Tovar objednaný cca 1,5 mesiaca a nič. A keď som volal čo je z objednávkovom tak pán bol ešte arogantný že či už mi niekto volal že si môžem objednávku vyzdvihnúť.
Od zaplatenia tovaru uplynulo 35 dní - za toto obdobie ani nedorazil tovar, ani neprišla žiadna správa v akom stave je objednávka.
Komunikácia na zlej úrovni
tovar ktory som dopytoval bol na webe napísany ,ze k odberu ihned, a po potvrdení objenávky ,nam bolo oznamene ze dodacia doba 2-4 tyzdne !!!!!
Nikto sa mi ani len neozval v akom stave sa nachádza moja objednávka. A to prešli dva týždne. Namiesto toho mi príde mail, aby som hodnotil obchod. Nuž ako mám vyplniť tieto otázky; “Aká je moja celková spokojnosť s obchodom?”, “Ako som spokojný s dĺžkou dodacej lehoty?”, “Ako hodnotím kvalitu komunikácie obchodu?”
- Dodanie tovaru neprebehlo. Objednavka bola vystavená 28.12.2019.
- Strata času. Nič neprišlo.
dlhá dodacia lehota
- Inak je tovar kvalitny
- Bol mi dodany demontovany tovar o com som vopred nevedela
- Nebola som upozornena na to ze to bude demont, a bolo tovtakboznacene, ze som si to vobiec nevsimla. Montovali sme to dve hodiny!!!
Popis dodanie do 4-6 tyzdnov by sedelo .. Momentalne 35 dni a bolo mi povedane ze uz to mozem buduci tyzden ocakavat. Akurat "mily" pan na infolinke by sa mohol naucit slusnejsim sposobom lebo taketo arogantne spravanie sa k zakaznikovi som zazil naposledy niekedy pred 15 rokmi....a to pritom ja sam pracujem na helpdesku
- Tovar som objednala 8.10.2019 s čakacou dobou 2-4 týždne. Dnes je 17-11-2019 a tovar je stále nedoručený-
meskanie dodania z 3-5 tyzdnov na aktualne 11 tyzdnov. ziadne info pokial by som si tam nezavolal
tovar mi nedorazil tak neviem preco chcete hiodnotenie !!!!
- otrasné jednanie typu keď nám nedodali, tak nemáme - čakajte !
- na webe dodanie 2-4 týždne, po 6 týždňoch tovar stále nemám, bola som nútená objednať inde
- Nedodane
- ignorácia
- nekomunikácia so zákazníko
od objednavky ubehli 2 mesiace, obchod ma nekontaktoval, 3x som im volal, nevedeli čo sa deeje, odporučili ji aby som im priebežne telefonoval.
Neuveritelne. -
dobrý deň, vôbec nechápem prístup obchodu.... po mesiaci sa pýtam, čo je s objednávkou, nič...po dvoch sa pýtam...mám čakať.... nechápem
- Dlha čakacia doba ,
- prehľadná ponuka,
- v priemere nízke ceny na trhu
- veľmi milá a ústretová hosteska na telefóne
- nekonečné dodacie lehoty napriek dlhej dodacej lehote ani túto nedodržali
- tovar prišiel poškodený
Dodávateľ som vybral podľa "tovar na sklade". V objednávke udali dodanie o 2 mesiace. Keď som sa divil, povedali mi, že som objednal inú farbu. Zmenil som teda farbu, došla dodacia lehota 2 týždne. Dodanie o tri týždne. Priobjednal som dodanie na poschodie. Prepravca o ničom nevedel, museli sme s ním boxovať, pričom išlo len o naloženie na vozík a vyvezenie výťahom.
nemáme žiadne informácie