Už ste mi poslali faktúru za tovar a ja ju ešte nemám a vraj aký som spokojný s vašou objednávkou tak asi nula bodov
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Za komplikácie sa ospravedlňujeme, ale ako vidíte zo stavu prepravnej firmy, tovar sme odoslali inhed druhý deň. Pokiaľ by ste nás kontaktovali inak, než cez heureku, mohli sme situáciu riešiť rýchlejšie. Prečo ešte nebolo prepravnou firmou doručené nám nie je známe a nebolo spôsobené z našej strany. Musíme situáciu preveriť u prepravnej firmy, prečo došlo k zdržaniu a budeme Vás informovať.
Team i-matrace.sk -
- Jedina vyhoda, ze matrace prisli v den ked mi prisla aj postel, teda naprogramovanie bolo dobre.
- Najprv vyzeralo vsetko OK, aj ked bolo zvlastne, ze pribaleny darcek - vankus Lukas - bol pod 2 obalmi, priamo na matracmi, a pokial chcete vyuzit ponuku bezplatneho vratenia matracov Lima do 30 dni, musite spat na spodnom obale bez porusenia a teda s vankusom vo vakuovom baleni, totalne nelogicke,neprakticke a nepohodlne! Po 4 nociach som sa rozhodla, ze si matrace necham a ze nie su take tvrde, ako sa hovori a ako som sa obavala. Stiahla som foliu rano po spani, nechala vetrat (lebo pachnu chemikaliou ako sa tu v recenziach pise, hlavne na ceskej verzii Heureky) a vecer cista pred spanim navliekala plachtu a vtedy som si vsimla, ze potah je na jednom mieste poskodeny, kusok latky roztrapkany trci a je aj pospineny. Okamzite som pisala na zakaznicku linku ale navrhuju len opravu potahu ked ho POSLEM NA ICH ADRESU NA MOJE NAKLADY! Ja som bola poskodena a este mam aj platit za dopravu!?! Aj na tuto odpoved som cakala asi 2 tyzdne!
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Najprv treba povedať, že Vám boli dodané nové matrace a bez vád. Pri výrobe nie je možné aby došlo k poškodeniu, ktoré uvádzate. Matrac sa vyrába v čistom prostredí na bielych stoloch. K zatrhnutiu poťahu a jeho miernemu zašpineniu pri výrobe dôjsť nemohlo. Následne matrac zabalí robotická linka. Takto vyrobený matrac sme Vám následne expedovali. Vyššie uvedené vieme doložiť kamerovými záznamami.
Uvedené poškodenie zodpovedá nevhodnej manipulácii s tovarom. Či k nemu došlo pri preprave alebo následne potom, nevieme zhodnotiť. Zákazník má povinnosť pri prevzatí skontrolovať, či je obal nepoškodený. Pri prevzatí ste podpísali prepravcovi protokol, že ste tovar obdržali v neporušenom a nepoškodenom obale. Vzhľadom na to, že matrac je balený v dvoch priehľadných igelitových obaloch, muselo by byť poškodenie viditeľné - bol by poškodený aj igelitový obal.
Informáciu o poškodení sme dostali až 5 dní po tom, čo Vám bol tovar doručený. Pretože sa jedná o mechanické poškodenie tovaru a jeho zašpinenie a od prepravcu ste prevzali tovar v neporušenom obale, nemôžeme zodpovedať za vady, ktoré vznikli na strane zákazníka jeho nevhodnou manipuláciou s tovarom.
Aj napriek tomu sme sa Vám ale snažili vyjsť v ústrety nad rámec bežných povinností a na naše náklady sme boli ochotní vyrobiť Vám nový poťah a na naše náklady Vám ho zaslať. Na to ale potrebujeme pôvodný poťah.
Team i-matrace.sk -
Matrace skladom, dodanie do 3 dni. Uvedené na stránke. Matrac nevyskladnený ani po 9 dňoch :-( Hlavne že už mi dorazil dotazník spokojnosti.
- Termín dodania pri objednávke uvedený 24-48hod.Do dnešného dňa nedoručený.
