Pri objednavani tovar skladom... po objednani normalne info o vybavovani objednavky a po urcitom case sprava, ze som objednal tovar, ktory sa uz nevyraba...
velmi nepresna informacia - to ze sa produkt nevyraba este neznamena,
ze sa nedodava !Reakcia obchodu IdeToAjLacno
Dobry den,
Zial, hovorite nepravdu. Sprava ktoru sme Vam zaslali, vyzerala inak ako pisete (Boli zaslane 2. Jedna automaticka o ktorej pisete, ktoru nie je mozne prepisat a jedna od obchodneho riaditela spolocnosti):
Objednavka vytvorena: 12.04.2022 12:02:14
Zaslana sprava nizsie: 12.04.2022 18:50:21
Vazeny zakaznik,
S polutovanim Vam oznamujeme, ze Vasu objednavku musime zrusit.
Dovodom stornovania je precenovanie u dodavatela a nespravny nasho stavu skladu.
Aktualne nebude tento produkt dostupny az do precenenia. Platba Vam bola zaslana spat na platobnu kartu.
Dana situacia nas mrzi a budeme robit vsetko pre to, aby sa uz neopakovala.
Dakujeme a prajeme pekny den.
Dana situacia na nasom sklade nas mrzi, no nezasluzime si klamstvo.
Tato reakcia nie je pisana ako urazka ale ako vysvetlenie ostatnym zakaznikom, ktory nevidia celu komunikaciu. -
- Slušné ceny, nepýta za dobierku poplatok.
- dobre ceny a skvela komunikacia
- žiadna
- v pohode
ceny v pohode
Tovar prišiel v krátkom čase, kvalita objednaného tovaru na dobrej úrovni.
v pohode
Som spokojný s nákupom ako aj komunikáciou, ktorá bola výborná a vyšili mi ústrety.
Zaujem o zakaznika aj v pripade neocakavanych skutocnosti.
Výhodou obchodu je aj možnosť dopravy po Bratislave za výhodných podmienok.
- Tovar som dostal podľa objeednávky
- komunikácia
- rýchlosť dodania
Do mailu bolo uvedené, že sa zásielka doručí do 48h. O ďalšom priebehu som dostal informáciu za 4 dni a tovar prišiel až za 6 pracovných. Medzi časom mi bol už aj doručený mail o hodnotení objednávky hoci ešte tovar nebol doma.
- Rýchle dorucenie
- Dobre ceny
- rychlo
Prvý nákup v tomto obchode, všetko prebehlo tak, ako by malo :) Komunikácia dobrá, rýchla, slušná .... Tovar velmi dobre zabalený. Za mňa spokojnosť.
Super!
- rýchle dodanie
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- ústretový prístup. Vrelo odporúčam!
žiadna
- rýchle dodanie
- dobrá cena
- produkt zodpovedá obrázku
Maximálna ústretovosť k zákazníkovi pri komunikácii cez chat, dobré ceny, len pozor sú uvádzané bez DPH, tá sa vám zobrazí až pri sumarizácii objednávky z nákupného košíka.
Reakcia obchodu IdeToAjLacno
Dobrý deň, veľmi nás mrzí predĺžená dodacia doba, ale počas sviatkov boli zatvorené sklady, čím sa doba dodania tovaru predĺžila o viac ako týždeň. Čo sa týka cien bez DPH, nechám to okamžite preveriť našim technikom. Na e-mail Vám posielame zľavu na ďalší nákup za vzniknuté problémy. Ešte raz sa ospravedlňujeme.