- rychle dorucenie, seriozny pristup, dobre ceny a odpovedanie na otazky zaslane emailom.
- nic ma nenapada.
Kupil som multifunkcne zariadenie Epson Eco Tank L6270 na ktore ma epon akciu od 15.8 - 31.12.2024. Na vybrane druhy vracia vyrobca (nie predajca) spat cast zaplatenej sumy v mojom pripade 48 Euro. Takze vzhladom na uvedenu akciu a nizsiu dph v roku 2024 sa tento nakup oplatil. Eshop som si vybral na zaklad epozitivnych recenzii a svoj vyber nelutujem.
- operatívna komunikácia pri riešení veci
Cena super, vsetko prebehlo OK ako vzdy. Nie je co vytknut, aj nabuduce :)
- Dobré ceny
Rýchle doručenie balíka.
- rýchlosť, spoľahlivosť
- žiadna
- rýchle dodanie+dobrá cena
Spoľahlivo a výborne vybavenie objednávky
Okamžitá reakcia na objednávku ako aj jej doručenie.
Túto spoločnosť odporúčam každému!
Ďakujem
Rišo -
super
- Výborná komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.
- Žiadna
- spokojnosť - plní účel ako je napísané
- Rýchle dodanie tovaru
Výhoda-cena tovaru oproti iných predajcov
vyhodne ceny a vyber
- Dobrá cena
- Rýchlosť dodania
- Nefunkčné tel.číslo.
Reakcia obchodu hacom.sk
telefonický kontakt, ktorý máme všade uvedený je správny. Pravdepodobne ste nás kontaktovali v čase kedy bolo t.č. obsadené iným hovorom, alebo mimo pracovných hodín.
Kolektív hacom.sk -
Rýchle dodanie. Momentálne som odoslal prvý krát tovar na reklamáciu, uvidíme ako rýchlo sa to vybaví. Ale do teraz super, veľká spokojnosť. Odporúčam.
- Vsetko islo k mojej spokojnosti
- Neviem o ziadnej
Bol mi doruceny nefunkcny tovar. Firma ma iba jedno telefonne cislo aj to na predajnu, ktora nema nic spolocne s e-shopom. Takze akakolvek popredajna komunikacia je mozna iba mailom. Napisat a cakat ci kedy a ci vonec niekto odpovie . Pracovnik na jedinom uverejnenom cisle bol velmi neprofesionalny a velmi neochotny . Stale opakoval co zakaznik MUSI urobit a ako mu nemoze pomoct. Cele zle. Keby som to tusil pred nakupom nikdy tu nenakupim. Teraz s obavou cakam ci uvidim reklamovany funkcny tovar alebo peniaze
Reakcia obchodu hacom.sk
preverili sme vašu recenziu. Kúpou tovaru cez e-shop uzatvárate zmluvu na diaľku kde sa preferuje mailová komunikácia. Uvedené tel. číslo je na prevádzku, ale aj na tomto čísle vybavujeme požiadavky k objednávkam. Vo vašom prípade išlo o úplne nové zariadenie, kde ste uvádzali že ide o nefunkčné zariadenie. Telefonickým rozhovorom vám bola odporučená mailová komunikácia, aby bolo možné vaše požiadavky odkomunikovať s výrobcom.
Rozhovor s vami bol bežný a nevidíme na ňom nič neprofesionálne, kolega vám vysvetlil čo je potrebné urobiť z vašej strany. Na každý váš podnet sme reagovali. Mailom sme vám zaslali aj bezplatného reklamačného asistenta, čo nie je našou povinnosťou.
Každý máme nejaké povinnosti v obchodnom vzťahu, z našej strany sme urobili maximum, nad rámec zákona. Čakáme už len na váš krok a to zaslanie tovaru k nám či ide o vadný tovar, alebo poškodenie zlým zapojením termostatu.
Bez toho, aby sme mali výrobok zaslali výrobcovi a obdržali od neho stanovisko, tak sa vyjadriť k reklamácií vopred a telefonicky vyjadriť nevieme.
V prípade uznania reklamácie vám určite bezodkladne pošleme nové zariadenie.
Vašu recenziu považujeme za neobjektívnu.
Prajeme všetko dobré
Kolektív hacom.sk -