- tovar som nedostal
Nedostal som požadovaný tovar. Namiesto troch strúhadiel som dostal mlynček len s jedným strúhadlom
Tovar mi prišiel rozbitý
- Nerešpektovali moju požiadavku dodania tovaru
Reakcia obchodu Jenifer.sk
Dobrý deň. Zadali ste nám, že prineste to po toľkej a toľkej hodine a vybrali ste si spôsob dodania kuriérom. My nedokážeme ovplyvniť čas dodania kuriérom, aj keď mu to zadáme do poznámky. Keď Vás kontaktoval tel. tak je to predovšetkým na vašej dohode s konkrétnym šoférom čo k Vám nesie balík. Nie je v našej moci určiť mu čas kedy k Vám má prísť. Tovar Vám bol riadne a včas zaslaný, toto hodnotenie je z Vašej strany maximálne neseriózne. V budúcnosti odporúčame zvoliť poštu, tam si môžete prísť pre zásielku v čase aký Vám vyhovuje. Ďakujeme
- Tovar neprišiel
- Nič mi neprišlo!
Nohavice S vobec nesuhlasia velkosti su ako XXL
- Tovar uplne nesuhlasil s objednanym.
- Tovar prisiel bez danoveho dokladu a bez manualu.
Nekonecne dlha dodacia doba! Objednane 15.12. a bude vraj dodany PO 8.1.2018 . Pritom deklaruju dodanie do 7 dni. LP
- neseriózny predajca
Za cenu 19,90 Eur ponúka Magic tracs dráhu 220 ks,pošle Vám 165 ks dráhu a ešte s autom ,ktoré má iba jedno svetlo namiesto piatich,je napájané na jednu batériu namiesto troch.
Reakcia obchodu Jenifer.sk
Dobrý deň. Vy ste si u nás zakúpili 165 dielnu sadu. Tu na Heureke si musíte pozrieť variant aký si objednávate. Chyba nenastala na našej strane. Je potrebné si pozrieť čo obsahuje daná sada a nie len vybrať najlacnejší variant. Daný tovar Vám vieme vymeniť za 220 dielnu sadu alebo sa dajú dokúpiť rozširovacie diely. Ďakujeme
- Nulová komunikácia so zákaznikom,ignorácia
Dňa 12.11.2017 som si objednala tovar, doteraz žiaden potvrdzovací,ani informačný mail, ani tovar neprišiel. Na môj podnet,že nemám žiadne info o mojej objednávke mi nakoniec bol poslaný mail s informáciou,že moju objednávku preveria,ak som tovar ešte nedostala.. A čakám doteraz.. Žiadna komunikácia, nespoľahlivosť, neodporúčam!
Dobrý deň, skontrolujte si svoj SPAM alebo reklamný priečinok. Ďakujeme
- Nizka kvalita produktu.
JEDNO JE ZLé, žE JE TO DOSť PREDERAžENé A JE LEN VTEDY FUNKčNé, AK VIDíTE NA VYKRýVAč
Objednal som manželke peňaženku na zápästie. Tovar som si objednal zaplatil. Ale žiadna komunikácia z druhej strany, že tovar nemajú alebo pod. Po 2alebo 3 týždńoch som im napísal, že ako to vyzerá? A zasa nič. Iba mi došiel email od kreditnej spoločnosti, že mi budú vrátené peniaze od tejto spoločnosti.
- žiadne, nič som nedostala aj keď moje peniaze už majú čo je dosť neseriózne
- Nekomunikujú
Uverejnili zľavu na deň žien, vraj darček a jedeným darom je zatiaľ to že ma obrali o peniaze.
- Žiadne.
- Tovar poškodený.pre dve eura sa mi neopláca tovar vracať. Opravila som si ho.krabička rozmliaždená. Nie poštou. Bola to použitá krabička, tovar bol v nej rozdelený. Ja by som sa hanbila niečo také poslať. Aj krmivo pre zvierstave je v lepšom stave. Vôbec nie som spokojná.
Nenakupujte tam!
Zboží jsem objednala 6.2.2017. Platila jsem převodem, 8.2.2017 mě firma ještě žádala o úhradu poštovné, což jsem obratem udělala, opět bankou, takže 10.2.2017 museli mít na účtě.
Dodací doba je přibližně 14 dní.
Dnes je to 17 dní od úhrady a stále doufám, že mi balíček se zbožím přijde.
S podobným zpožděním jsem při objednávkách přes Slevomat ještě nikdy nesetkala. -
- mohli bz skontrolovat tovar pred odoslanim
Dňa 2.11.2016 som si zakúpila na zľavovom portáli kupón a zároveň som na Vašej stránke vykonala objednávku na Digitálnu antistatickú keramickú žehličku s kefou na vlasy (číslo objednávky: 100008859). Dňa 8.11.2016 som od kuriéra prevzala tovar a dňa 10.11.2016 som chcela kefu použiť. Postupovala som podľa návodu. Kefu som zapla do elektriny, zapla som kefu, no nezapla sa, nenahrieva sa, ani na displeji sa nič nezobrazilo. Následne som na mail. adresu jenifer.sk zaslala informáciu o nefunkčnosti tovaru, no zatiaľ žiadna odozva. Zaslala som tovar a reklamáciu poštou. Som zvedavá aká bude odpoveď, či sa dočkám funkčného tovaru, alebo vrátenia peňazí.
Reakcia obchodu Jenifer.sk
Dobrý deň, tlačidlo je potrebné podržať cca 3 sekundy pre zapnutie. Veríme, že všetko je v poriadku. ďakujem
- ziadne, maximalna neserioznost zo strany obchodu
- nedorucuje tovar-moja objednavka z 25. 10. stale nebola vybavena a to som im hned 26. 10. doplatila postovne 3,-€ za zaslanie tovaru...
cele zle, vôbec neodporucam
Reakcia obchodu Jenifer.sk
Dobrý deň, objednali ste si 2 dáždniky cez zľavový portál, kde je jasne stanovená doba dodania do 14 prac. dní. Kupón ste si kúpili bez poštovného, preto bolo potrebné ho doplatiť. Objednali ste si model a do poznámky ste zmenili typy dáždnikov, ktoré už neboli v ponuke. My sme pre Vás tento tovar u dodávateľa objednali, aby sme maximálne vyhoveli vaším požiadavkám a zaslali Vám tovar, kt. už nebol u nás v ponuke. Vaša objednávka sa vybavila podľa Vašich predstav, príde Vám táto recenzia OPRÁVNENÁ? Ďakujeme
- očakávala som ľahkú dostupnosť tovaru ...veľké sklamanie
- už druhýkrát som objednávala tovar, doteraz neprišiel
neprehľadný,zmätočný
Reakcia obchodu Jenifer.sk
Dobrý deň, objednali ste si dáždniky cez zľavový portál a prvý krát ste u nás vôbec neuplatnili svoj kupón. Následne ste si objednali už dáždniky správne, s poznámkou že by ste rada inú farbu, ktorá už nebola v ponuke. Naša spoločnosť pre vás tento tovar objednala, aby sme maximálne vyhoveli vašej požiadavke, aj keď daný tovar už nebol v ponuke. Tovar ste si kúpili s podmienkou dodania do 14 prac. dní a doba dodania k vám je pod týmto časovým limitom, príde Vám táto recenzia ako opodstatnená a spravodlivá? ďakujeme