rychlosť, serioznosť dobrá cena

Všetko fajn, len dnes už by mal byť štandard umožniť platiť aj platobnou kartou pri prevzatí.

• Objednala som si knihu pred 10 dňami, ktorú mali na sklade a doteraz som ju nedostala

• Knihu som si objednala pred 9 dňami ale tovar ku mne ešte nedorazil. Veľmi dlhé odosielanie.

• dobré ceny, rýchle dodanie tovaru

• Rýchle dodanie a cena

• Lepsie ceny v porovnani s konkurenciou

Knihu ponukali k dodaniu ihneď a o dva dni mi oznamili, že ju nemajú

• objednal som dve knihy naraz, dostal som len jednu, takže budem dvakrát platiť za doručenie ?
    • kuriér mal nesprávne číslo telefónu, nemohli sme sa o doručení dohodnúť.
    • nedostal som vopred správu, či moju objednávku vôbec akceptujete, tak som skoro poslal druhú objednávku na tie isté knihy. S tým súvisí aj to nesprávne tel. č., možno som chybu spravil ja, ale ako som to mal zistiť ?

zatiaľ hodnotím skôr negatívne vzhľadom na uvedené pripomienky. Keby bili dodané obe knihy v tom termíne, ako tá jedna, bol by som aj spokojný.

Takže radšej nehodnotím.

• Dobrá cena, rýchle dodanie tovaru

• rycho dodane -dobre ceny

• Lacné, rýchle
    • Nepodarená internetová komunikácia

• Nespoľahlivosť, zavádzanie zákazníka

Knihu som si objednal e-mailom v piatok 10.5.2019 cca o 10:00 hod, čo bolo aj zo strany obchodu potvrdené e-mailom. Očakával som, že knihu, ktorú uvádzali "skladom", obdržím v pondelok13.5. Nestalo sa. V stredu 15.5. so knihu telefonicky urgoval, bola mi prisľúbená na druhý deň. Dnes je 20.5. a knihu som neobdržal, ani žiadnu informáciu, kedy sa tak stane.

• Cena
    • Rychlost dodania
    • Komunikacia

Som spokojná. Knihy prišli v poriadku a v čo najkratšom čase.

• Široká ponuka, aj noviniek
    • Príjemné spracovanie stránok
    • Na stránkach bol tovar označený, že je na sklade, v skutočnosti ho objednali od dodávateľa.
    • Spôsob dopravy iba UPS
    • Spôsob platby iba dobierkou

Bola som veľmi spokojná.

• Neaktualny stav skladovych zasob
    • Neiformovanie zakaznika

Uvedeny knizny titul bol uvadzany skladom, po tyzdnovom cakani mi bolo povedane, ze knihu mam zajtra doma...po dalsom niekolko dnovom cakani a naslednej telefonickej komunikacii mi bolo povedane, ze kniha je dlhodobo vypredana a stornuju mi objednavku...z mojej strany nespokojnost, zavadzanie zakaznika, urcite neodporucam!

vsetko OK. dakujem

Nikdy nebol problém s doručením, objednávka bola rýchlo vybavená a ceny sú porovnateľne nižšie než v iných kníhkupectvách.