Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Najlepsia cena

• Tento internetový obchod ponúka sortiment výrobkov za naozaj výhodné ceny a veľkou výhodou tohto obchodu je aj to, že ponúka možnosť využitia bonusov vo vernostnom programe. A čo ma potešilo snáď najviac, bola komunikácia a prístup obchodu ku mne ako k zákazníčke, ktorý bol na profesionálnej úrovni, pretože všetko vybavili rýchlo a k mojej spokojnosti. :)
    • Doposiaľ som nenatrafila na žiadnu negatívnu skúsenosť s týmto obchodom, práve naopak, no veľmi by ma potešilo rozšírenie ponúkaného sortimentu a častejšie akcie.

S nákupom v tomto internetovom obchode som bola naozaj veľmi spokojná a obchod odporúčam.

• Som na 100.% spokojna

• Super

maximalna spokojnost

• Nízke ceny, možnosť dobierky, rýchle dodanie, super akcie

veľmi dobre

Obcas zblbne objednavka a neprejde to, resp. nepride potvrdzujuci mail, co je dost otravne robit objednavku odznovu.
    Pri poslednej objednavke trvalo tyzden kym sa mi firma ozvala s tym ze tovar mi pride vtedy a vtedy a pokial mi termin nevyhovuje tak mam smolu. Dalsia vec tovar mi ma priniest kurier pricom som si to dala poslat na postu, nakolko niesom stale k dispozicii na danej adrese.
    Po poslednej objednavke zvazim dalsi nakup z tejto stranky.

• Výborná prehľadnosť, prijateľné ceny, vysoká kvalita

• obchod ponúka kozmetické pomôcky, kt. som nevedela zohnat na iných stránkach

• kvalitné výrobky
    • ------

dobre ceny za kvalitne vyrobky

Chcela som nakupit vyrobky, avsak po cca 5 dnoch som kontaktovala obchod, ci je vsetko v poriadku, pri prvom telefonate ma ,,mila,, pani arogantne zrusila ze je na obede . Poobedny telefonat bol prijaty. Avsak ked som oznamila cislo mojej objednavky, nevedeli ju najst podla mena ani podla cisla...OK..vraj ma budu kontaktovat. Nikto nic. A ked mi tovar po vyse tyzdni prisiel, chybali v nom trsy, a nikto ma ani nekontaktoval ci nemam zaujem o nejaku nahradu tovaru, alebo teda aspon info,ze trsy niesu. Bohuzial prvy aj poslednykrat som nakupovala na tejto stranke. A ak niekto ocakava profi pristup tak asi na inej adrese. Snad tato info pomoze majitelovi aby chyby napravil.

• dobrý prehľad dobré ceny

rýchle vybavenie objednávky odporúčam aj ostatným

• kvalita,cena

iba odporúčam,,,doslova aj známym,, :D

• Je súper
    • Neviem

Je kvalitný a má super ceny

• Sortiment produktov
    • Spolupráca s kuriérskou spoločnosťou DHL, ktorá doručuje aj v sobotu
    • pracovníci e-shopu nekomunikujú mailom, neodpovedajú na otázky a dotazy

• Napísala mi ze tovar nemajú ze na druhy den mi pošle co maju a viac sa neozvali neodporúčam

• Farba tovaru sa nezhodovala s tou na fotke. Na fotke bol tovar slabo hnedý a reálne bol takmer čiernej farby.

• Super ceny
    • Na internetovej stranke nie je uvedene ci je dany tovar na sklade

Super ceny,vyborne vyrobky

• pestrý výber produktov a super ceny
    • Nemá podľa mňa

oplatí sa nakúpiť.