- Veľký vyber, ústretový a ochotný personál, široký sortiment aj dalších potrieb okrem topánok, čistota,kvalitne produkty
- Najrýchlejšie vybavenie mojej objednávky ( alza sa môže schovať)
- Najširší výber, ponuka nemá konca kraja
- Vkusne zabalená objednávka
- Velky výber
- Dobré ceny
- Kvalitne zabalený tovar
- Darček k nákupu
Určite odporúčam, nakupujem tam niekoľkokrát do roka a stále som spokojná.
- Príjemna a rýchla komunikacia, dodanie, využitý zľavový kód
S obchodom som nadmieru spokojná, super komunikácia, rýchle dodanie tovaru, určite odporúčam
Ako vždy bez problémov a rýchlo.
U Jezka Bezka nakupujem uz viac ako 5 rokov- prve capacky najstarsieho syna, prve zimne topanky, sandalky... neskor vsetky mikk line oblecka. Celu vybavu mame odtial.
Ako prvomama som chodievala osobne, vzdy mali ochotne a mile predavacky, poradili, pomerali chodidla.. teraz uz doma deckam premeriam nohy sama, objednam a o cca dva dni mame topanocky doma. Za mna najlepsi, najstylovejsi a najprijemnejsi obchod! -
Obchodik je nasou srdcovkou od narodenia syna. Prve topanocky boli najlepsie, ake sme mali :) Teraz sa uz kupovala skolska taska. Dievcata v obchode maju bozsku trpezlivost , su ochotne, mile, rychle. Eshop funguje promptne, od objednavky po dodanie tasky ubehli 2 dni. Komunikacia na vybornej urovni... Dakujeme! ❤️
Ježkobežko sledujem od začiatku, našla som pre synov overené značky topánok podľa typu nohy, ale zároveň aj nádherné funkčné oblečenie, a perfektné doplnky. Nakupujem tu už pravidelne.
- Premerana obuv, ktora sedi
- Rýchle dodanie, spoľahlivosť, komunikácia
Určite aj nabudúce nakúpim v tomto veľmi milom obchodíku, v ktorom majú samé krásne topánky a pekné vecičky :)
Ďakujem :) -
Odporucam nakupujem uz dlho u ježka nemam co vytknúť :)
Velka spokojnost.
Objednavka bola zrusena obchodom bez toho aby ma vopred informovali pred uplynutim lehoty na vyzdvihnutie deklarovanej v emaile zaslanom obchodom. Po zavolani do obchodu mi pracovnicka s vyhovorkami ze ona to nestornovala a ze na stranke mali predsa napisane ze bude inventura bez akehokolvek ospravedlnenia akoze velkodusne oznamila ze objednavku mozem zadat znova. Na otazku ci mi uznaju kupon na 40% zlavu ktory v case storna uz neplatil povedala ze to mam uplatnit osobne na kase pri vyzdvihnuti-cize potom co sa zaviazem online uhradit 100% cenu tovaru. Absurdne. Roky chodim do jezka, ale toto som nezazila. Obchod neodporucam.
Všetko super ako vždy
- Kedykoľvek k dispozícii
- Prehľadný web
- Aktívne a náučné sociálne siete
- Veľmi ochotný a milý personál
- Skvelé poradenstvo, krásny výber.
- Krasny výber produktov
- Často majú nejaké zľavy, ktoré sa naozaj oplatí využiť
- Rýchle dodanie tovaru
- Nie je problém tovar vymeniť alebo vrátiť
- Uzasne mily personal
Ježko Bežko je vždy istota. Ich vernostný program je super a tohtoročné zľavové koleso bolo super na doplnenie šatníka našej dcérky. Odporúčam tento obchodík každému