Termín dodania pri objednávke uvedený 24-48hod.Do dnešného dňa nedoručený.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Za dlhší dodací termín - 4 dni, sa ospravedlňujeme. Bohužiaľ došlo k zdržaniu pri expedícii.
Team i-matrace.sk -
- Je ti viac sko dva týždne , tovar nedorazil a mám hodnotiť skúsenosti s obchodom.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Objednali ste väčší počet kusov, než bol skladom. Preto je dodacia doba dlhšia.
Matrac sa po 3 mesiacoch prelezal v oblasti zadku a eshop nekomumikuje
Dobrý deň, pán Kováč,
u Vašej objednávky neevidujeme žiadnu správu o reklamácii. Pokiaľ chcete podať reklamáciu, musíte napísať na e-mail [email protected] alebo na našu korešpondenčnú adresu.
Team i-matrace.sk -
Ani po mesiaci od potvrdenia objednávky mi tovar nebol doručený, ani som nebol informovaný o stave objednávky
- majú v sortimente kvalitné matrace, ktoré používame už niekoľko rokov a sme s nimi spokojní
- Rýchly dodací termín
- zavádzajú zákazníkov informáciou na stránke ich eshopu informáciou, že k matracu SARA Klasik pribalia gratis vankuš. Vankúš nám neprišiel a na naše dotazy obchod neodpovedá.
- Chýbajúca komunikácia
- Po troch tyzdnoch cakania tovar nedorazil, stav objednavky nie je komunikovany a nepodarilo sa mi k nim dovolat.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Tovar Vám ešte nemohlo byť dodaný, pretože termín expedície je stanovený až na 8.12. Tento termín bol uvedený aj pri tovare v čase jeho objednania.
Váš hovor sme zaznamenali. V čase, keď jste ale volal, bola obsluha telefónnej linky vyťažená iným hovorom. Preto nebolo možné prijatý Váš hovor.
- Komunikatívnosť
- Snaha ponúknuť iný tovar
- Tovar ktorý ponúkajú v skutočnosti nevedia doručiť v dohodnutom termíne.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Bohužiaľ situácia sa vplyvom koronavírusu mení veľmi rýchlo. Preto je termin doručenie ťažké dodržať. Za komplikácie sa ospravedlňujeme.
Termín nedodržaný
- dlhá dodávka tovaru
Cenovo spokojnosť aj rýchla komuníkacia na maily ktoré som posielala ale tovar prišiel po 14 dnoch od odoslania a to som sa ešte spýtala pred nákupom za aký čas príde objednávka lebo sme chceli matrace čo najrýchlejšie. Trocha ma mrzí že nešla komunikácia o oneskorení z ich strany musela som sa dopytovať a celkovo vysvetlenie. 14 dni je dosť dlhá doba. Ale asi maju veľa roboty.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Za dlhšie dodacie termín sa ospravedlňujeme. V čase objednania nebolo tovar skladom, preto došlo k predĺženiu doby dodania. Za komplikácie sa ospravedlňujeme.
- Nesedia rozmery matracov
Reakcia obchodu i-matrace.sk
vami dodaná matrac má rozmery, aké ste si objednal. Ak nie ste s matracom spokojný, môžete odstúpiť do 14 dní od zmluvy.
Team i-matrace.sk -
- 25.1 2020 som si objednal 2ks matrace , pri ktorých bolo uvedené, že ich majú skladom. O tri dni neskôr mi poslali mail s týmto textom:
- veľmi nás mrzí, čo Vám práve musíme oznámiť. Z nečakaných okolností
- musíme posunúť termín doručenia Vašej objednávky, hoci sme prisľúbili
- Vám ju do tejto doby dodať.
- Ospravedlňujeme sa Vám za neočakávanej omeškania a vopred ďakujeme za
- zhovievavosť. O termíne expedície budete v najbližšej dobe informovaný.
- Ďakujeme za pochopenie. 4.2 2020 mi priniesol kurier namiesto dvoch matracov iba 1 + nejaký malý vankúšik za cenu dvoch matracov. Tovar som preto neprebral a objednávku stornoval.
Obchod zavádza zákazníkov, a tovar ktorý deklaruje že je skladom , vôbec nemajú.
