- rychle dodanie
Rýchle dodanie, seriózne jednanie.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste ocenil(a) rychlé dodání a seriózní jednání.
Spoľahlivý obchod.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi si vážíme Vaší důvěry a těší nás, že nás považujete za spolehlivý obchod. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Spokojnosť po každej stránke
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Jsme rádi, že jste byli spokojeni. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- Super ceny
- veľký vyber
- veľmi rýchle odoslanie a vybavenie objednávky
Perfektný eshop, môžem len odporučiť, má super ceny a hlavne rýchle doručenie, super!
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, moc děkujeme za Váš nákup i za milé hodnocení. Velmi nás těší, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Přejeme Vám hezký den.
Odporúčam rýchle dodanie
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, děkujeme za recenzi a za důvěru, kterou jste nám svým nákupem projevili. Jsme rádi, že jste byli spokojeni.
promptnosť
Spokojnosť
Reakcia obchodu Holime.eu
- veľmi rýchlo a spoľahlivo pracujúci internetový obchod
Veľmi dobré ceny a spoľahlivosť
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za vaše milé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení, příznivými cenami i spolehlivostí našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na vaši další návštěvu a objednávku.
- Ultra rýchle doručenie
- Rýchlosť doručenia
- dobré ceny
- komunikatívnosť, ústretovosť
- rýchlosť doručenia
Môj prvý nákup. Výhody uvedené vyššie. Priateľský a ústretový obchod. Za mňa spokojnosť, odporúčam.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaši krásnou recenzi a doporučení. Velmi nás těší, že Váš první nákup proběhl k Vaší spokojenosti a ocenil(a) jste naše ceny, komunikaci, vstřícný přístup i rychlost doručení. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
tovar je v poriadku. rýchle vybavenie.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Těší nás, že Vám zboží dorazilo v pořádku a že jste byl spokojen s rychlým vyřízením objednávky. Vážíme si Vaší důvěry a budeme se těšit na Váš další nákup.
Všetko Ok
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že Vám zboží dorazilo včas .
Vážíme si Vaší důvěry a budeme se těšit na Vaši další objednávku. -
- Spoľahlivý
Reakcia obchodu Holime.eu
Velmi nás těší, že nás vnímáte jako spolehlivý obchod. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a budeme i nadále dělat vše pro Vaši maximální spokojenost.
- Hladany tovar som lahko nasiel.
- Proces objednavky bol jednoduchy.
- Dorucenie bolo dokonca o den skor ako bol odhad.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Velmi nás těší, že jste hledané zboží snadno našel, objednávka proběhla bez komplikací a doručení Vás příjemně překvapilo svou rychlostí. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- dobre ceny, rychle dorucenie
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Vaší důvěry si velmi vážíme a těšíme se na Vaši další objednávku.
- Dobré ceny, rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s našimi cenami i rychlostí dodání. Vážíme si Vaší důvěry a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že zboží bylo doručeno rychle a vše proběhlo podle Vašich očekávání. Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte i při Vašem příštím nákupu.
- Komunikácia
- Expresné dodanie
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Velmi nás těší, že jste ocenil(a) naši komunikaci i expresní doručení. Spokojenost zákazníků je pro nás prioritou. Děkujeme za důvěru a těšíme se na Vaši další objednávku.