- Mačka vo vreci
vždy veľmi ústretový, kompetentný, poradí, odporučí presne podľa preferencií
- Široký sortiment
Aj keď som si vyberal produkty ktoré mali označené ako skladom. Po 6 dňoch je moja objednávka označená stále ako nová. Nikto ma neinformoval o domácej lehote ani čo sa s mojou objednávkou stalo.
Reakcia obchodu ihrysko.sk
vďaka za Vašu spätnú väzbu, aj keď je voči nám nepriaznivá.
Kolegyňa sa o Vašu objednávku začala starať okamžite, doobjednala chýbajúce súčasti. Žiaľ na strane dodávateľa zrazu vypadli. Hľadala okamžite náhradné riešenie.
V čom sme pochybili a kde je Vaša kritika úplne oprávnená je, že sme Vás o tomto procese mali informovať priebežne. Akokoľvek zriedka sa nám takéto zaváhanie stane, vždy nás mrzí a vždy je to chyba. Prepáčte prosím.
Veľmi oceňujeme, ak nám v podobných prípadoch zákazník prejaví dôveru tým, že nepredpokladá na našej strane zanedbávanie či zlý úmysel a požďuchne nás, akýmkoľvek spôsobom - chatové okienko, sociálne siete, email, telefón, sme všade. Pomôže nám to, lebo ak sa nám neplecha sem tam stane, je to práve zabudnutie dať vedieť... toto nie je na zbavenie sa zodpovednosti - tá je naša. Ale ako obyčajná ľudská prosba pre každého, kto by tieto slová čítal: iHRYsko je plné ľudí, ktorí robia prácu naozaj radi a usilovne, neváhajte sa s nami kedykoľvek spojiť.
Za iHRYsko
- široký sortiment
- rýchlosť
- Rýchlosť dodania
- Dobrá cena
Fajn rychle vybavenie na predajni:)
- ako vždy rýchle dodanie, tovar bezpečne zabalený
- Extremne ochotný personál ktorý sa na nič nehrá pár pán aj keď nevedel náhodou niečo povedal že to musí prezistit a do pár minút mi zavolal naspäť.
- Veľký vyber sortimentu.
- Dobré ceny
- Písali že majú na sklade viac ako 5 kusov produktu a mali len 2 ale veľmi efektívne problém vyriešili a nakoniec aj tak som spokojný
- velmi rychle dodanie
- Možnosť osobného vyzdvihnutia bez poplatku
- Personál schopný poradiť
- Široký výber sortimentu
- Príjemní prístup zamestnancov
- Vždy dobrý nákup
- Originálne pokémon karty
Nemám čo vytknúť, super obchod.
- rychlost
- nabidka jinde vyprodaneho produktu
- siroky sortiment
- rychle dodanie
- dobre ceny
- vyborne zabalene
Objednaval som uz viac krat a vzdy rychlo a v poriadku dorucene. Aj teraz mali box, ktory som inde nezohnal a za super cenu. :)
- Rýchle doručenie
- Tovar vo výbornom stave
- velky vyber
- zazracny sklad kde objavia vzdy daku vypredanu starinu a tak je ju mozne zakupit
- predajna
- herna
pri tomto produkte nesedel jazyk, mal byt podla stranky cestina ale karty aj pravidla su ENG, pravidla nevadia ale decka sa musia naucit vyznam kariet podla obrazkov