• Je super
    • Nemám zlavovú kartu, keď už ten Hornbach tak často využívam. Patrí sa ako poďakovanie.

Zásielka sa niekde stratila.

Len tie najlepšie

• Všetko funguje bez problémov

• Popis obsluhy kosačky

Tovar mi musel byť doručený na dvakrát, pretože prvá zásielka bola poškodená. Veľmi som ocenila, že Hornbach veľmi promptne reagoval a bez prieťahov mi doručil náhradný tovar - celý problém bol vyriešený v priebehu tohto pracovného týždňa. Hornbach je jeden - bohužiaľ z mála - obchodníkov, ktorý si evidentne váži zákazníkov a svoje meno.

• -výborná komunikácia obchodu so zákazníkom
    • -milý personál, ktorý je ochotný pomôcť pri problémoch
    • -oddelenie reklamácií veľmi ústretové, zvlášť / pani Hancová /

-žiadne som nenašiel

Na objednavku, ktoru som hned zaplatil a ktora mala trvat 2 az 3 dni, som cakal 7 dni a nic sa nedialo, sa mi podarilo dovolat a zrusit objednavku,pri tom tam maju napisane, ze vas budu o objednavke priebezne informovat. Nic take sa nestalo a dovolat sa tam je hotovy zazrak, celi den mozte počuvat v automate jipijajaj jupi jupi jou. Dnes presiel 8 den a peniaze mi doteraz stale nevratili. To bol urcite zlí napad si tam nieco objednavat, a to mali na stranke, ze ten tovar maju na troch predajniach, tak som tam isiel osobne a tam mi povedali, ze na tych predajniach nic nemaju a da sa len online objednat,co nedava vôbec zmysel. Za mna ircite posledny nakup. Po zruseni objednavky mi prisiel mail, ci by som este 7 dni nepočkal.

• nakupujem pravidelne a maximálna spokojnosť

• Tovar bol doručený vcas

Som veľmi spokojný

Precit Roof Winkel 100 mm, 2000 lang
    Was würden Sie bei dieser Bezeichnung verstehen ?
    Das der Schenkel des Winkels in Wahrheit nur 50 mm hat ?

Wahrscheinlich nicht, denn das ist völlig ungewöhnlich in technischen Bezeichnungen. Ein 100 er Winkel hat zwei 100 mm Schenkel. So hätte ich das benötigt.
    Und das suggeriert diese Bezeichnung.

Und nun muss ich feststellen das in der Website tatsächlich eine Skizze vorhanden ist, wo der genannte Winkel mit den 50 mm Schenkeln zu sehen ist.

Damit kann ich das Material nicht reklamieren und muss selbst sehen wie ich das umtausche. Warum habe ich überhaupt per Internet bestellt ? Weil ich dachte das man an so einem einfachen Teil keinen Fehler haben könnte. Aber es geht doch…

OK

Maximálna spokojnosť

ustretovost predavacov

Rychlost, dostupnost, radost nakupovat

• dobra dostupnost
    • viac pobociek v meste - ak tovar nie je v jednom obchode, je sanca, ze bude v druhom
    • ak poterbujete sa nieco opytat alebo podat z regala, tak musite nahanat personal alebo lupou hladat. Casto sa ani nedockate obsluhy.
    • Poradenstvo od personalu casto pokryvkava - malokedy natrafite na kompetetntny personal. Niekedy Vam len precita co je napisane na krabici a dalej tomu nerozumie.
    • Musite si sam nastudovat konktetne co chcete, ako sa pouziva, atd.. Od obsluhy malokedy dostane odborne vysvetlenie.

Rychle dodanie tovaru

• Rýchle,spokojna

• Žiadne problémy sú vyhodou!
    • Zákazník nič nerieši.

často chodím nakupovať do tohto obchodu pre veľký výber, ochotný personál, dobrá cena a nie je problém pri reklamácií tovaru.