Prihlásiť sa a pridať recenziu

• široký sortiment a možnosť nahliadnutia podľa potrieb zákazníka-u nás výber príručnej batožiny do lietadla
    • V našom prípade miery batožiny nezodpovedajú deklarovanej miere pri vizuály.

• Kvalitný tovar, rýchla reakcia na objednávku,
    • ústretový prístup k zákazníkom.

Ponuka kvalitného značkového tovaru.
    Obchod komunikuje telefonicky so zákazníkom okamžite po prijatí objednávky.Ak tovar nie je na sklade, dostanete informáciu o predbežnej dobe dodania.

• pohodlnosť
    • žiadny

prehľadný a časovo nenaročný

• Dlhu dodaciu lehotu

Nasla som tasku ktoru som hladala. V popiske su informacie o rozmeroch i vahe tasiek. Len dodacia lehota je velmi dlha.

• Obchod je prehladny a seriozny

• rýchlosť a príjemná komunikácia
    • žiadne

• Dobrá komunikácia a rýchla dodávka,

Doporučujem

• podlie pri nákupe
    • e-mailovákomunikácia

dobrý

• žiadne

rýchly, bezproblémový nákup, perfektná komunikácia a vybavenie. s tovarom som maximalne spokojna. vrele odporucam ostatnym.

• Výborná komunikácia zo strany predávajúceho, o každom kroku ohľadom mojej objednávky som bola včas informovaná, nakoľko bol môj tovar na objednávku. Som maximálne spokojná.

Určite všetkým odporúčam, určite pri kúpe ďalšej batožiny pre moju rodinu využijem tento obchod.

• - kvalitný tovar
    • - profesionálny prístup

Doporučujem pre nákup značkovej batožiny

• nakup cez internet
    • vyhody cez DM bonus
    • nie vsetok tovar na sklade a zla komunikacia od dodavatela

som spokojna, zamestnanci komunikuju s kupujucim a v pripade potreby rychlo reaguju a hladaju ine riesenie. Vedia ponuknut nahradne riesenie pre spokojnost zakaznika.
    odporucam aj ostatnym, pre mna je velkou vyhodou nakup cez internet v pohodli domova.

• Maximálna ústretovosť a rýchle a bezproblémové jednanie.

Kvalitné výrobky, výhodná cena, spoľahlivé, ústretové a rýchle jednanie. Vždy mi vedeli dobre poradiť, s tovarom som bola vždy maximálne spokojná. Vyzdvihujem príjemné a ocotné jednanie a komunikáciu s personálom. Odporúčam všetkým, kto hľadá kvalitu, prosesionalitu a dobrú cenu.

• Dobra komunikacia

• veľký výber
    • prehľadnosť
    • ponúka tovar, ktorý nemá na sklade!!!

nemám dobrú skúsenosť, pretože obchod ponúka tovar, ktorý nemá, kvôli tejto zlej skúsenosti by som tento obchod ani neodporúčala ostatným

Reakcia obchodu Inbag.sk

tovar ktorý na webe ponúkame je označený, či je alebo nie je aktuálne na sklade. Keďže nie sme len "virtuálny obchod", no priami dodávatelia, každé dopĺňania tovaru realizujeme priamo od výrobcov, čo môže trvať aj niekoľko týždňov. Tovar ktorý je označený ako na sklade vieme odoslať okamžite, keďže ho reálne máme na našom sklade. V prípade nedostupnosti tovaru vieme samozrejme ponúknuť alternatívu.
    Ďakujeme za nákup a dúfame že nám zostanete napriek uvedenému nedorozumeniu verná.

• nevedia co predavaju

nech skusia, mozno budu mat lepsiu skusenost

• komunikacia so zakaznikom

1. moznost rezervovat si tovar je super,
    ale nikde nie je informacia, do kedy je tovar mozne si vyzdvihnut (nie zjavne viditelna)
    Tovar som si objednala 26.9., vyzdvihla 5.10. - co je 9 dni, medzitym mi 2x volali, ci mam naozaj zaujem o tovar, pretoze predajna nezvykne tak dlho tovar drzat.
    O tovar som zaujem mala, ale prave z toho dovodu, ze predajna je otvorena presne pocas mojej pracovnej doby (9:00 - 19:00) som si tovar nemohla okamzite vyzdvihnut.

2. nie je mozne platit diners kartou - dnes uz bezna zalezitost (aj s ohladom na spolupracu samsonite a diners)

• Objednavka z pohodlia domova a rychle dorucenie a aj dobry vyber....

• pohodlnosť, rýchlosť
    • nemožnosť si tovar prezrieť a vyskúšať, tovar môže vyzerať odlišne na obrázku a v skutočnosti

je to výhoda, ale nie som si istá, či pre všetky druhy tovaru

• vyborny sortiment
    • ochotny a mily personal na telefone
    • na stranke ma uvedenu dodaciu lehotu do 24 hodin a tovar, ktory som si objednal nemaju na sklade a dodadaciu lehotu mi oznamili ako dvojmesacnu az potom, com sa sam telefonicky po tyzdni domahal, ze kde je objednany tovar

najdete co hladate, ale neviete, kedy vam to dodaju