- Dodaný iný tovar ako bol uvedené v e-shope
Aj keď objednáš do 10:00hod. tovar nepríde na druhý deň, že do 24 hodín
- Tovar prišiel pomerne rýchlo
- Prišla iná predtreningovka ako som si objednal.
Tovar som si objednal, prišiel pomerne rýchlo, problém však nastal s jedným produktom, ktorý som si objednal, pričom mal iné zloženie. Jednalo sa konkrétne o predtreningovku pvl mutant mass. Riešil som to s homegym, kde mi bolo odporučené tovar zaslať naspäť na ich náklady s tým, že mi pošlú správny typ predtreningovky s dobrým zložením, prešiel už nejaký čas, kde zatiaľ neviem nič o objednávke. V dnešnej dobe, kedy človek robí objednávku cez internet, nejde mu o pár eur, ale o rýchlosť doručenia. Bohužiaľ si v budúcnosti z predmetnej stránky neobjednám.
4 dni dodanie - prilis dlho na to ze to bolo vopred zaplatene. Ked som sa dopytoval mailom - ziadna odpoved. Skuste sa tam dovolat - iba nejaky automat ktory opakovane hlasi ze operatori su zaneprazdneni a rovno vas vypne, bez sance - tragedia. Nad 100 eur objednavka - ziadna vzorka, nic...
Nemam dovod uz odtial nakupovatReakcia obchodu Homegym.sk
Ďakujeme
- Tovar som vyplatil 10.12.2023, a ešte ho nemám 19.12.2023.
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za vašu recenziu, na základe ktorej sme preverili celú situáciu. Vaša objednávka bola vytvorená 10. 12. 2023, 9:34:02 a z nášho skladu expedovaná 11.12.2023 09:38:30. Bohužiaľ vami zvolený dopravca túto zásielku doručil na vami zvolené výdajné miesto až 19.12.2023, čo bohužiaľ nie je z našej strany možné ovplyvniť. Zásielku ste mohli sledovať cez odkaz, ktorý zasielame súčasne s informáciou o expedícii zásielky. V prípade týchto komplikácií je nutné obrátiť sa priamo na dopravcu, prípadne nám napísať e-mail a my následne zahájime komunikáciu s dopravcom.
Hezký den přeji. -
- Najhorsia zakaznicka podpora. Na mail nereaguju, dovolat sa neda. Tym padom je problem neriesitelny.
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Bohužiaľ pod vašou e-mailovou adresou/číslom objednávky neevidujeme žiadnu prijatú správu na náš e-mail.
V prípade, že nastal nejaký problém v priebehu dopravy, prípadne po prijatí objednávky, obráťte sa na nás na e-maile [email protected] a kolegovia s vami problém začnú obratom riešiť.
Pekný deň. -
Tovar mi nebol dodaný, tak neviem posúdiť. Dopravca mi svojvoľne a bez môjho vedomia zmenil miesto dodania zo Z-boxu Packeta do predajne drgérie 101 v Šuranoch, kde sa neviem dostať, nakoľko majú otvorené len do 17.00. Takže srdečná vďaka.
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Bohužiaľ správanie dopravcu a umiestnenie balíka na iné výdajné miesto, než to vami zvolené a uvedené na prepravnom štítku, nedokážeme ovplyvniť. Po odovzdaní balíka do rúk vami zvolenej prepravnej služby už je kvalita doručenia iba v ich rukách. V decembri bohužiaľ dochádza k preplneniu Z-boxov a tak Packeta sama od seba odkloňuje zásielky do iných výdajných miest v okolí.
Pre našich zákazníkov túto komunikáciu zabezpečujeme my, avšak je nutné nás s touto skutočnosťou kontaktovať. Štandardne posielame nový balík a ten, ktorý v tomto prípade Packeta dala na iné výdajné miesto, sťahujeme späť k nám na sklad. Všetko je však na dohovore a riešenie následne prispôsobujeme podľa požiadaviek zákazníka.
Bohužiaľ od vás neevidujeme žiadnu snahu o to nás kontaktovať, prípadne situáciu riešiť k vašej spokojnosti. Postúpil som kolegyni informáciu a dnes sa vám na základe tejto komunikácie ozve a situáciu spolu doriešite. Z našej strany nevidím žiadne pochybenie, vďaka ktorému by sme si vyslúžili 10% hodnotenie
Pekný deň -
Dostala som iný tovar aký som objednávala a nechápem načo skrkam ze nechcem zaslať dotazník keď aj tak ho vždy posielate...neodporúčam tento obchod
Vážený zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Podľa našej vzájomnej e-mailovej komunikácie, ktorú mám k dispozícii v našom internom systéme, ste dostali správny produkt, iba s novým dizajnom obalu, kedy obrázok ešte nebol na e-shope aktualizovaný. Zloženie a iné vlastnosti produktu sú úplne rovnaké a jedná sa iba o nový dizajn etikety a dózy. Nejedná sa teda o pochybenie z našej strany a objednávka bola 100% v poriadku.
