• Prijatelne ceny
    • Obcas dlhe dodanie tovaru

• výhodné ceny

Prekvapila ma rýchlosť vybavenia objednávky....

• Cena, tovar, ktorý som nemohla zohnať, mali na sklade

• Najlepšie ceny, výborna dostupnosť titulov, rýchle, bezproblémové doručenie.

Absolútna spokojnosť bez výhrad.

• dobré ceny
    • široký výber žánrovo pestrých titulov
    • rýchle vybavenie objednávky
    • pomalé riešenie vzniknutých problémov
    • slabé balenie tovaru - obálka mi bola doručená značne poškodená

Objednala som si knihy a objednávka bola vybavená dosť rýchlo, doručili mi dobierku na správnu sumu, avšak v balíčku sa nenachádzali moje knihy, ale knihy inej zákazníčky s podobným priezviskom. Okamžite som kontaktovala predávajúceho, ktorý mi prisľúbil promptné riešenie vzniknutej situácie, no viac ma už nekontaktovali. Preto som sa po pár dňoch ozvala sama, informovali ma, že situácia sa rieši a mám čakať. No ja mám aj po vyše týždni stále u seba knihy niekoho iného a kde sa nachádzajú moje knihy, to neviem. Prisľúbili mi však doručenie do Vianoc, tak hádam to splnia, keďže v objednávke som mala vianočné darčeky pre viacerých ľudí a zámerne som objednávala skôr, aby všetko došlo v poriadku. Za mňa zo strany obchodu pomalé a nedostatočné riešenie vzniknutej situácie.

• rychle vybavenie aj dodanie

• Ceny
    • Neprehľadný web, zlý/nedostatočný filer

• ceny
    • nemožnosť výberu platby (len dobierka)
    • nemožnosť výberu dopravy (len kuriér)

Spokojnosť

• Tentoraz rýchle dodanie
    • možnosť len dobierky

• siroky sortiment, nasla som titul, ktory aj s postovnym (kurier) bol za vybornu cenu
    • slabe zabalenie a ochrana knihy, doslo k mensim, ale viditelnym poskodeniam knihy :(

-nasla som knihu za vybornu cenu aj s postovnym
    - sklamanie pri otvoreni zasielky, nakolko pomerne tazka kniha v pevnej vazbe bola zabalena iba do papierovej obalky s bublinkovou vyplnou, takze rohy knihy pomackane, nastastie nie uplne vyrazne; do buducna odporucam obchodu zvolit lepsiu formu balenia a ochrany tovaru

• ok

• Dobrý výber, výhodné ceny, bezproblémová komunikácia, rýchle dodanie.

• Dobrá cena, rýchle dodanie

• -bohatý výber
    • -všetko, čo je v ponuke, je aj reálne skladom
    • -dodacia lehota: 1. deň večer objednávka, 2. deň vybavovanie a zaslanie, 3. deň doručenie
    • -žiadna

• Cena
    • Niekedy dlhá dodacia lehota

Keď si objednám cez internet Knihy Sova, všetky zásielky mi prídu v poriadku. Som s nimi spokojná. :-)

• Nízke ceny v porovnaní z inými obchodmi
    • Veľký výber kníh
    • Všetky knihy uvedené ako skladom, nie je to tak celkom pravda.

Veľa ľudí sa v recenziách sťažujú, že obchod udáva všetky knihy ako skladom, pritom to u niektorých titulov tak nie je. Toho som sa aj obával po prečítaní komentárov na heureke. Moje obavy sa však nepotvrdili a knihy som mal do dvoch pracovných dní.

• kniha dosla v neporusenom stave