17.1. som objednavala tovar a od vtedy sa nikto neozval, tovar nemam...
Tovar mi vôbec nedošiel a ani som nedostala žiadnu správu prečo.
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
písali sme Vám e-mail. S formičkami na snehové gule bol problém - pretože výrobca mal výpadok z dôvodu ktorého sa dodanie posunulo o pár dní. Nám budú doručené zajtra a zajtra ich aj budeme expedovať.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
www.hrackarstvo.eu -
Objednávala som pred 10 dňami a tovar mi ešte nebol doručený.
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
pokúšali sme sa Vás kontaktovať telefonicky (avšak neúspešne) z toho dôvodu že pri expedícií nastal problém ktorý sme s Vami chceli vyriešiť.
Pokúsime sa teda opätovne.
www.hrackarstvo.eu -
Darček došiel .. ale vo zlom stave a bývajú tam veci lebo neda sa motorka poskladať ... A teraz mi tak stoji
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
akúkoľvek nezrovnalosť je potrebné reklamovať alebo riešiť s nami - inak Vám nedokážeme pomôcť.
www.hrackarstvo.eu -
Squishi prišli zdeformovany... A už sa do pôvodného tvaru nevrátili
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
pri akomkoľvek poškodení tovaru je potrebné ho reklamovať aby sme situáciu mohli riešiť - Vy ste tak neurobili.
www.hrackarstvo.eu -
Ako s obchodom konkrétne nemám problém, ale mali by zvážiť aj iné možnosti doručenia. DPD mi mal dodať tovar 5.1. je 10.1. a tovar nemáme. Syn neskutočne sklamaný
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
zisťovali sme prečo Vám tovar nebol doručený a vysvitlo že ste v adrese doručenia neuviedli číslo domu - bez tejto informácie zásielka doručená byť nemôže. Kontaktujeme Vás telefonicky aby sme adresu mohli doplniť.
Ruším objednávku
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
Dobrý deň, tovar ste si objednali 26.12.2020 - na stránke bola uvedená informácia o tom že do 7.1.2021 objednávky neexpedujeme a keďže Vám čakacia doba nevyhovovala objednávku ste zrušili.
- Tretí deň mi prichádza meil a tovar stále nedorazil
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
tovar ste si objednali 23.12.2020 večer. Tak ako bolo uvedené na stránke - v dňoch 23.12.2020 - 7.1.2021 objednávky nebolo možné expedovať z dôvodu prebiehajúcej inventúry a dovoleniek. Tovar Vám bol podľa sledovania zásielky doručený 8.1.2021.
www.hrackarstvo.eu -
Ako ma žiadate o hodnotenie ked môj balík vôbec neodradil a nedostala som žiadne informacie o ňom. Písala som aj email na ktorý mi vôbec nikto neodpisuje. Som veľmi sklamaná
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
žiadosť o hodnotenie posiela heureka.sk automaticky bez ohľadu na stav objednávky.
Objednali ste si tovar s dlhšou dobou expedície a v čase od 23.12.2020 - 3.1.2021 prebiehala vo firme inventúra a naši zamestnanci čerpali dovolenky. Táto informácia bola uvedená na stránke. Z tohto dôvodu neboli expedované objednávky ani vybavované e-maily.
Ďakujeme za pochopenie.
www.hrackarstvo.eu -
- Obchod nereaguje na moju reklamáciu ohľadne produktu ktorý som si u nich zakúpil
- Poslali mi pokazený hračku
Neodporúčam lebo obchodník vôbec nekomunikuje zo zákazníkom.
- rychle dodanie
vlacik j nekvalitny aj ked dobre vyzeral, ovladač vydrzal asi 5 minut, potom sa pakarozpadla, zle sedi na kolajniciach, stale vybieha z nich
Ponukaju tovar, pisu na sklade, ale na sklade pravdepodobne nie je. Pod tovarom bolo pisane, ze odosielaju do 3-4 prac dni, bohuzial ani po viacerych dnoch neboli schopni odoslat tovar, o ktorom pisali, ze ho maju k dispozicii.. Samotny obchod ma o nicom neinformoval a ja som cakala ako blbec. Objednavku som nakoniec zrusila, ked som zistila, ze nic z toho pravdepodobne nebude a objednala som rovnaky tovar v inom e shope. Tovar som mala do dvoch prac dni doma.
