- Vyhovujúci sortiment a dostupnosť
- Pri online objednávke si tovar rychlo prevezmete.
- Časť tovaru sa mi nezmestil do auta tak som sa opýtal ci sa nedá prísť o hodinku pre zvyšnú časť. Skladník a aj na pokladni mi povedali že sa to nedá a objednávka sa musela stornovať. Najprv má poslali dovnútra na pokladňu a odtial zase na vonkajšiu. Podľa mna chaos úplný. Na vonkajšej pokladni som strávil dalších 10 minut kým to stornovali. Takze z mojej rýchlej objednávky som pre jednu položku strávil na vydaji navyše 20 minut a pritom by stačilo tovar označiť a prišiel by som si pre neho o hodinku. Toto obchod nemá doriešené úplne.
Personal čo som sa stretol väčšinou neochotný poradiť preto objednávam online a tovar si len preberiem.
Bezproblémový nákup. Super.
jednoduchosť, rýchlosť, dobrá komunikácia
Kvalitny tovat, rýchle doručenie
- Veľmi rýchle doručenie
- Sortiment
- Ceny
- Personal dostupny, ochotny
- ...vsetko prebehlo bezproblemovo
- Online doručenie až ku dverám
- Oceňujem možnosť kúpiť živý vianocny stromček online
- Ide o tovar, ktorý je zriedkavo potrebný, takže si človek veľmi nepamätá, kde ho kúpil. Našťastie sa dá nájsť na internete.
- Ísť kus cesty (cez celú Bratislavu) kvôli pár eurám sa neoplatí. Jednoduchšie - a asi aj lacnejšie - je nechať si ho priniesť domov.
Dodanie super rýchle.
- Perfektné poradenstvo s výberom linky v BA
- Následne objednávka v Prešove, tiež výborná spolupráca
- skrinky čo mi zostali bez problémov zobrali v BA aj keď som ich kupoval v Prešove
- ochota na zákazníckom centre, prvýkrát v živote som niečo vracal ale prozákaznícky prístup a ochota
Som prekvapený že v takom reťazci majú tak kvalitný personál, odporúčam
- možnosť prebrat a uhradit tovar v INDRIVE zone z auta
Nehnevajte sa , ale tie otazky su tak banálne a zbytocne. Tazko verit ze vám to pomoze zlepsit fungovanie. Vy dobre viete , ze som ten tovar dostal aj to viete ze kedy. Ja som od Vas nic ine neocakaval , len to aby som to co som objednal dostal v rámci normálnej lehote.. Ide o to ze tieto dotazniky , co inac takmer vsetky internetove predajcovia posielaju, nenormalne otravuju zákaznikov. Tazko nieco rozpisovat , ked objednany tovar prisiel. Malo by to byt uplne normálny , rátal som s tym, takto to má byt
Rychle dodanie
- spoľahlivosť
- rýchle dodanie
- žiadna
Krásny Vianočný stromček
Rýchle dodanie tovaru
Profesionalna komunikacia, prehladne uskladneny sortiment rozneho druhu, tovar sa da objednat aj cez Hornbach eshop a cez Hornbach aplikaciu. Pohodlny nakup, funkcna IT integracia eshopu. Rychla odpoved z eshopu v pripade otazok. Dlha otvaracia doba.
Spokojnosť
Tovar som vyzdvihol na druhý deň po objednaní