• bola pozastavena objednavka bez mojho vedomia !!!!!!!!!

bola storno/pozastavena objednavka kvoli komentu nejakeho pracovnika a kvoli tomu mi spravy prišli do spamu a nevedel som prečo mi nezaslali objednavku ktora skoro neprišla do vianoc načas a zbytočne som sa stresoval

• výhodné ceny
    • doručenie nad 20€ zdarma
    • široký sortiment tovaru

Krevetky, ktoré som si objednal síce prišli v polystyrénovom obale aj s termo vreckom, ale časť vody zo sáčka s krevetkami vytiekla na vrecko a to stratilo svoje vlastnosti. V čase, keď som zásielku otvoril, mala voda teplotu 14 stupňov ...

Po 10 dnech nic,

Tovar akvarium INVITAL EasyTank CASCADE LED 17 litrov čierne bolo poskodene,zlomeny uchyt na kryte so svetlom, filter sa zasekava a svetlo vyhadzuje poistky,nesvieti:( Celkovo ma tvar sklamal.

• Bol som velmi sklamany, objednal som si kamene do akvaria, 20 kg balenie na foto su odfotene cca, 8 kamenov,vacsej velkosti,mam 450 l akva, tak som sa potesil,ze pridu poriadne kamene,ked som otvoril balik a v baliku bolo 20 malych kamenov, bol som velmi sklamany,hned som komunikoval s invitalom cez mail,lebo inac sa neda,ohladom preco su na fotke velke kamene a nie slutocnost,ze su tam male kamene,odpisane mi bolo,ze to je iba iluctracne foto.Tak som im napisal ,ze tovar vraciam,samozrejme ma posta stala 12€ pri tej vahe, invital dostal balik na druhy den,oni my odpisali presne o tyzden,ze balik im bol doruceny a napisane,ze peniaze mi budu vratene v dalsich pracovnych dnoch ,peniaze som obdrzal vcera,je to skoro mesiac, no je to dost smutne a od invitalu si uz nikdy nic neobjednam, preto tento eshop NEODPORUCAM
    • Neochota
    • Zla komunikacia
    • Vobec sa neda spojit telefonicky
    • Vracal som balik za 12e na svoje naklady tovar nezodpovedal popisu

Neodporucam

• Stratená zásielka.

Tovar objednany 12.11 mi do dnesneho dna neprisiel a ani nevieme kde je 19.11

• rychle dodanie, vyber tovaru

- balenie tovaru - male diely k CO2 setu boli rozhadzane v krabici medzi nastrihanou kartonovou vyplnou, takze som sa prehraboval a hladal ci mam vsetko co som si objednal
    - ziaden manual, navod

Mam nieco odporucat co mi ešte nedošlo??? Termíny dodania tovaru sú ??????? , načo je tam kalendár dodania tovaru kde si môžete vybrať kedy ma tovar prísť keď aj tak nepríde. Ak si chcete niečo kúpiť tak veľa trpezlivosti s doručením. Otázka: kto zato zodpovedá predajca alebo prepravca ???? Budeme sa vyhovárať jeden na druhého?

2 x som si objednal krmivo pre Jesetery a 2 x mi prišlo v krabici s rozbitým plastovým vedrom rozsypané po celej krabici.

Dva krát som si objednal rastlinky a zakaždým mi prišli iné

• Dlhá reklamácia
    • Neochota
    • Svetlo sa pokazilo po 3 mesiacoch

• Väčšina cvrčkov prišla mŕtva! Aj keď dodanie bolo expresné…

Zla reklamavia vadnych produktov

• vratit tovar musite na vlastne naklady

Cerpadlo nesplna vobec popisovane funkcie, vytlak vraj 1 m a nevie to vytlacit vyssie ako 2 cm.

• Nizke ceny
    • Nekvalitný tovar
    • Neskoré odoslanie objednávky

Žiarovka do teráriá mi po par minútach praskla a nie nebol to problem u nas doma lebo sa to stava iba ziarovkam od invitalu.
    Objednat si u nich nieco do zasielkovne cez mobil je priam nemožné keďže sa tam zle zadáva zasielkovna celu mapu zakrýva ikona ☝️
    Na stránke píše ze ak objednáte tovar do 11 hod. Zasielka vám pride na druhy den ale ja som po 5 prac. Dňoch zavolala do invitalu lebo mi nic neprislo. Spojit sa tam s niekým trva večnosť.
    Pani mi oznamila ze jednu z veci ktore som si objednala nemaju a preto mi nic neodoslali.. Ale neinformovali ma nijakou formou!!! Poslali mi po dohode podobu ziarovku ale ako som uz spominala.. Po par minutach praskla.
    Uz nikdy viac

V pripade potreby sa nedovolate na ziadnu podporu. Tovar / osmoza doraila bez navodu na zapojenie , navodu na obsluhu. Navod na e-shop je v polstine. Hadicky su bez farebneho oznacenia / oproti fotkam na e shop... Takze stratite viacero hodin dohladavanim dokumentacie, zapajanim atd.

Tovar bol zabalený, nepoškodený, ale nefunkčný!!!

• Nedostal som to, Čo som objednal.

• Široký výber tovaru.
    • Objednal som rastlinu Valisneria Natans, dostal som Valisneriu Nana.
    • Objednal som mach Christmas moss (V. Montagnei) dostal som drobné a nepoužiteľné smetie. Fotografiu mám k dispozícii.