• rychle dorucenie, seriozny pristup, dobre ceny a odpovedanie na otazky zaslane emailom.
    • nic ma nenapada.

Kupil som multifunkcne zariadenie Epson Eco Tank L6270 na ktore ma epon akciu od 15.8 - 31.12.2024. Na vybrane druhy vracia vyrobca (nie predajca) spat cast zaplatenej sumy v mojom pripade 48 Euro. Takze vzhladom na uvedenu akciu a nizsiu dph v roku 2024 sa tento nakup oplatil. Eshop som si vybral na zaklad epozitivnych recenzii a svoj vyber nelutujem.

• operatívna komunikácia pri riešení veci

Cena super, vsetko prebehlo OK ako vzdy. Nie je co vytknut, aj nabuduce :)

• Dobré ceny
    • Rýchle doručenie

Rýchle doručenie balíka.

• rýchlosť, spoľahlivosť
    • žiadna

• rýchle dodanie+dobrá cena

Spoľahlivo a výborne vybavenie objednávky

Okamžitá reakcia na objednávku ako aj jej doručenie.
    Túto spoločnosť odporúčam každému!
    Ďakujem
    Rišo

super

• Výborná komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.
    • Žiadna

• spokojnosť - plní účel ako je napísané

• Rýchle dodanie tovaru

Výhoda-cena tovaru oproti iných predajcov

vyhodne ceny a vyber

• Dobrá cena
    • Rýchlosť dodania
    • Nič

• Nefunkčné tel.číslo.

Reakcia obchodu hacom.sk

telefonický kontakt, ktorý máme všade uvedený je správny. Pravdepodobne ste nás kontaktovali v čase kedy bolo t.č. obsadené iným hovorom, alebo mimo pracovných hodín.

Kolektív hacom.sk

Rýchle dodanie. Momentálne som odoslal prvý krát tovar na reklamáciu, uvidíme ako rýchlo sa to vybaví. Ale do teraz super, veľká spokojnosť. Odporúčam.

• Vsetko islo k mojej spokojnosti
    • Neviem o ziadnej

Bol mi doruceny nefunkcny tovar. Firma ma iba jedno telefonne cislo aj to na predajnu, ktora nema nic spolocne s e-shopom. Takze akakolvek popredajna komunikacia je mozna iba mailom. Napisat a cakat ci kedy a ci vonec niekto odpovie . Pracovnik na jedinom uverejnenom cisle bol velmi neprofesionalny a velmi neochotny . Stale opakoval co zakaznik MUSI urobit a ako mu nemoze pomoct. Cele zle. Keby som to tusil pred nakupom nikdy tu nenakupim. Teraz s obavou cakam ci uvidim reklamovany funkcny tovar alebo peniaze

Reakcia obchodu hacom.sk

preverili sme vašu recenziu. Kúpou tovaru cez e-shop uzatvárate zmluvu na diaľku kde sa preferuje mailová komunikácia. Uvedené tel. číslo je na prevádzku, ale aj na tomto čísle vybavujeme požiadavky k objednávkam. Vo vašom prípade išlo o úplne nové zariadenie, kde ste uvádzali že ide o nefunkčné zariadenie. Telefonickým rozhovorom vám bola odporučená mailová komunikácia, aby bolo možné vaše požiadavky odkomunikovať s výrobcom.
    Rozhovor s vami bol bežný a nevidíme na ňom nič neprofesionálne, kolega vám vysvetlil čo je potrebné urobiť z vašej strany. Na každý váš podnet sme reagovali. Mailom sme vám zaslali aj bezplatného reklamačného asistenta, čo nie je našou povinnosťou.

Každý máme nejaké povinnosti v obchodnom vzťahu, z našej strany sme urobili maximum, nad rámec zákona. Čakáme už len na váš krok a to zaslanie tovaru k nám či ide o vadný tovar, alebo poškodenie zlým zapojením termostatu.
    Bez toho, aby sme mali výrobok zaslali výrobcovi a obdržali od neho stanovisko, tak sa vyjadriť k reklamácií vopred a telefonicky vyjadriť nevieme.

V prípade uznania reklamácie vám určite bezodkladne pošleme nové zariadenie.

Vašu recenziu považujeme za neobjektívnu.

Prajeme všetko dobré
    Kolektív hacom.sk