• obchod na reklamacne emaily neodpoveda

nidy viac

tovar nedodaný ani po 10 dňoch od objednania (na SK !), žiadna info o postupe (ne)dodania tovaru bežná u iných zasielkových spoločnosti, domnievam sa že toto odporuje dobrým mravom voči spotrebiteľovi

Produk, kt. som si kupil nefugoval na ziadnom zariadeni ci uz mobiloch (10 ks testovanyh a odporucanych vyrobcom daneho zariadenia) alebo roznych PCs a roznymi OS od Windows XP, Vista, Windows 7,8, aj 10.
    endoscopicka kamera iba svieti, ale ziadny zaznam nerobi a asi ani nikdy robit nebude, kedze nie je vobec rozoznana ako dalsi novy device po pripojeni na USB porty. Bol by som rad ak by mi ukazali jeden chodivy produkt toho typu, co som si v danom obchode kupil. Za 30 EUR si to radsej necham a rozoberiem a pozriem co je vo vnutri, ci to moze byt aj funkcne. Ziadny SW stiahnuty s tou kamerou nefugoval, skor sa mi spustila kamera na PC ako pripojena endoscopicka.

Tovar sme potrebovali dodať do týždňa, tak sme si vybrali obchod keď bol tovar uvedený na sklade, aj keď bol označený skladom radšej sme napísali či naozaj skladom je, vraj áno, tak sme objednali. Tovar nechodil a nikto nás nekontaktoval, tak sme tentokrát volali, vraj bola chyba v uvedení dostupnosti, ale do ďalších 3 dní bolo znova sľúbené doručenie. O dva dni nám tentokrát volali, že to nebude ani do konca týždňa. Na to sme objednávku zrušili.

• deklaruje sa 2,8 L ...skutocny ojem je 1,6 L !!!

najradsej by som vratil...este som nepouzil,ale nemam uz obal...

• Tovar nedorazil ani po desiatich dnoch. Obchod neodpoveda na maily,nekomunikuje so zakaznikom.

• Tovar došiel...
    • Prišiel mi drahý a nefunkčný usb plasma zapalovač.
    • Lahostajná komunikácia cez mail.
    • Môj doteraz najhorší nákup cez internet.

Jediné plus tohto obchodu vidím v tom že mi bol tovar aspon doručený aj ked nefunkčný.

Tovar doručený do dvoch dní, len malá chyba krási, absolutne nepoužiteľný na účel ktorý je deklarovaný v popise výrobku.

• Obchod so zákazníkom nekomunikuje, musíme ich obháňať, aby ste sa dozvedeli, čo sa deje s vašou objednávkou.
    • Objednávku Vám potvrdia a žiadajú úhradu, pritom tovar nevedia zabezpečiť.

Objednávate si tovar, ktorý majú podľa stránky na sklade, potom sa dozviete, že bude dostupný o 7 dní a po týždni Vám oznámia, že je úplne nedostupný.

• Za 9 dni od vytvorenia objednavky mi neprisiel ziadny email okrem potvrdenia o vytvoreni objednavky. Valcek na malovanie nikde... a to pisu 2-3 prac.dni?! Sklamanie....

Reakcia obchodu Jenifer.sk

Dobrý deň. 2-3 dní je čas dopravy, kt. ste si zvolili. Pri doprave je napísané + čas dodania uvedený pri každom výrobku. Ďakujeme, že si v budúcnosti prečítate a pozriete dostupnosť tovaru.

Ta bruska je totalny nepouziteny šmejd!

Tovar dorazil za 1 mesiac

• Dlhá dodacia doba

Pri tovare bola dodacia doba max 30 dni.
    Tovar som si objednal 10. mája, a dodaný tovar došiel až 22. júna, aj to po dvoch tlf. urgenciach.
    Žiadne mrzí nás to, žiadne ospravedlnenie, len samé výhovorky.

Tovar z číny a este k tomu výborná komunikácia. Poštovné 3.3€ s ktorým podla pracovníčky pri kúpe súhlasím je daný systémom a teda je to sväté ale pri výmene vedia urobiť výnimku a to len preto lebo som sa ozvala odkial chodia na to poštovné 3.3€ ked ja som za balík 1 triedou dala 1.9€. Kebyze su aspon ticho ale bude so mnou diskutovať jak s deckom. Vidno dnes zákazník nema žiadnu cenu. Ďakujem ale už viac nie ....

Zaslaný bol kazový výrobok : nity na kľučke mlynčeka a úchytky mlynčeka boli nedostatočne zanitované,kľučka je nefunkčná, po prvom otočením.Ostrý nit na úchytke prerezal podložku,ktorá týmto tiež stratila funkciu a mlynček nie je dostatočne pevne uchytený na stole.Zaslať takýto výrobok je arogancia od obchodníka.

Keď som si objednával tovar dostal som zľavový kupón na 8%zľavu na stránke mi písalo aby som si objednal ešte tovar za 4€a budem mať dopravu zdarma tak som si objednal a uplatnil som si kupón a samozrejme že po uplatnení zľavy sa znovu objavil text aby som si ojednal tovar ešte za 2 € aby som mal dopravu zdarma takže v podstate som žiadnu zľavu nedostal bol to len chyták tak som objednávku zrušil.

• Zaplatila som za 100guliciek a prišlo možno 50ks

Reakcia obchodu Jenifer.sk

Dobrý deň, poprosíme Vás prepočítajte si tie loptičky. Daná zásielka sa Vám môže zdať malá, pretože 100 loptičiek je jedno vrecko. Vašu zásielku vieme overiť podľa váhy balíka. Ďakujeme

Objednal som tovar s casom dodania do 7 dni, cakal som 9 dni a nakoniec z internetoveho obchodu zavolali, ze cast objednavky nedodaju. Sklamanie, neodporucam

Nevedia dať faktúru

Kúpil som si brusku nože. Ale je to šmejd. Po pár ťahoch nožom som do brusnych nožov urobil ryhy. Kvalita brúsky nulová!!!

Biolampa prišla hneď na druhý deň, ale bez faktúry, bez technického popisu v slovenskom jazyku a namiesto návodu iba tri čierno-biele prefotené strany z návodu inej biolampy uvedeného na internete. Nakoľko mi predajca nič lepšie poskytnúť nevedel, hneď v ten deň som tovar na vlastné náklady vrátila v pôvodnom obale - tak, ako prišiel - v hliníkovom kufríku obalenom čiernou plastovou fóliou. Predajca mi však odmieta vrátiť plnú sumu, lebo tvrdí, že on poslal biolampu v originálnom bielom kartóne, za ktorý mi odčíta 10 eur. Nakoľko to nie je pravda, som odhodlaná za mojich 10 eur bojovať. Je to daň za porušenie mojej zásady - kupovať technické zariadenia u špecializovaných odborníkov, a nie u takýchto širokospektrálnych predajcov.