Prajem pekný deň. -
Som nezpokojný tvoar nedosiel hlavna vec peniaze do predu zobrali :(( svine
Dobrý den, vážený zákazníku,
dle dostupných informací, které v systému máme byla objednávka vytvořena 22.10.2023 po pracovní době, 23.10.2023 byla objednávka expedována a 8.11.2023 nám byla vrácena zpět na sklad, jako nepřevzatá po 8 dnech na vámi zvoleném výdejním místě s opakovaným upozorněním jak z naší strany, tak ze strany Packety o blížícím se konci úložné doby. Peníze vám byly na účet vráceny 9.11.2023, tedy 1 den po obdržení balíku zpět na náš sklad.
Bohužel od vás neevidujeme žádný e-mail/hovor, skrze který jsme mohli zásilku, případně celou situaci řešit.
Přeji hezký den. -
Objednala som si dosku balančnu na stránke pisali ze do dvoch dni dôjde doteraz ju nemám doma
Vážený zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Podľa našej vzájomnej e-mailovej komunikácie, ktorú mám k dispozícii v našom internom systéme ste bola informovaná o aktuálnej nedostupnosti tohto produktu, kedy mal byť produkt za 2-3 dni opäť naskladnený. Bohužiaľ v prípade, že produkt objedná viac zákazníkov v podobný čas, môže sa stať, že systém nestihne zareagovať a produkt stiahnuť z predaja.
Vaša objednávka bola vytvorená 29.9 v 19hodin, čo bol piatok, v pondelok 2.10. sme s vami zahájili konverzáciu ohľadom tejto skutočnosti, kedy mal byť produkt 5.10 naskladnený, ktorá bohužiaľ bola bez vašej odozvy. Produkty bol podľa systému a dostupných informácií od dopravcu následne odoslaný 6.10. a v poriadku doručený.
Prajeme pekný deň. -
Nie som spokojný z dôvodu, že na stránke garantujú, že pri objednaní do 10:00 hod a spôsob prepravy kuriérom GLS dodanie na druhý deň. Bohužiaľ pri mojej objednávke to tak nebolo.
Vážený zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vašu skúsenosť. Bohužiaľ v prípade vyššieho počtu objednávok môže dôjsť k miernemu zdržaniu. Vaša objednávka bola skutočne vytvorená 6.7. o 7:37 a k odoslaniu došlo 7.7, čo bol piatok a rýchle doručenie bolo natiahnuté vďaka víkendu.
V prípade, že sa na objednávku ponáhľate, je možné nám napísať e-mail so žiadosťou, že objednávku potrebujete zaslať rovnaký deň a my urobíme maximum, aby sme vašej požiadavke vyhoveli.
Pekný deň prajem -
- Plechovky sú zničené
Objednal som si 9 monsterov a 4 z nich boli dokrcene a zničené jeden mal aj nádor
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. V popise plechoviek uvádzame (viď text nižšie), že k tomuto poškodeniu môže vzhľadom na materiál, ktorý je na výrobu plechoviek využitý, dôjsť a je takmer nemožné sa tomuto poškodeniu vyhnúť počas prepravy a manipulácii s balíkom.
Informácie pre zberateľov: V prípade objednávky plechoviek do zbierky nemôžeme zaručiť 100% stav plechoviek. Plechovky môžu mať odreniny/pretlačeniny, ktoré môžu byť spôsobené manipuláciou v sklade, dopravcom zásielky, poprípade sú takto dodané už od dodavatela. Do poznámky je možné napísať o plechovky v čo najlepšom stave, poznámke sa budeme snažiť čo najlepšie vyhovieť. Reklamácie, ohľadom mierneho opotrebovania plechoviek v dôsledku manipulácie, ktoré nijako neznehodnocujú obsah, budú zamítnuté.
Obsah plechoviek je však nepoškodený a v 100% kondícii a nie je teda možné tovar považovať za nevyhovujúci na konzumáciu. "Nádor" môže vzniknúť pri manipulácii s plechovkou, kedy sa vďaka zloženiu nápoja prirodzene obsah pri otrasoch rozpína a tak môže dôjsť k vydutiu spodnej strany plechovky.
