- Rýchla a pohodlná objednávka vybraného tovaru priamo z domu,bohatý sortiment tovaru
Dobrý deň pán Ján,
ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme.
Vaša Dáša Adamčíková. -
- rýchle vybavenie , spokojnost s objednanym tovarom
velmi pekny vyber tovaru
Dobrý deň pani Gabriela,
mnohokrát vám ďakujeme za ocenenie našej snahy o plnú spokojnosť našich zákazníkov. Veľmi si vážime vašej reakcie. Prajeme vám a Vašej rodine Veselé Vianoce a pokojný nový rok 2019.
Dagmar Adamčíková a kolektív. -
prvý nákup, a som spokojná
Dobrý deň pani Hanka,
ústretové a milé jednanie
Dobrý deň vážený zákazník,
veľmi nás potešila vaše kladná recenzia na našu prácu. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. S pozdravom, poďakovaním a prianím všetko dobré v novom roku 2019.
Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
tovar mi bol doručený pred sviatkami, čo ma potešilo, nakoľko ste mi avizovali, že to sa už nestihne
Dobrý deň pani Mária,
ďakujeme za vaše príjemné riadky, ktoré nás veľmi teší. Sme veľmi radi, že vám objednaný tovar bol doručený včas. Výrobná dielňa bola zahltená objednaným tovarom a dopravcovia tiež mali naponáhlo. Prajeme krásne sviatky vianočné a šťastný nový rok 2019. Dáša Adamčíková. -
- Rýchla dodávka
Dobrý deň pani Jano,
Dagmar Adamčíková a kolektív. -
som spokojná s komunikáciou obchodu aj s tovarom
Dobrý deň pani Dano.
- Super
Dobrý deň pani Silvia,
Vaša Dáša Adamčíková. -
Spokojnost....balik my prišiel v poriadku a deky sú úžasne.
Dobrý deň pani Anna,
veľmi nás potešila vaše kladná recenzia na našu prácu. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. S pozdravom a poďakovaním Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
- Dá sa objednávať aj telefonicky
- Dodanie bez problemov
Dobrý deň pán Vlado.
Vaša Dáša Adamčíková. -
- Všetko ako má byť.. chválim promptnú komunikáciu, rýchle odoslanie tovaru.
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Ďakujeme za Vaše ocenenie nášho internetového obchodu. Vážime si každého dobrého zákazníka a jeho ocenenie. Pekný deň Dáša Adamčíková.
som spokojna, tovar som obdrzala obratom
Dobrý deň paní Silvia.
- - 100% spokojnosť, rýchle doručenie, tovar vyzera reálne ako na fotkach
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Je super,že si môžeme tovar vybrať kludne z domu,šetríme tým čas. Len je zasa nevýhoda,že človek objednaný tovar vopred nevidí. Obrus som mala na dvoch miestach nedošitý asi cez 10 cm a bol strihaný krivo jedna strana.
Dobrý deň pani Jano,
vaša nespokojnosť s kvalitou spracovania dodaného tovaru nás veľmi mrzí. Je veľkou škodou, že sa o chybe tovaru dozvedáme až z vašej recenzie. Obrusy sú zabalené v predajného obalu od výrobca a my tento tovar už nemáme možnosť kontrolovať bez porušenia tohto obalu. Mohla ste celú záležitosť riešiť reklamáciou. Stačilo nám napísať mail a celá záležitosť sa dala riešiť výmenou tovaru. Napíšte nám, a nepríjemnú záležitosť vyriešime.
S ospravedlnením a poďakovaním za Vaše pochopenie Dáša Adamčíková. -
zaslali mi uplne iný tovar, ako som chcela, reklamácia trvá už týžden, vôbec ju neriešia
Dobrý deň pani Soňo,
táto situácia so zámenou tovaru nás veľmi mrzí. Nie je pravdou, že reklamáciu neriešime. Celú nepríjemnú záležitosť s vami konzultovala pani Adamčíková telefonicky a navrhla riešenie výmenou tovaru. Na toto riešenie ste pristúpila. Nový tovar je už pripravené na expedíciu vo výrobnom závode. Záverom teda dovoľte, aby sme sa ešte raz ospravedlnili a popriali Vám pekný deň. S poďakovaním Dáša Adamčíková. -
- vyborna komunikacia,rychle dorucenie tovaru
rychle vybavenie objednavky,velmi dobra komunikacia so zakaznikom
Dobrý deň paní Helen.
Vaša Dáša Adamčíková. -
- Pekny tovar doručeny v poriadku
- Vysoka kvalita
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Všetko prebehlo bez problémov.
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
- nizsie postovne s vyuzitim zasielkovne
- balicek dobre zabaleny
celkovo som s obchodom spokojna, rychla komunikacia aj odoslanie tovaru
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý deň. Ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime. Vaše Dáša Adamčíková.