Tovar zodpovedá zobrazenému tovaru
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý deň vážená zákazníčka.
Veľmi si vážime Vašej recenzie. Snažíme sa predávať kvalitný tovar a plne vyhovieť zákazníkom. Vaša spokojnosť je našou odmenou.
Za seba a kolektív Dagmar Adamčíková -
- Rychle a profesionalne jednanie, maximalne ochotny personal
- XXX
Vysoko ocenujem vynimocne flexibilny a ferovy pristup k zakaznikovi.
Nakolko mnou pozadovany rozmer nebol k dispozicii, okamzite po zadani objednavky (a to vo vecernych hodinach) mi telefonicky ponukli inu moznost, zialbohu, nehodila sa mi. Zaplatena suma mi bola bleskurychlo vratena na ucet. Okrem ospravedlnenia bolo zo strany obchodu navyse telefonicky overovane, ci mi peniaze dosli a ci je vsetko v poriadku.
Este raz dakujem za profesionalny pristup a samozrejme, nakupy v "Hancin kramek" vrele doporucujem.Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý deň vážená pani Evo
Veľmi si vážime Vašej recenzie. Je nám veľmi ľúto, že sme Vám nemohli poskytnúť Vami vybraný tovar. Naozaj veľmi ďakujeme za ocenenie našej práce.
Za seba a kolektív Dagmar Adamčíková -
veľmi pekné sedaky :)
Dobrý deň pani Zuzka,
Ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
- prehľadný shop
- dobrý vyber
- dlhšie dorucenie
Dobrý deň pán Martin,
Ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime. V čase, keď sú oba štáty v núdzovej prevádzke, sme radi aj za dlhšie doručenie tovaru na Slovensko. Ďakujeme za pochopenie.
Dáša Adamčíková - držte sa - to dáme. -
- V tomto obchode mali to čo som potrebovala a výhodná cena
- Žiadna
Obchod odporúčam
Dobrý deň vážená paní,
veľmi nás potešila vaše kladná recenzia na našu prácu. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
- dobrá komunikácia, tovar došiel podľa objednávky v dohodnutom termíne
- som veľmi spokojná
Dobrý deň pani Zuzanka,
ďakujeme za Vaše vrelé a pochvalné riadky. Pri ich čítaní ste nám v tejto ťažkej dobe urobila veľkú radosť. Držte sa a veľa zdravia. Vaše Dáša Adamčíková. -
- Nadherne produkty
- Precizna praca
Tovar je krasny a som nadmieru spokojna,co vsak nebolo v poriadku bola komunikacia s pani,ktora je uvedena ako kontaktna osoba.V telefone bola arogantna,povysenecka a neprimeranym sposobom namna zvysovala hlas,co som si zamozrejme nenechala.Skoda,ze tento obchodik spolupracuje s tak neprijemnym a zakomplexovanym clovekom
Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý deň vážená zákazníčka.
Ďakujeme za pochvalu nášho tovaru. Avšak Vaša reakcia na kontaktnú osobu je vzhľadom k Vášmu správaniu voči nej veľmi tvrdá a neadekvátna. -
- otvorena komunikacia
Dobrý deň pán Štefan
Ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime.
Dáša Adamčíková. -
- Prehľadna stránka
- Rýhle dodanie
Dobrý deň pani Marika,
veľmi nás potešila vaše kladná recenzia na našu prácu. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. Krásne Vianoce. S pozdravom a poďakovaním Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
V tomto obchode som už viackrát nakupovala, našla som tam veľký výber tovaru, ktorý som v kamennom obchode márne hľadala. Tovar je kvalitný, slúži mi k plnej spokojnosti.
Dobrý deň pani Marika,
veľmi nás potešila vaše kladná recenzia na našu prácu. Sme radi, že sa vám u nás v online obchode páči a ste spokojná s kvalitou tovaru. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. Krásne Vianoce. S pozdravom a poďakovaním Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
- Tovar bol zaslany az po desiatich dnoch aj ked bol v stave "na sklade"
Dobrý deň pani Lucia,
Vaša recenzia nás veľmi mrzí. Bude dobré, keď nabudúce budete čítať a vezmete na vedomie texty u produktov a informácie o doprave na Slovensko. Zakúpené produkty sú ušité a naskladnené do 3 pracovných dní na náš sklad! Po tomto dátume odovzdávame tovar vybranému dopravcovi (Zásilkovna sk). Kontrolná dáta k vystaveniu vašej objednávky: Vaše objednávka zo dňa 3.11.19 o 18:31 hod. (Nedeľa). Odovzdaní tovaru dopravcovi dňa 7.11.19 (Štvrtok). Doručenie dopravcom na cieľové výdajné miesto v SK dňa 11.11.19 o 17:40 hod. (Pondelok). Osobné prevzatie dňa 13.11.19 o 10:55 hod. (Streda). Kde je doba 10 dní od objednávky po odoslaní zákazky? Dobu doručenia nie sme schopní ovplyvniť. Pekný deň Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
- super
- super
- Nákup z domova
Vaša Dáša Adamčíková. -
Som rada ze mi vysli v ustrety dlho som hladala take podsedaky s takou latkou.
Dobrý deň pani Alena,
veľmi nás potešila vaše kladná recenzia na našu prácu. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme. S pozdravom a poďakovaním Dáša Adamčíková - Hančin obchodík. -
- Objednávka cez internet
- nevidím
Ďakujem
Dobrý deň pán Luboš,
Ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime.
- Dobre ceny,velmi pekný tovar
Dobre ceny,spokojna
Dobrý deň vážená zákazníčka,
- Perfektne pripravené a vytlačené faktúra aj dodací list, dokonca aj objednávka a samozrejme na dokladoch nechýba originál pečiatka a podpis. koľko krát sa takýchto samozrejmostí musím dožadovať od iných veľkobchodov ako alza, nay a podobne, kde beriem tovar s priplatenou zárukou až na 5 rokov.
- ekologické balenie, kartónovú krabicu som ľahko rozrezala na pásy do kontajnera na papier za 1,5 minúty
S obchodom som spokojná ale s tovarom Bellatex Dekoračné vankúše 53/002 povlaky Paula Rozmer 45x45 bordo kašmír nie som spokojná.
To budem hodnotiť ďalej.Reakcia obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý deň vážená zákazníčka,
ďakujeme za ocenenie našej snahy. Veľmi si to vážime. Máme veľkú radosť a moc ďakujeme.
Vaša Dáša Adamčíková. -
- RYCHLE DORUCENIE,KVALITNY TOVAR.
Vaša Dáša Adamčíková. -
Krásna deka, v porovnani s inými dodávateľmi vyborna cena. Tovar bol dodaný v poriadku, dobre zabalený. Určite si ešte niečo vyberiem z ponúkaného tovaru.
Vaša Dáša Adamčíková.