Som spokojný s nákupom ako aj komunikáciou, ktorá bola výborná a vyšili mi ústrety.

Zaujem o zakaznika aj v pripade neocakavanych skutocnosti.

Výhodou obchodu je aj možnosť dopravy po Bratislave za výhodných podmienok.

• Tovar som dostal podľa objeednávky

• Cena
    • komunikácia
    • rýchlosť dodania

Do mailu bolo uvedené, že sa zásielka doručí do 48h. O ďalšom priebehu som dostal informáciu za 4 dni a tovar prišiel až za 6 pracovných. Medzi časom mi bol už aj doručený mail o hodnotení objednávky hoci ešte tovar nebol doma.

• Rýchle dorucenie
    • Dobre ceny

• rychlo

Prvý nákup v tomto obchode, všetko prebehlo tak, ako by malo :) Komunikácia dobrá, rýchla, slušná .... Tovar velmi dobre zabalený. Za mňa spokojnosť.

Super!

• rýchle dodanie
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• ústretový prístup. Vrelo odporúčam!

žiadna

• rýchle dodanie
    • dobrá cena
    • produkt zodpovedá obrázku

Maximálna ústretovosť k zákazníkovi pri komunikácii cez chat, dobré ceny, len pozor sú uvádzané bez DPH, tá sa vám zobrazí až pri sumarizácii objednávky z nákupného košíka.

Reakcia obchodu IdeToAjLacno

Dobrý deň, veľmi nás mrzí predĺžená dodacia doba, ale počas sviatkov boli zatvorené sklady, čím sa doba dodania tovaru predĺžila o viac ako týždeň. Čo sa týka cien bez DPH, nechám to okamžite preveriť našim technikom. Na e-mail Vám posielame zľavu na ďalší nákup za vzniknuté problémy. Ešte raz sa ospravedlňujeme.

• veľmi pekný prístup
    • neviem o žiadnej vevýhode

S týmto obchodom som bola nadmieru spokojná,veľmi príjemný a ochotný ľudia a veľmi pekný prístup vysvetliť a vyhovieť zákazníkovi čo najlepšie a najrýchlejšie.
    Určite vrelo odporúčam