Prihlásiť sa a pridať recenziu

tovar zatial neprisiel, iba mail ze je niekde problem....

• Rýchle doručenie, tovar super
    • Žiadna všetko ok

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Děkujeme za milá slova. Máme radost z vašeho úspěšného nákupu.

• Rýchle doručenie

Všetko prebehlo v poriadku. Hodinky sú krásne. Odporúčam.

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Děkujeme vám za pozitivní hodnocení. Jsme vděční za vaše vyjádření.

• veľký sortiment
    • neplatiť dopredy pri zrušení je to problém.

#7000003898 asi nevedia pochopiť že som zrušil objednávku a chcel by som peniaze späť na účet!

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Děkujeme za váš komentář, podívali jsme se na zprávu a napsali soukromou zprávu. Zkontrolujte prosím svou doručenou poštu.

• 100 %

Všetko prebehlo v poriadku. Hodinky sú krásne. Odporúčam

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Děkujeme vám za pozitivní hodnocení. To jsou pro nás nesmírně důležité slova, která nás motivují k práci.
    Srdečně vás zveme k dalšímu nákupu v nZdravíme vás !ašem obchodě.

• Rýchle dodanie

Ja som spokojná

Děkujeme vám za uznání. Srdečně vás zveme k dalšímu nákupu v našem obchodě.

Serióznosť. Tovar (hodinky) bol starostlivo zabalený, aby sa nepoškodil. Hodinky fungujú spoľahlivo. Odporúčam.

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Jsme rádi, že jste s nákupem spokojeni, a děkujeme, že jste si vybrali náš obchod.

• Hodinky neboli dostupné na inom e-shope
    • Žiadna komunikácia okrem potvrdzujúceho emailu a faktúry, napr. o odoslaní objednávky.
    • Uvádza sa odoslanie do 24 hodín, čo nebolo dodržané.

Zakúpené hodinky boli Vianočným darčekom, pri objednávke bolo napísané, že ich doručia v istý dátum. Keď neprišli, eshop som kontaktovala ale vlastne mi doteraz neodpísali. Mail o odoslaní od eshopu neprišiel, len od prepravcu, že prijali balík a nakoniec hodinky prišli dva dni po termíne stanovenom eshopom.

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Ďakujeme za komentár, správu sme si pozreli a napísali súkromnú správu. Skontrolujte si doručenú poštu.

• Super všetko ok!

Děkujeme vám za uznání. Srdečně vás zveme k dalšímu nákupu v našem obchodě.

Tovar neprišiel na čas, nikto neoznamil že nemajú skladom. Po urgovaní strohá odpoveď a čakám doteraz. objednané 9.12, dnes je 22.12., stále nič.

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Myslela som,ze tovar dostanem naozaj do 24hodin.Je to viac ako 10dni a tovar nedosiel.

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Hodinky vyzerajú pekne, tak ako na obrázku. Kupovala som to na vianoce a aj v tomto čase mi hodinky poslali o deň skôr ako mali, takže za mňa spokojnosť :)

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Jsme velmi potěšeni, děkujeme, že jste se podělili o svůj názor týkající se našeho obchodu.

• Obchod nekomunikuje. Objednávka dodnes nepotvrdena, nedorucena a na email neodpisuju

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

vsetko prebehlo bez problemov, s tovarom som spokojna,
    dakujem

Děkujeme vám za uznání. Srdečně vás zveme k dalšímu nákupu v našem obchodě.

Trosku som sa bala objednat ale tovar je skvely a rychlo ho dorucili. Ozaj odporucam

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Tovar nebol dodaný v avizovaný termín 9.12. Na hotline 10.12. pán sľúbil zistiť, aký je nový termín, neozval sa. Keď som ho urgoval po niekoľkých hodinách v ten deň urgoval, telefonát prebehol v duchu, čo ho otravujem, až bude vedieť, ozve sa. Prešli dva dni, neozval sa vôbec. Na urgenciu cez email mi bolo oznámené, že zásielka už bola vraj podaná, ale doručovateľ Slovenská pošta zaslané číslo objednávky vôbec neregistruje. Ani po 4 dňoch nieže zásielka nedorazila, ale ani nemám akúkoľvek ŽIADNU informáciu, kedy a či vôbec dorazí. Použil som tento eshop VÝLUČNE preto, lebo sľuboval pevný dodací termín, s ktorým som rátal. Meškaniam rozumiem, ale komunikácia a informácie sú otrasné na hranici podvodu.

Ani sa len neozvali

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

• Pribalený manuál k iným hodinkám

• Nekomunikuju
    • Tovar nedorazil
    • Nedvihaju telefon
    • Neodpovedaju na mail
    • Okradaju

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

• veľmi dlhá doba dodania

Reakcia obchodu Hodinkovna.sk

Ďakujeme za Váš komentár, správu sme skontrolovali a napísali súkromnú správu. Skontrolujte si doručenú poštu.