Rýchle dodanie.
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za vašu recenziu. Vaša objednávka bola vytvorená 27.11. o 5 hod ráno a doručená 28.11. v cca 13 hodín.
Vzhľadom na povahu recenzie, kedy náš obchod odporúčate a vyzdvihujete rýchle dodanie usudzujeme, že sa jedná o nešťastný preklik v uvedení %.
Pekný deň. -
- Rýchle dodanie, vysoká spokojnosť.
ďakujeme za vašu dôveru.
Prajeme pekný deň -
- Dobre ceny
- Rýchlosť dodania tovaru super
Ďakujeme za vašu dôveru.
- rýchle dodanie
- dá sa presmerovať do balikoboxu
- tovar ktorý tam objednávam bol zatiaľ stále skladom
- slabá ponuka proteínov
- nevýhodná cena proteínov
Všetko je v poriadku, okrem cien a ponuky proteínov.
Reakcia obchodu Homegym.sk
Ďakujeme za vašu dôveru. Pokiaľ vám nejaký proteín v ponuke chýba, napíšte nám a urobíme maximum, aby sa produkt objavil v ponuke.
Ďakujeme
Dostala som iný tovar aký som objednávala a nechápem načo skrkam ze nechcem zaslať dotazník keď aj tak ho vždy posielate...neodporúčam tento obchod
Vážený zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Podľa našej vzájomnej e-mailovej komunikácie, ktorú mám k dispozícii v našom internom systéme, ste dostali správny produkt, iba s novým dizajnom obalu, kedy obrázok ešte nebol na e-shope aktualizovaný. Zloženie a iné vlastnosti produktu sú úplne rovnaké a jedná sa iba o nový dizajn etikety a dózy. Nejedná sa teda o pochybenie z našej strany a objednávka bola 100% v poriadku.
Prajem pekný deň. -
Som spokojná s tovarom ako aj s doručenim
- Rychlost dorucenia
- Ziadna
- Perfektná komunikácia
- Rýchlosť dodania tovaru super
- Dobré ceny
Ďakujeme
homegym uz pouzivam vela rokov, rychlost odoslania a cena produktov je aspon za mna bezkonkurencna.
naozaj cenim si pristup a snahu pre max doraz na dorucenie.Reakcia obchodu Homegym.sk
- Rýchle dodanie, rozumná cena
Všetko ok.
Ďakujeme
Super komunikacia, rychle vybavenie, tovar kvalitny.
Spoľahlivý obchod
Ďakujeme
- Rýchle doručenie a kvalita tovaru
Ďakujeme
Som nezpokojný tvoar nedosiel hlavna vec peniaze do predu zobrali :(( svine
Dobrý den, vážený zákazníku,
dle dostupných informací, které v systému máme byla objednávka vytvořena 22.10.2023 po pracovní době, 23.10.2023 byla objednávka expedována a 8.11.2023 nám byla vrácena zpět na sklad, jako nepřevzatá po 8 dnech na vámi zvoleném výdejním místě s opakovaným upozorněním jak z naší strany, tak ze strany Packety o blížícím se konci úložné doby. Peníze vám byly na účet vráceny 9.11.2023, tedy 1 den po obdržení balíku zpět na náš sklad.
Bohužel od vás neevidujeme žádný e-mail/hovor, skrze který jsme mohli zásilku, případně celou situaci řešit.
Přeji hezký den. -
- Rýchlosť a kvalita
Som spokojná s tovarom aj s doručenim aj napriek tomu že jeden produkt bol poškodený a polovica prášku sa rozsypala po krabici .
Verím že sa to pri ďalšej objednávke už nestane.Reakcia obchodu Homegym.sk
Ďakujeme
Rychle dodanie , za mna max. spokojnost
- rýchle vybavenie
Ďakujeme
- Široký výber.. super ceny..rýchlosť dodania...doprava zdarma nad x eur