne ? Neprofesionálne.
Nieje čo zhrnúť , koniec k tomuto obchodu už nie.
Reakcia obchodu Kráľovstvo-Hračiek
Mrzí nás Vaša nespokojnosť, ale máme predajňu na ktorej máme vystavené tieto produkty kde sa môžu vypredať. Myslíme si, že ponúknuť zľavu na iný produkt je v poriadku.
Tovar som objednal 29.5.2024 , dnes je 5.6.2024 a som nedostal potvrdenie z obchodu či sa moja objednávka vybavuje.
- 10 dní som nedostala žiadny update o objednávke, hoci v popise výrobku bolo napísané skladom do 5 dní
- Doteraz sedačka nebola dodaná!!
Prišiel mi iný peračník ako som si objednala a na mail mi nikto neodpovedá
Kvôli uvedenému dodaniu 1 až pár dni som si napriek oveľa vyššej cene vybral tento eshop. Zatiaľ ani tovar, ani email od nich, že je problém. Neodporúčam
- síce mi tovar bol doručení v poriadku, ale podľa mňa bol doručení iný typ lacnejší, ja som objednávala drahší typ čo by malo aj vydávať zvuky a svietiť čo môj vôbec nerobí, aspoň viem aby som od tejto firmy už nič neobjednávala, ani nebudem odporúčať svojim známym.
Veľké sklamanie!!!!! Objednávku kostýmu pre dcéru na karneval som robila utorok 7.2, informovala som sa,že by mala doraziť do ďalšieho dňa, povedal dotyčný pán,s ktorým som komunikovala cez mail. Spoliehala som sa teda,že to tak aj bude, maximálne že príde do piatku 10.2,maximálne do pondelka 13.2 nakoľko dcéra mala karneval 14.2. Objednávka neprišla, dcéra sklamaná a ja tiež, museli sme na rýchlo vymýšľať náhradný kostým... a až deň po karnevale mi volal kuriér, ale objednávku už nepreberiem, lebo už ju nepotrebujeme!!!!!
Nemám čo hodnotiť nakoľko mi tovar ešte nedoručili.
- Prišiel poškodený tovar -červené auto, tovar sme reklamovali, doteraz sa k reklamácii nevyjadrili
pomalé jednanie a riešenie problémov
žiaľ objednávka mi doteraz neprišla a komunikácia s obchodom je katastrofalna
Reakcia obchodu Kráľovstvo-Hračiek
Mrzí nás Vaša nespokojnosť, je jediný čas v roku kedy máme extrémne veľa objednávok a stane sa, že reagujeme neskôr na emaily ako by sme mali. Informovali sme Vás, že vaša zásielka sa stratila a budeme posielať druhú. Ďakujem za porozumenie
Zrušili zaplatenú objednávku,žiadne info o vrátení peňazí... ak nemáte veci na sklade tak ich nepredávajte. Zbytočne starosti.....
Reakcia obchodu Kráľovstvo-Hračiek
Mrzí nás Vaša nespokojnosť, objednávka je stále aktívna, nič sme nerušili! Obdržali ste dva emaily, o možnej zľave a čakali sme na vašu odpoveď. Ozvali ste sa dnes ráno a zároveň ste nám dali túto negatívnu recenziu. Vaša platba je vrátená...
- tovar neprišiel a ani potvrdzovací mail, platbu stiahli už týždeň dozadu
tovar neprišiel a ani potvrdzovací mail, platbu stiahli už týždeň dozadu !!!
Reakcia obchodu Kráľovstvo-Hračiek
Vo vašej objednávke bola poznámka, dodať tovar o týždeň neskôr čiže 28.10. Tovar sme poslali a je na ceste k Vám.
Žiadna komunikácia zo zákazníkom
- Bez starostí s dopravou
- Nemožnosť detailného skontrolovania tovaru pri prevzatí (časovo)