Vynikajuci produkt, vrelo odporucam!
Dobrý deň, Ivana,
ďakujeme Vám krásne za milé slová aj za odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste s produktom spokojná.
Pohodlné obhmjednávanie
Dobrý deň, Marika,
ďakujeme Vám za hodnotenie. Teší nás, že objednávanie prebehlo pohodlne. Ak by ste mali návrh, čo by sme mohli vylepšiť, radi si ho vypočujeme.
- rýchle dodanie
- ekologické balenie
tím iProbio -
Probiotika užívam už dlhšie a zatiaľ najlepšie na trhu. Vyskúšal som už viacero druhov.
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme Vám krásne za recenziu aj za dôveru, ktorú nám dávate už dlhšie. Veľmi nás teší, že ste s našimi produktmi spokojný.
- Prehľadný
- Dobrý popis ku každému produktu
- Top produkty
Produkty od i probio sú veľmi kvalitné a presne cielene na rôzne problémy a preto sa dá medzi nimi dobre zorientovať a vybrať si ten správny pre seba.
Dobrý deň, Peter,
ďakujeme Vám krásne za recenziu. Presne o to sa snažíme — aby ste sa v ponuke ľahko zorientovali a vybrali si to, čo hľadáte. Teší nás, že to tak vnímate.
tím iProbio -
Bez probiotika by som sa nenajedla
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme Vám krásne za hodnotenie aj za dôveru. Veľmi nás teší, že ste s našimi produktmi spokojný/á.
- Rychle dodanie tovaru
Rychle dorucenie dobre zabalene
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme krásne za hodnotenie. Teší nás, že zásielka dorazila rýchlo a v poriadku.
tím iProbio -
- Skvely produkt. Odporucam.
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme krásne za hodnotenie. Ak by sme mohli niečo urobiť lepšie, dajte nám vedieť — radi sa dozvieme Váš názor.
tím iProbio -
Odoslanie objednávky prebehlo prakticky ihneď.
Volala som ešte na číslo, ktoré je uvedené na webe, mala som nejaké otázky. Telefón zdvihla pani, ktorá bola fundovaná a všetko mi vysvetlila.Reakcia obchodu iProbio
Dobrý deň, Katarína,
ďakujeme Vám krásne za recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlym vybavením objednávky aj s telefonickou konzultáciou. Vaše slová kolegyni radi odovzdáme.
Skúsenosti sú dobré
S pozdravom, tím iProbio -
Som spokojná s účinnosťou probiotických doplnkov. Vplyv na moje trávenie je evidentný v pozitívnom zmysle.
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme Vám krásne za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste spokojná a že pociťujete pozitívnu zmenu vo svojom trávení. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá a Vaša spätná väzba nás úprimne potešila.
Ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme Vám veľa zdravia a spokojnosti.
- Rychle vybavenie objednavky
- Vyborne produkty
- Vyborny popis produktov aj pre laika
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme Vám krásne za Vašu pozitívnu recenziu nášho e-shopu. Veľmi nás teší, že ste s nami a naším webom spokojný.
S pozdravom, tím iProbio -
Som spokojná
Dobrý deň prajeme,
Ďakujeme krásne za pozitívne hodnotenie.
tím iProbio -
Sledujem firmu iprobio uz dlhodobo na podcastoch. Urcite si budem objednavaj probiotika aj v buducnosti
Dobrý deň, Janka,
ďakujeme Vám krásne za Vašu pozitívnu recenziu a najmä za Vašu dlhodobú podporu. Veľmi nás teší, že nás sledujete aj na podcastoch a že nám dôverujete. Budeme sa tešiť na Vaše budúce objednávky a veríme, že budete s našimi produktmi aj naďalej spokojná.
tím iProbio -
iprobio probiotika objednavam uz treti krat (vzdy 3-mesacny cyklus, vyskusane rozne druhy). Maximalna spokojnost, neskutocne mi pomohli s travenim. Takisto kupene rodinnemu prislusnikovi, ktory bol opakovane chory cely rok - Probio na imunitu, s vysledkom, ze odvtedy vzrazne zlepsenie - ziadna viroza uz rok.
Dobrý deň, Lucia,
ďakujeme Vám krásne za recenziu a za dôveru, ktorú nám dávate. Odporučiť nás vlastnej rodine je to najviac, čo pre nás zákazník môže urobiť. Veľmi nás teší, že ste spokojná.
tím iProbio -
iProbio je fantastická spoločnosť, od ktorej som kupovala už niekoľko produktov. Je to najvyššia kvalita a som vďačná, že mi ich kamarátka odporučila. Objednávka, doručenie, všetko prebehlo tip top.
Dobrý deň, Daniela,
ďakujeme Vám krásne za milé slová. Teší nás, že objednávka aj doručenie prebehli bez problémov a že ste si k nám našli cestu cez odporúčanie kamarátky.
- Rychla objwdnavka
Rychla dorucene
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme krásne za hodnotenie. Teší nás, že zásielka dorazila rýchlo.
tím iProbio -
Mala som problémy s črevami v minulosti som užívala veľmi pomohli teraz cítim problém tak som si ho hneď objednala a už cítim úľavu veľmi pekne ďakujem
Reakcia obchodu iProbio
ďakujeme Vám krásne za recenziu aj za to, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť. Veľmi nás teší, že ste s produktom spokojná. Prajeme Vám veľa zdravia.
Dobrý deň, pani Mahútová,
tím iProbio