Interaktívny psík, ktorého som objednala reaguje síce na dotyk, ale voditko nereaguje vôbec, ani nedrží, malo sa ním aktivovať chodenie psíka, čo nefunguje. ☹️
Hračka mi prišla v rozloženom stave, pričom by sa bez problémov zmestila do krabice v celku keby bola krabica len o pár centimetrov väčšia, zmontovať hračku bolo s obyčajným vybavením nemožné, skrutky nesedeli do dier a boli príliš krátke na utiahnutie. Absolútne žiadny záujem o to doručiť kvalitný produkt, hlavne na tom zarobiť.
- Tovar bol na stránke uvedený ako na sklade, v skutočnosti bol však u externého dodávateľa, ktorý ho nevedel zabezpečiť
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
tovar ktorý je na sklade je v e-shope označený že bude expedovaný do 24 hodín. Pri tovar ktorý ste si objednali bolo označenie expedícia trvá 4 pracovné dni - takže skladom nebol.
Mrzí nás že sa Puzzle nečakane vypredali a náš dodávateľ nám dodal úplne iné modely ako sme objednali.
Prajeme napriek tomu Krásne, pokojné a požehnané Vianoce.
- rýchle doručenie
- z 2 produktov 1 pokazený.
z 2 produktov 1 pokazený.... reklamačku som už ani neriešil, viac by som dal na poštovné, tak objednaný ďalší kus v inom eshope... nabudúce si produkty kontrolujte ;)
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
ďakujeme za Vašu recenziu, aj keď neviem na základe čoho ste nás hodnotili keď ste sa rozhodli že problém s nami riešiť nebudete...
1. Tovar k Vám išiel rovno tak ako prišiel z továrne, my si nemôžeme dovoliť rozbaľovať ho - 90% zákazníkov by nás obvinilo že predávame používaný tovar ;)
2. pri reklamácií máte nárok na preplatenie poštovného, takže v konečnom dôsledku ste si zaplatili viac a máte doma navyše 1 nefunkčný kus (lebo predpokladám že poštovné z iného e-shopu nebolo zadarmo). ;)
Toto je však Vaše rozhodnutie a Vy ste a rozhodli riešiť situáciu týmto spôsobom.
Pre ostatných zákazníkov: pri akomkoľvek probléme nás neváhajte kontaktovať každú reklamáciu sa snažíme vyriešiť k spokojnosti zákazníka.
www.hrackarstvo.eu -
Autíčko ktoré bolo v ponuke tak zrazu ho už nemali.
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
pri produkte bola uvedená dlhšia doba expedície z toho dôvodu že autíčko nebolo skladom. Objednávku ste odoslali v sobotu v noci a tak žiaľ až v pondelok sme dostali informáciu od nášho dodávateľa že tento model autíčka je už vypredaný.
Opätovne sa Vám ospravedlňujeme za výpadok tovaru.
www.hrackarstvo.eu -
Obchox tovar odovzdal prepravnej spoločnosti, tovar mi nebol doruceny z dóvodu poškodenia pri preprave. Tovar som vopred zaplatila, zatiaĺ mi nebola vrátená hotovosť
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
za vzniknutú situáciu sme sa Vám ospravedlnili - skutočne nás mrzí, aj keď sme to nespôsobili, zodpovednosť padá na nás. Platba Vám bola okamžite vrátená na Váš účet - skúste si to prosím prekontrolovať.
- Tovar skladom nemali dostupny
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
žiaľ v tomto prípade nám dodávateľ namiesto bielych nafukovacích kolies dodal modré - opätovne sa Vám za to ospravedlňujeme.
www.hrackarstvo.eu -
Objednana rubikova kocka 5x5 ma papierové nalepené farebné štvorčeky ktoré sa po chvyli používania začali odlepovat... Nakoľko to nebolo uvedené na stránke predajcu vnímam takýto predaj ako zavádzajúci..
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
ďakujeme za Vašu recenziu - rubiková kocka ktorú ste si objednali je originálny licencovaný produkt. Pošlite nám ju prosím na reklamáciu.
Ospravedlňujeme sa Vám za nepríjemnosti.
Zároveň podotýkam že nikde pri produkte nie je uvedené že farby na tejto kocke sú zalisované, zavádzanie zákazníka by bolo keby popis nezodpovedal skutočnosti.
www.hrackarstvo.eu