Rychle doručenie

spolahlivosť a rýchle dodanie

• široký výber možností doručenia i platby, skladom aj raritnejšie sety

profesionálny prístup, rýchlosť vybavenia, pestrý výber spôsobu doručenia i platby - pre každého sa nájde vhodný spôsob

• Rychlost, spolahlivost

Super *****☺️

• spoľahlivo, rýchlo
    • žiadne negatívum

Veľmi rozsiahli výber stavebníc "LEGO". Kvalitne zabalený tovar. Nevýhodou je snáď len dlhšia dodacia doba (v mojom prípade 9 dní), napriek skutočnosti, že všetky objednané položky boli označené, že sú na sklade.
    Inak spokojnosť.

Nerozumiem tomu, objednala som si tovar na dobierku, lebo som ešte z tejto firmy neobjednávala a to 23.10. poslali ste mi potvrdenie objednávky a 30.10 mi bez slovka pošlete dobropis? Ako prepáčte, človek pochopí, že mi tak zo slušnosti pošlete správu do 2 dní že tovar už na sklade není ale aby ste po týždni poslali dobropis a to bez vysvetlenia? Tak to pardon.

Reakcia obchodu Kockashop.sk

Dobrý den pani Monika.

Mrzí nás vzniknutá situácia a vaša nesokojnosť s našimi službami. Nakoľko stev však pri objednávaní tovaru uviedli nesprávne telefónne číslo (chýbajúce 3 číslice), nevedeli sme Vám zaslať tovar cez Packetu, nakoľko prepravovacie spoločnosti vyžadujú kompletné doručovacie údaje. 24.10. o 11.22 sme Vás kontaktovali prostredníctvom mailu, s požiadavkou o doplnenie chýbajúcich kontaktných údajov, do dnes sme však nedostali žiadnu odpoveď. Skúste si preto prosím skonrolovať mailovú schránku, môže sa stať, že mail niekedy skončí v položkách spamu alebo v nevyžiadanej pošte. Chápeme, že pri zadávaní údajov môže dôjsť k preklepu, nie je však v naších silách, aby sme dohľadávali nesprávne, či chýbajúce kontaktné údaje. Preto dúfame, že danú situáciu zoberiete s pochopením a budeme radi ak nás budete v danej veci kontaktovať, radi vašu objednávku po doplnení údajov vybavíme.

s pozdravom,

Ľubomír Kreps
    kockashop.sk

Skvely obchod. Vsetko patricne odkomunikovane so zakaznikom.

• Moznost osobneho odberu po dohode, resp. dovezenie kam potrebujete.
    • Rychlost dodania a prijemna komunikacia
    • Dobre ceny a moznost zohnat aj lego, ktore je inak problem zohnat :)

Super, ocenil by som vačší výber samostatných kociek ale ináč bez problémov... Už som nakupoval viac krát.

Ďakujem, všetko prebehlo rýchlo a bolo v poriadku doručené :)

jednoducho všetko ...

• Rýchle jednanie, komunikácia fajn,
    • Doručenie podľa dohody, taktiež v poriadku

Môže byť

• Spolahlivy,rychly

Lego stavebnice sú super.

• Veľmi rýchle a bezproblémové dodanie.

• Flexibilita, komunikace

Vyborna komunikace , ochota i mimo pracovni dobu

Tovar prišiel hneď na druhý deň.

• Rýchle dodanie