Ďakujeme za pochopenie a pekný deň prajeme -
Za sedem dní od prijatia objednávky ma neboli schopní ani informovať na môj e-mail o stave objednávky
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za zdržanie s vašou objednávkou, ktorá bola vytvorená 26.3. v nedeľu a následne expedovaná 31.3. s tým, že dopravca objednávku doručil až po víkende. Ide o neštandardnú dodaciu lehotu, ktorá môže vďaka ľudskému faktoru nastať. Ešte raz sa ospravedlňujeme za toto zdržanie.
Pekný deň prajem. -
Bol mi doručený iny produkt ako som si objednal
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. Po preverení celej situácie vidím, že bol odoslaný produkt podľa vašej objednávky. V prípade akéhokoľvek nedostatku nás vždy môžete kontaktovať a daný problém riešiť. Bohužiaľ od vás neevidujeme žiadnu správu, na základe ktorej sme sa mohli situáciou zaoberať a celú situáciu preveriť. Podľa informácií z expedície bola zásielka v poriadku.
z tovaru dosla iba polovica , krabicka bola roztrhnuta a diera prelepena paskou packetabox , nedostal som tovar co som objednal a aj zaplatil
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. V prípade, že vám dopravca odovzdáva balík, ktorý je viditeľne poškodený a prelepený inou, než našou originálnou páskou, je nutné s vodičom spísať škodový zápis, prípadne balík vôbec nepreberať, pretože za obsah takéhoto balíka nemôžeme ručiť. Ohľadom tejto situácie od vás neevidujeme žiadnu informáciu, na základe ktorej sme mohli celú situáciu s dopravcom riešiť a chýbajúci produkt vám nahradiť.
Dodanie do 24 hodin je nerealne. Tovar mi prisiel az na 5 den.
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. Vaša objednávka bola vytvorená 4.1. a odovzdaná dopravcovi 5.1., teda s poldenným oneskorením, ako vás kolegovia informovali e-mailom. V momente odovzdania balíka dopravcovi už bohužiaľ nedokážeme rýchlosť doručenia ovplyvniť a ospravedlňujeme sa za pochybenie na strane GLS, kedy balík doručili až dňa 9.1. po víkendu, miesto 6.1. v piatok
- nespravne dorucene produkty
- objednavka bola dorucena o 4 dni neskor ako bol planovany den dorucenia
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. Vaša objednávka bola prijatá dňa 24.11.2022 a odoslaná dnes 25.11.2022, čo bol piatok a následne bola doručená v pondelok 28.11.2022. Bohužiaľ dopravné spoločnosti cez víkendy nedoručujú a tak je nutné počítať s víkendom, ktorý môže doručenie pretiahnuť. V prípade, že vám v balíku niečo chýbalo alebo nebolo v poriadku, je nutné nás kontaktovať, aby bolo možné situáciu začať riešiť. Bohužiaľ od vás žiadny e-mail, ktorý by upozorňoval na problém neevidujeme. Pekný deň.
Uz 100 krat som objednal a ziadni darcek
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. Bohužiaľ darčeky sú predmetom dostupnosti týchto predmetov od našich dodávateľov. Aj napriek tejto skutočnosti sa stále snažíme vymýšľať a hľadať nové oficiálne akcie pre našich zákazníkov, kedy k určitým produktom pridávame darčeky do unikátnych balíčkov. Pekný deň.
- Nedostal som bonus 500ml BCAA
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. Za prípadné pochybenia expedície sa ospravedlňujem. Bohužiaľ od vás na e-maile neevidujeme žiadnu správu, na základe ktorej sme mohli tento prípadný nedostatok riešiť a chýbajúci kus doposlať. Pekný deň.
ziadn reakcia na mnozstvo objednaneho tovaru.obchodny marketing slaby.Ani minimalne ocenenie dlhorocnej lojality zakaznika.som neustale sklamany,clovek necaka horibilnu zlavu ale ...ani cent.to je smiesne a este ma oslovujete Vazeny clen klubu.Dakujem.Nedivte sa ked nakupim na inom portali ako neclen klubua...lacnejsie.Staci pohladat.Pekny den.
Reakcia obchodu Homegym.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vašu recenziu. Pre našich verných zákazníkov máme vernostný systém s progresívne sa zvyšujúcou zľavou na každý produkt. Zľava je potom započítaná priamo do konečnej ceny produktov. Pekný deň.