Vybral som iny odtien ako ste mi poslali ale spokojnost je.
Spokojnosť
Rýchly nákup, solídne jednanie,
- Veľmi rýchle dodanie tovaru. V stredu ráno som objednal, vo štvrtok okolo obeda mi už volal kuriér, že je pred domom.
Tovar prišiel rýchlo. Ešte zabalený do fólie v ktorej sú sady ešte v plastovo-textilnych taškách na zips. Tým pádom aj ľahko skladovatelne po vyprani.
Objednane z jelenom všetky troje z vločkami
- rýchle dodanie
- žiadna nevýhoda
kvalitná kožušina
Obchod doporučuji. Vše naprosto v pořádku a zboží bylo rychle dodáno a pěkně zabalené.
Přehledné stránky, rychlé a férové jednání. -
- Extra rýchle dodanie
- Rýchle dodanie tovaru...kvalita
Ťažko by som si takýto tovar niekde kúpila, jednak nemám kde a jednak by som si to sama domov nemohla doniesť. Na internete som si pozrela video, kde predviedli krásne deky, objednala som si a tovar mi bol doručený domov. Nesklamali ste ma. Deky sú nádherné, hrubé, kvalitné.
Zaujimava ponuka, prijatelne ceny, kvalitna a realite zodpovedajuca fotodokumentacia tovaru, tomu zodpovedajuce informacie o vyrobku.
Som velmi spokojny.
- vynikajúci
Rýchle dodanie, kvalita super
Rychle dodanie, kvalitny tovar
- Príjemné a ochotné jednanie so zákaznikom, tovar doručeny podľa predstáv.
Prekrásne mäkučké a hrejivé sivé ovčie kože na mnohoraké použitie ❤️
- Veľmi rýchle dodanie. Jeden deň som objednala, druhý deň som už mala paplóny doma.
Veľký výber
Tovar na sklade ,žiadna dlhá čakacia lehota