Prihlásiť sa a pridať recenziu

Maximálna spokojnosť s nákupom!

• komunikácia
    • rýchle doručenie

Objednavka bola vybavena rychlo

• Veľmi milý prístup pána majiteľa

Smutné, tovar nedoručený 8 dní od objednávky. Po 7 dňoch a 3 telefonátoch mi prišiel e-mail o expedovaní no to je už neskoro. Obchod neodporúčam.

• spolahlivost, ustretovost, proaktivita
    • Trochu vyssie ceny, ale zohnal som tazko zohnatelne.

Obchod velmi ustretovo a proaktivne riesil pred/povianocne problemy s dopravou kuriermi, tovar bol v 100% stave, som maximalne spokojny, dakujem za bezproblemove dodanie a komunikaciu.

• Neuveriteľná ochota zo strany predajcu, ako stihnúť doručenie balíka do Vianoc - osobne mi ho doviezol až domov. Obrovská vďaka!

• - rýchlosť dodania

• maju zaujimave hracky
    • nic

• Veľmi spokojní

Bolí sme veľmi spokojní

Zatiaľ bohužiaľ nemôžem hodnotiť, balíček stále nemám. Stále verím, že balíček mi bude doručený, avšak zatiaľ nie som spokojná s dĺžkou dodania. Rozumiem, že je obdobie pred Vianocami, práve preto som objednala tovar už 8.12. a bolo pri ňom uvedené, že je skladom, tak som očakávala, že do Vianoc by mohol stihnúť prísť. Od 11.12. má Packeta o mojej zásielke info, avšak balíček im bol dodaný 17.12., čo myslím, že 9 dní je na spracovanie zásielky skladom dosť. Odvtedy zatiaľ žiadne info ani od Packety, ktorých som tiež kontaktovala, takže ani po 14 dňoch nemám objednávku.

• Údajne balík odovzdaný Packete, Packeta čaká na prevzatie balíka, v komunikácii s eshopom len samé výhovorky.

objednavala som z kockashop aj v minulosti,bola som spokojna vsetko prebehlo v poriadku,momentalne srale cakam na balik,akosi nechodi...

• Široký sortiment
    • Rýchle dodanie
    • Super ceny

Veľmi dobrá alternatíva k oficiálnemu Lego e-shopu, nakoľko majú aj niektoré staršie sety.

• Prehľadnosť e-shopu
    • Majú aj také modely, ktoré sa inde nedajú kúpiť

Ochotny personal, vyborna komunikacia, rychle dodanie,... viac krat som vyuzila tento eshop a vzdy spokojnost

• Skvelá komunikácia, zázraky na počkanie, okamžité dodanie tovaru....

• Extremna ochota a flexibilita majitela obchodu

• siroky vyber
    • rychle dodanie