Tovar bol rychlo pripraveny, v pbchode vyskusany a tie, co sadli sme kupili. Ostatne nebol problem vratit/nechat na predajni.
- velmi detailne opisane a odmerane topanocky, starostlivy a profesionalny pristup
- Výborná komunikácia
- Vždy pri výbere výborne poradia
- Veľký výber, množstvo značiek, modelov, prevedení
Naozaj milý personál obchodíku, vždy pripravení poradiť, ci už osobne alebo napr aj cez messenger. Za nás najlepší obchodík na Barefoot široko ďaleko. Nová predajňa v oc retro je mega
- skvelá starostlivosť, rýchle dodanie, kvalitné produkty.
- nemám
skvelý obchodník s výbornými produktami.
- Velka spokojnost s rychlostou dodania tovaru. Topanky vyberaju naozaj velmi pekne. Tiez pekne spracovany reklamacny proces ak nieco nesadne
- Snad len, ze v nedelu maju zavrete :)
- Prístup k zákazníkovi
- Uzasny zakaznicky servis
- Poraeili vhodnejsie papucky pre synov typ nohy
Objednavku som si bola vyzdvihnut ao synom priamo v obchode, kde si aj papucky rovno vyakusal. Pani predavacka nam odporucila vhodnejsie papucky na synov typ nohy. Som velmi spokojna so zakaznickym servisom a obchod vrele odporucam!
Velmi radi chodime nakupovat do jezkabezka. Moje baby sa tam vzdy tesia na tu ich hraciu zonu. Ked prideme okolo 18 vecer tak spravidla sme tam same. Chodime tam s jasnou predstavou. Objednavku spravime doma a do obchodiku chodime len vyskusat, co sme si vybrali. Za nas hodnotenie 10/10. :)
Ako vždy tovar prišiel v super stave aj s malou pozornosťou
- Výhodné zľavy
Ďakujem za rýchle vybavenie objednávky a aj za ochotu doposlať nám topánočky keďže sme pred odchodom na dovolenku nestihli osobný odber.
Odoslanie rýchle, výber detskej obuvi veľký ako málo ktorý e-shop, ekologické balenie, jednoduchý systém vrátenia tovaru a milé omalovanky ako darček. Rozhodne odporúčam
V obchode nakupujem pravidelne, vždy nájdem vhodné topánky pre deti, ako aj oblečenie, ktoré opakovane kupujem po odrastení. Všetko vždy tip top.
- Tovar bol doručený skutočne rýchlo, do 2 dni som ho mala doma, odporúčam obchod
- Bezproblémová komunikacia
- Veľký výber vždy kvalitných topánok.
Opakovane nakupujeme, spokojnosť so širokou ponukou tovaru a milým prístupom.
- Overeny obchod, kvalita topanok a mozem sa spolahnut na velkost topanociek, sadli ako uliate.
- rýchle dodanie
- veľký výber barefoot topánok
- príjemné prostredie obchodu