- Tovar prišiel rýchlo a dobre zabalený.
Dobrý den, Milane,
děkujeme za krásné 100% hodnocení! Těší nás, že jste ocenil rychlé doručení a pečlivé zabalení zboží. Vaší spokojenosti si velmi vážíme a budeme se těšit na Váš další nákup.
Přejeme hezký den!
- Cena tovaru
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Jsme rádi, že jste byli spokojeni. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- Expresne vybavené
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, děkujeme za recenzi a za důvěru, kterou jste nám svým nákupem projevili. Jsme rádi, že jste byli spokojeni.
- Včasná komunikácia
- Rýchla dodávka
- Žiadna
Kvalitné, transparentné a rýchle služby.
Dobrý den, Miluše,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Moc nás těší, že jste ocenila včasnou komunikaci, rychlé dodání a celkově kvalitní a transparentní služby.
rychlost
Reakcia obchodu Holime.eu
děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení našeho obchodu. Těší nás, že jste ocenil/a rychlost vyřízení a dodání objednávky.
- cena, rýchlosť dodania
Dobrý den, Petře,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Těší nás, že jste ocenil příznivé ceny a rychlost dodání. Vaší spokojenosti si velmi vážíme.
Tým zákaznické podpory -
Planžety, ktoré potrebujem, vždy nájdem v tomto e-shope.
Reakcia obchodu Holime.eu
- Jednoduché objednanie, celkom dobrá cena a doručenie v krátkom čase
Objednávka z pohodlia domova a doručenie až domov.
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, moc děkujeme za Váš nákup i za milé hodnocení. Velmi nás těší, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Přejeme Vám hezký den.
- rýchle dodanie, dobrá cena v prepočte za ks
- cena, rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení našeho obchodu. Těší nás, že jste ocenil příznivé ceny a rychlost dodání. Budeme se těšit na Vaši další objednávku. Team našeho obchodu
- Vždy expresné vybavenie objednávky a doručenia ojednaného tovaru.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Těší nás, že jste spokojený s rychlým vyřízením objednávek i expresním doručením zboží. Budeme se těšit na Vaši další objednávku. Team našeho obchodu
Maximálna spokojnosť.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme, Tubu, za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše maximální spokojenost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku. Team našeho obchodu
Skvela komunikácia, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Holime.eu
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste ocenil skvělou komunikaci a rychlé dodání. Budeme se těšit na Vaši další objednávku. Team našeho obchodu
Zrozumiteľná Apka. Dobrý výber tovaru. Dobrá komunikácia s klientmi. Ja som spokojný. Ďakujem.
Reakcia obchodu Holime.eu
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a za milou zpětnou vazbu. Těší nás, že vše proběhlo podle Vašich představ.
- Rýchlosť vybavenia, cena.⁷
Reakcia obchodu Holime.eu
Super ceny, rýchle vyskladnenie a dodanie tovaru. Komunikácia o stave objednávky presná a pravidelná mailom až do doručenia. Tento e-shop môžem len odporučiť.
Milý Petře,
děkujeme za skvělé hodnocení a vřelé doporučení našeho e-shopu. Moc nás těší, že jste ocenil naše ceny, rychlé vyřízení a doručení objednávky i pravidelné informace o jejím stavu. Vaší důvěry si velmi vážíme a budeme se těšit na Vaši další objednávku. -
- Rýchle dodanie, super cena
Milý Milane,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste ocenil rychlé dodání i výhodnou cenu. Vaše spokojenost nás velmi těší a budeme se těšit na Vaši další objednávku. -
Rýchle kvalitné a odborné vybavenie
Reakcia obchodu Holime.eu
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste ocenil/a rychlé, kvalitní a odborné vyřízení Vaší objednávky.
Vaše spokojenost je pro nás důležitá a budeme se těšit na Váš další nákup.
Přejeme hezký den. -
- dobré ceny
- veľa možností dopravy a platby
Dobrý den, Mariano,
děkujeme za Vaše krásné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste ocenila naše ceny a široké možnosti dopravy i platebních metod.
Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a budeme se těšit na Váš další nákup.
Přejeme hezký den. -
Všetko O.K.
Reakcia obchodu Holime.eu
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byl spokojen. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na Váš další nákup.