• Rýchle jednanie,objednávka doručená bez problémov.
    • Kvalitný tovar zatiaľ spokojnosť

• Rýchle dodanie, všetko v poriadku

Veľká spokojnosť s komunikáciou ohľadom výberu matracov aj dopravy. Matrace sú skutočne vynikajúce, odporúčam všetkým kúpu v tomto obchode, kvalita a cena super

Vsetko prebehlo ok.

• rychle dodanie
    • kvalita vyrobku
    • tovar za 9€, postovne za 10€

• Profesionalita, spoľahlivosť, rýchle vybavenie objednávky
    • Žiadna

Všetko OK

Dohodnuté dodanie v neskorším termíne, komunikácia rýchla a ústretová

• Výborná komunikácia, riešenia na mieru a kvalitný výber z ponuky

Zatiaľ prvá skúsenosť s týmto e-shopom takže zatiaľ spokojnosť, uvidíme keď všetko dorazí na adresu. ☺️

• Rýchle doručenie, skladom menej typický rozmer
    • Cena

Veľmi rýchle dodanie

Veľmi ochotní a milí operátori...objednávka bola vybavená rýchlo, na to že som žiadala extra rozmery matracov. Jednoducho spokojnosť. Odporúčam každému.

• Prehľadné
    • Rýchle vybavenie
    • Ochota komunikovať

• Rýchle dodanie

• Neudávate váhu v kg jednotlivych matracov.
    • Hoci uvádzate, že tovar doručite zadarmo, ale na druhej strane pri objednavke nedávate možnost, že zákazník si dovezený tovar sám vyvezie do bytu a nie, že najlacnejši vývoz je za 24 €. Za takú mzdu akú učtuje za ani nie 15 minút práce, t.j. mzda pre pracovnika vychádza skoro 100 € na hodinu. Nie jeden človek by takú mzdu prijal, pri pomyslení, že ten pracovník behom hodiny môže stihnút aj troch zákazníkov
    • Hoci ste tvrdili, že pošlete e-mail, pri odovzdaní zásielky dopravcovi, nič som nedostal, dokonca ani od dopravcu, že prinesie zasielku, az keď volal, že o chviľu doručí tovar, aby sme zišli dole.

Reakcia obchodu i-matrace.sk

ďakujeme za hodnotenie.
    Váhu u matracov, ako iný predajcovia, neuvádzame. Vždy záleží na zvolenom rozmere matraca. Na vyžiadanie môžeme ale váhu matraca pre konkrétny rozmer zaslať.
    Výnos tovaru za 24Eur je cena, ktorú si účtuje prepravná firma. Je teda na zvážení zákazníka, či je ochotný túto sumu zaplatiť.
    Prepravcu aj my vždy posielame e-mail, že tovar bol expedovaný. Občas ale môže pošta spadnúť do zložky hromadnej / spam.

S pozdravom,
    Team i-matrace.sk

Všetko prebehlo tak ako malo

• Veľmi rýchle dodanie. Max spokojnosť.

Odporúčam.

Matrace skladom, dodanie do 3 dni. Uvedené na stránke. Matrac nevyskladnený ani po 9 dňoch :-( Hlavne že už mi dorazil dotazník spokojnosti.

• Nizke ceny
    • Komunikacia
    • Velky vyber matracov

Pri výbere matraca som sa radila s predajcom, odpoveď prišla okamžite, nemusela som čakať celý deň. Odporúčam: rýchla a odborná komunikácia