- Doteraz objednané kávy neboli dostupné
- Dobre ceny
- Rýchle jednanie
Ponúkajú zaslanie tovaru iba kuriérom, nie však možnosť balík na poštu a preto zásielka uviazla na úložnom mieste v domácich potrebách, ktoré sú už týždeň zatvorené....
Reakcia obchodu KAFFA - coffee experts
Dakujeme velmi pekne za reakciu.
Preverovali sme vsetky moznosti dorucenia pre zakaznikov zial posta ani dalsie spolocnosti nam nedali tak dobru ponuku ako geis preto sme zvolili tuto moznost.
Do buducna chceme mat viac moznosti dopravy ale aby boli aj cenovo priatelne pre zakaznikov.
Dakujeme -
- objednany tovar nemali vobec na sklade
eshop bez zasob
Reakcia obchodu KAFFA - coffee experts
Dobry den, dakujeme za reakciu ano skutocne cez sviatky sa nam vypredalo vacsie mnozstvo.
Snazime sa drzat skladom vsetky druhy kavy.
Ospravedlnujeme sa za vzniknute problemy a budeme pracovat na tom aby sme poskytovali co najlepsie sluzby zakaznikom. -
Poslali to čo som si neobjednal a pri reklamácí prestali komunikovať
Dobry den,
p. Milan si od nas objednal tovar a pozadovane mnozstvo nebolo skladom.
Tak sme mu ponukli inu kavu aku si vybere a znizili sme mu cenu vybranej kavy na cenu kavy, ktoru si objednal.
Vybral si kavu Jacobs Espresso. V nasej ponuke je espresso len Jacobs Barista Espresso.
Balik mal vybaveny rychlo a doruceny v najkratsom moznom case.
Po hodnoteni sme ho kontaktovali kde nastal problem a napisal ze on chcel inu kavu a ze sme mu poslali Jacobs Barista.
Tak sme ho poziadali nech napise presne kod produktu, ktoru kavu pozadoval a rychlo to vyriesime.
Nebol schopny toto napisat ani nam poslat udajne maily, ktore nam posielal.
Jeho odpoved ze sa s nami nebude zaoberat.
Snazime sa vyhoviet vsetkym zakaznikom k spokojnosti.
Dakujeme