Pošlú vám úplne niečo iné ako ste si objednali.Reakcia obchodu i-matrace.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Veľmi nás mrzí komplikácie v rámci dodania Vašej zásielky. Ako ste spomenul, po celú dobu vybavovania objednávky sme boli s Vami v kontakte. Za zaslanie neprávného počtu matracov sa ospravedlňujeme. V rámci našej telefonickej komunikácie sme Vám ponúkli dodatočné dodanie chýbajúceho kusu matraca. Bohužiaľ z Vašej strany už bol hovor ukončený a nám nebolo umožnené Vašu objednávku dokončiť. Toto nedorozumenia bolo bohužiaľ spôsobené vplyvom ľudského faktora a nie zámerom.
Ďakujeme za Vaše pochopenie.
Team i-matrace.sk -
Vsetko som vopred zaplatila pred troma tyzdnami a balik este nie je ani expedovany.
- Doručenie
Tovar bol na sklade,no aj tak tovar neprišiel aj po 8dnoch...
- veľmi slabá komunikácia obchodu a niekedy až žiadna odpoveď na moju otázku po dvoch týždňoch od objednania, že kde je môj tovar....
- Doprava akože zdarma
- Slabá komunikacia,v nedeľu som objednal v utorok pani z Moravy volala o potvrdenie a v piatok kurier doviezol. Faktúru som nedostal, len nejaky papier o zaplatení kurierovi. Kuriér zavolal 10 minut pred dovezenim. Tovar z ďaleká nevyzera tak ako na fotkach v eshope. A tovar matrac zlepena z troch molitanov . Pár krat lahnete a je mäkká. Mne moc nevyhovuje.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. O stave objednávky ste bol informovaný e-mailom + telefonicky. Prepravná firma by mala zákazníka kontaktovať deň vopred a informovat o termíne doručenia. Ak tak neurobila, za prepravnú firmu sa týmto ospravedlňujeme.
Faktúru k objednávke dostanete e-mailom. Pokiaľ Vám nedorazila, zkontrolujte si zložku spam, prípadne nám napíšte na [email protected] a faktúru Vám zašleme.
Pokiaľ Vám matrac nevyhovuje, máte možnosť ju do 14-tich dní vrátiť a odstúpiť od kúpnej zmluvy.
- ludia sú ochotní
- sľúbili dodanie do 3 dní, realita je však iná, oznámili mi, že sa udialo niečo nepredvídateľné a termín sa natiahne, no aspoň, že dali vedieť
- mailová komunikácia nie je ich najsielnejšou stránkou
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Objedal ste matrac v poťahu, ktorý nie je na sklade. Dodacia doba 3 dni platí u tovaru, ktorý je skladom. O tejto skutočnosti sme Vás ihneď po obdržaní objednávky informovali. Súhlasil ste s tým, že na poťah, ktorý momentálne nie je dostupný, počkáte.
Matrac budeme dnes expedovať.
Team i-matrace.sk -
Pred 12 dňami som si objednal tovar, ktorý bol vedený SKLADOM, obratom zaplatil . Ubehli takmer dva týždne a matrac je v nedohľadne. Informácia o stave mojej zaplatenej objednávky ku dnešnému dňu nedorazila. Na internete som kúpil množstvo vecí od 10,- EUR po 2800,- EUR. Bez problémov. Až na tento obchod. Nedoporučujem ! Hodnotenie obchodu, resp. nákupu sa nedá nastaviť na nulu, preto je tam iba pol hviezdičky. Má tam byť NULA.
Reakcia obchodu i-matrace.sk
ďakujeme za hodnotenie. Vašu objednávku sme vyexpedovali už 29.6. Od prepravnej firmy sme nedostali žiadnu správu, že by mal byť s objednávkou nejaký problém. Na e-mail Vám zašleme odkaz pre sledovanie stavu prepravy, z neho uvdíte, že prepravná firma mala podklady už 29.6.
Matrac Vám teda už mala byť dávno doručená. Dnes Vás budeme ešte kontaktovať s podrobnosťami o doručeniu. Za prepravnú firmu sa týmto veľmi ospravedlňujeme.
Team i-matrace.sk