- Rýchle vybavenie objednávky
Dobrý deň pán Peter,
ďakujeme za Vašu skvelú spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom spokojní. Naším cieľom je vždy poskytovať služby na najvyššej úrovni a Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou.
Vaše slová potešia nielen nás, ale najmä kolegov z [in] obchodu, ktorí sa vždy snažia zákazníkom vyjsť v ústrety a nájsť pre nich to najlepšie riešenie. Pochvalu im určite radi odovzdáme.
Pokiaľ budete v budúcnosti niečo potrebovať, sme tu pre Vás. Či už sa jedná o IT techniku, radu alebo čokoľvek iné, radi Vám pomôžeme.
Ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme príjemný deň!
tím inComputer ❤️ -
- Tovar bol rýchlo doručený . Som veľmi spokojná .
Dobrý deň pani Mária,
veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu a čas, ktorý ste venovali jej napísaniu. Je pre nás naozaj radosť čítať, že ste boli s [in] nákupom spokojní. Našou hlavnou motiváciou je vždy zaistiť nielen kvalitné produkty, ale aj čo najpríjemnejšiu zákaznícku skúsenosť.
Vaše slová sú pre nás veľkou odmenou a zároveň motiváciou do ďalšej práce. Pokiaľ by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek radu či pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás a radi Vám znova poskytneme špičkový servis.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás a prajeme Vám krásny deň plný radosti.
S priateľským pozdravom,
tím inComputer ❤️ -
- SPOLAHLIVOST A RYCHLOST.
Dobrý deň pán Julius,
strašne veľmi Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu a krásnu recenziu. Sme radi, že je na Vašej strane spokojnosť. Vašu pochvalu vybavíme kolegom z obchodu a logistiky, ktorí sa o Vás postarali. Budú mať určite veľkú [in] radosť.
Neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť, keď budete čokoľvek z IT potrebovať. Vždy sa o Vás radi postaráme.
Ešte raz Vám ďakujeme za Všetko.
rýchly obchod
Dobrý deň pani Erika,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou a spoľahlivosťou našej [in] logistiky. Vašu pochvalu radi odovzdáme kolegom z expedície, ktorí sa vždy snažia zaistiť, aby každá zásielka dorazila včas a bola kvalitne zabalená.
Kvalita a rýchlosť doručenia sú pre nás prioritou, a je skvelé vidieť, že naše úsilie má pozitívny vplyv. Tešíme sa na ďalšiu príležitosť, kedy Vám budeme môcť byť nápomocní.
Ďakujeme za dôveru
- Rychle dorucenie
- Skvela komunikacia
- Tovar dobre zabaleny
Tovar dorazil v priebehu 3 dni, bol kvalitne zabaleny, instrukcie prilozene, skvely zakaznicky servis po telefone aj emaili, bezchybny kozmeticky vzhlad, pouzivam kratky cas ,minusy zatial nevidim.
Dobrý deň pani Adriana,
veľmi si vážime Vašu recenziu a čas, ktorý ste venovali jej napísaniu. Je skvelé vedieť, že ste s našimi službami [in] spokojní. Kolegovia z obchodu a logistiky sa vždy snažia odviesť perfektnú prácu, a Vaša pochvala im urobí veľkú radosť.
Našim cieľom je, aby každý zákazník dostal nielen kvalitné produkty, ale aj služby, ktoré prekonajú očakávania. Pokiaľ budete v budúcnosti potrebovať čokoľvek z IT, sme tu pre Vás – radi sa o všetko znova postaráme.
Ďakujeme, že ste sa rozhodli pre nás, a prajeme príjemný deň.
- U POUZITY NOTEBOOKOCH NADAVAJU PRAVDIVE informacie
- Napr. ze nema dotykove pero,ktore ale je souvasti supravy.A nove stoji 30 - 50€.Tak aka vyhoda?
- dobry vyber starsich notebookov
- aj repasovane B som mal v super kvalite
- dobra komunikacia
- rychle dorucenie
Dobrý deň pán Jan,
Ďakujeme, že ste sa rozhodli pre nás, a prajeme príjemný deň.
- Priatelne ceny.
Dobrý deň pán Ján,
strašne veľmi Vám ďakujeme, ako za nákup, tak aj za úžasnú recenziu.
Vážime si Vašu podporu. Môžete sa spoľahnúť, že sa v našej firme vždy stretnete s individuálnym a osobným prístupom. Svoju prácu máme ako koníček, a to sa potom odráža všetkými smermi :)
Neváhajte sa na nás opäť obrátiť, keď budete čokoľvek potrebovať z IT. Radi sa o Vás opäť postaráme.
praje celý tím inComputeru ❤️ -
- Repas profesionalne zabaleny ako novy.
Dobrý deň pán Milan,
praje celý tím inComputeru ❤️ -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Nefunguje mi a keďže som objednal na firmu nemôžem ho vrátiť
- Široký výber tovaru.
- Dobré ceny
Dobrý deň pán Ivan,
praje celý tím inComputeru ❤️ -
- Kvalitné produkty za dobrú cenu.
Dobrý deň pán Miroslav,
- Rychle odoslanie
Dobrý deň pani Regina,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že je na Vašej strane spokojnosť.
Vašu pochvalu vybavíme kolegom na expedíciu. Kolegovia budú mať určite radosť :) Kolegovia na logistike sa maximálne snažia, aby bola zásielka čo najlepšie a kvalitne zabalená. Čas dodania je u kolegov prioritou.
Neváhajte sa na nás aj nabudúce obrátiť, keď budete čokoľvek potrebovať. Vždy sa o Vás radi postaráme.
Ešte raz Vám ďakujeme za všetko.
praje celý tím inComputeru ❤️ -
Poďakovanie patrí pánu Jakubovi V., za sprostredkovanie obj. tovau, za ochotu, ustretovosť a ochotu, ďakjem.
s úctou J. Kubala RužomberokReakcia obchodu inComputer.sk
Dobrý deň pána Kubala,
veľmi Vám ďakujeme za Vaše pekné hodnotenie. Vždy nám veľmi záleží na tom, aby bola maximálna spokojnosť u našich zákazníkov.
Vašu pochvalu vybavíme kolegovi obchodu, budú mať určite radosť. Zo strany kolegov z obchodného oddelenia sa môžete vždy spoľahnúť, že sa o Vás profesionálne postarajú.
Neváhajte sa na nás aj nabudúce obrátiť, keď budete čokoľvek z IT potrebovať. Vždy sa o Vás radi postaráme.
Ešte raz Vám ďakujeme za všetko.
výborná služba
Dobrý deň pani Margito,
- Kvalitný tovar, zodpovedá popisu
- Dobré ceny
Dobrý deň pán Tomáš,
- Rychlosť dodania
- Kvalita za dobrú cenu
- Krátke záručné doby (na NB iba 1R)
Dobrý deň pán Stanislav,
- Spokojnost
Dobrý deň pán Jozef ,
ďakujeme Vám za Vašu krásnu recenziu. Sme radi, že je na Vašej strane spokojnosť. Vždy sa Vám, našim zákazníkom snažíme ponúknuť čo najlepšiu cenu. Kvalita a rýchlosť dodania je z našej strany samozrejmosťou. Ešte raz Vám ďakujeme za všetko. Neváhajte sa na nás opäť obrátiť, keď budete čokoľvek potrebovať. Vždy sa o Vás radi a profesionálne postaráme.
praje celý tím inComputeru ❤️ -
- Výhodný tovar za výhodnú cenu.
- Dobrá komunikácia
praje celý tím inComputeru ❤️