Tovar mi prisiel poskodeny, predne čelo budíka bolo vrazené dovnutra. Folia - imitacia dreva je strasne nalepena, odliepa sa. Celkovo som max.nespokojny!!!

Tovar prišiel nefunkčný.

zariadenie som dostal relativne v poriadku,ale pristroj sa dosť často zasekuje musím manipulovať s hlasitosťou pokedy sa zapne. Svokor ktorý má 88 rokov má stým problem a prakticky mu to nefunguje.Nakolko býva v domove soc. služieb nemožem mu s tým pomocť. Ocenil by som, keby sato dalo vymeniť za iný kus. Ďakujem

Tovar nespĺňa moje požiadavky. 2 hrnce z piatich majú poskodenu glazuru.

• neodporúčam

Tovar bol reklamovaní pre nefunkčnosť a vrátený ! 22.9.2022
    peniaze doteraz nevrátili!!! a to máme 27.10.2022

Dlhá doba dodania,objednávala som si tovar 5.10.2022 a je 14.10.2022 a stále nič

Napisane maju jeden az dva pracovne dni dorucia tovar. A ja cakam uz druhy tyzden.Radsej nech to nerobia az to ma byt takto posielane

• tovar, ktorý bol na stránke uvedený, že je skladom a dal sa objednať, skladom žiaľ nebol
    • po telefonickom rozhovore som sa dozvedela, že tovar mali naskladniť v ten deň popoludní a dať mi vedieť, či môžem za objednávku zaplatiť prevodom (chcela som si byť istá, že keď za tovar zaplatím vopred, že mi bude aj reálne doručený, aby som neskôr nemusela riešiť vrátenie úhrady), no do dnešného dňa ma už nikto nekontaktoval

• Ziadne informacie ziaden tovar uz dobre dlho. Nikdy viac uz neobiednam od nich.

Rozbité sklenené dózy.

Dobrý deň pani Monika,

ako sme práve spolu hovorili, nemali sme od Vás žiadnu reklamáciu na poškodený tovar. Ocenili by sme, keby ste nám pred tým, než nás budete negatívne hodnotiť, dali šancu poškodenie nahradiť. Bohužial áno, stane sa, že krehké položky sa rozbijú, je to len prirodzené, aj keď môžeme akokoľvek opatrne tovar zabaliť.

Mrzí nás, že máte negatívnu skúsenosť pri reklamáciách u iných internetových obchodoch, ale nie všetky obchody majú ten istý prístup.

Pekný deň,

Zuzka
    Jenifer.sk

Všetko je Aliexpres za dvojnásobnú cenu.
    Došlo iné ako majú na foto.

Reakcia obchodu Jenifer.sk

Ďakujeme za recenziu. Ak Vám tovar od nás nevyhovuje, môžete si ho objednať na Aliexpresse. Naša nákupná cena nám neumožňuje ponúkať daný tovar za nižšiu cenu.

tovar ako taky bol sice v poriadku, ale obaly boli zhehodnotene pokrčene, lebo odosielatel sa snažil vopchať vacsie rozmery tovarov do malej krabice, a to nie je v poriadku, ak tovar má byť darovaný...

• tovar je odpad na vyhodenie. pripojola by som aj fotografie keby to bolo mozne. zlomene nefunkcne, dokonca neoriginalnom obale, otras. este som nikdy nic nekomentovala, v ziadnom obchode, ale toto som musela.

• Objednal som HomePRO AG354E Ultrazvukový zvlhčovač MESIAC, 0.88L, 35 ml/h, 15dB, 3W. Vsetko by bolo fajn, ale obchod zavadza ludi tym ze na fotkach nie je vidiet ziaden kabel, ale v skutocnosti je kabel neesteticky napojeny zhora!!! Takze krasna fotomontaz aby nalakali ludi!

zavadzajuce informacie o tovare

Reakcia obchodu Jenifer.sk

Mrzí nás, že tovar nesplnil Vaše očakávanie.

Kamera sietí nejde nainštalovať link akoby ani nexistoval.

Reakcia obchodu Jenifer.sk

Ďakujeme za hodnotenie, reklamáciu sme riešili emailom.

• klamlivy popis tovaru
    • nechceli uznat chybu vyrobku a znasat naklady

Tovar bol doruceny celkom rychle. Pri objednani som poslal svoju velkost hrudnika na pripadnu kontrolu. Bolo ma uistene ze dany vyrobok je unisex. Po dodani som nevedel pouzit vyrobok nakolko velkostne zodpovedal detom do 12 rokov na obvod hrudnika. Pani povedala ze mam to zaslat spat.Nakolko to nebola moja chyba ze je tam uvadzana zly popis tak som im povedal ze nech si zabezpecia vyzdvihnutie na vlastne naklady. Hodnota tovaru 10e a postovne 7e. Odvtedy sa predajca odmlcal. Takze asi tak

• tovar nespĺňa požiadavky, čínsky výrobok, poslala som naspäť

Reakcia obchodu Jenifer.sk

Mrzí nás, že ste neboli spokojná s tovarom.

• Tovar bol nekvalitný a poškodený.

Výhodou je tovar ponúkajú. Nevýhodou je dlžka dodania tovaru pravdepodobne ponúkajú tovar ktorý vôbec nemajú.

Pekný deň,
    ďakujeme za Vašu recenziu. Pri vytváraní objednávky je zákazník informovaný o dĺžke dodacej doby priamo v nákupnom košíku aj v potvrdzujúcom emaily. Tovar, ktorý nie je na sklade, má spravidla uvedené odoslanie do 10 dní od vytvorenia objednávky. Vaša objednávka sa odosiela dnes. Mrzí nás, že nie ste spokojný. Ohľadom vybavenia objednávky ste sa u nás neinformovali, neevidujeme žiaden email.